Ботев ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Ботев ЦСКА
Как ще завърши мача с канарите ще ги изядем ли? Аз казвам 0:1 гол на гари или данчо тодоров 

Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.
Re: Ботев ЦСКА
A аз искам Ботев да бие.Така може и Сливен ако бие Черноморец да поведе в класирането.
1-2, а за мача на сливенци 1-0
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
- PLOVDIV PEE 1912
2-0 ЗА БОТЕВ .РЯДКО ДАВАМ ПРОГНОЗИ,ВСЪЩНОСТ НИКОГА,НО ЩЕ ПАДНЕТЕ В НЕДЕЛЯ!ЧЕРНИЛКИТЕ КАТО ВИДАТ ПЪЛЕН СТАДИОН ЩЕ СЕ СТРЕСНАТ МНОГО,ПРОСТО НЕ СА СВИКНАЛИ ДА ИГРАЯТ ПРЕД ТОЛКОВА ХОРА!
- Ангел
- Местоположение: От "Бирената", през Токио, до Аризона, светът е ЖЪЛТО-ЧЕРНА зона!
- Контакти:
4:3 - ако изобщо се играе 

Любов, предавана 100 години от поколение на поколение! Това е Ботев Пловдив!
http://www.botevplovdiv.bg
http://www.botevplovdiv.bg
-
- Контакти:
stramberk написа:A аз искам Ботев да бие.Така може и Сливен ако бие Черноморец да поведе в класирането.
A aз искам БГ пРъвенството да се закрие

Вижте колко интересно е бил изтеглен жребият за тези 3 кръга, които предстоят...
В този кръг в Бургас : Черноморец - Сливен, в следващия двата отбора играят съответно Черноморец на Армията срещу ЦСКА а Сливен приема Левски а в 11-ия кръг пък е вечното дерби между Левски и ЦСКА.....
Аз пак повтарям, че очаквам да видя с нетърпение и ще следя под лупа дали Сливен ще скочи по същия начин на Левски, както го направи срещу ЦСКА...
Мисля, че що се отнася до Дуци - той ще скочи на Левски и още как, но не се знае дали няма да му бъде наредено отнякъде да мирува срещу калъфките, защото ако стане напечен мач в Сливен половината от и без това оределия състав на Левски може да отпадне за дербито....
А конкретно по темата - според мен резултата в Пловдив е 1:3, като аз пак искам малките да вкарат за нашия отбор!
В този кръг в Бургас : Черноморец - Сливен, в следващия двата отбора играят съответно Черноморец на Армията срещу ЦСКА а Сливен приема Левски а в 11-ия кръг пък е вечното дерби между Левски и ЦСКА.....
Аз пак повтарям, че очаквам да видя с нетърпение и ще следя под лупа дали Сливен ще скочи по същия начин на Левски, както го направи срещу ЦСКА...
Мисля, че що се отнася до Дуци - той ще скочи на Левски и още как, но не се знае дали няма да му бъде наредено отнякъде да мирува срещу калъфките, защото ако стане напечен мач в Сливен половината от и без това оределия състав на Левски може да отпадне за дербито....
А конкретно по темата - според мен резултата в Пловдив е 1:3, като аз пак искам малките да вкарат за нашия отбор!

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
Пиятелството си е приятелство, но сиренето е с пари. Кога на Ботев доидете, дойдете бити ще си ходите, ама ходите.
Мой повече от по точица в двата следващи мача едва ли ще вземем.И това е малко вероятно.Това е действителността.А БОТЕВ вече предстои да изригне.Левски -ЦСКА според мен красив троен мач-1х2. САМО СЛИВЕН.
PLOVDIV PEE 1912 написа:2-0 ЗА БОТЕВ .РЯДКО ДАВАМ ПРОГНОЗИ,ВСЪЩНОСТ НИКОГА,НО ЩЕ ПАДНЕТЕ В НЕДЕЛЯ!ЧЕРНИЛКИТЕ КАТО ВИДАТ ПЪЛЕН СТАДИОН ЩЕ СЕ СТРЕСНАТ МНОГО,ПРОСТО НЕ СА СВИКНАЛИ ДА ИГРАЯТ ПРЕД ТОЛКОВА ХОРА!
А вашите кога свикнаха да играят пред 20-30 хил.