"Те трябва да разберат какво е да се играе за ..."

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

zkn
Контакти:

"Те трябва да разберат какво е да се играе за ..."

Мнениеот zkn » 31 мар 2010 18:48

Всъщност, вместо разни паднали от небето да обясняват, какво е да се играе за ЦСКА или Левски, не е ли крАаайно време тези хора да разберат какво управляват и как трябва да го управляват? Какво са виновни футболистите, че толкова могат или пък, че така са ги наредили да играят?

Тази тема можех да я пусна за всеки един отбор, но я пускам тук само поради конкретното изказване на Караиванов. Ще ми се да може хора, като Гонзо или Караиванов, или разни президенти да вземат малко пример от Ил. Илиев или пък Грозданов, които си дават сметка къде са, какви са и как трябва да работят, а не да приказват.

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Re: "Те трябва да разберат какво е да се играе за ..."

Мнениеот Love_ » 31 мар 2010 19:02

zkn написа:Всъщност, вместо разни паднали от небето да обясняват, какво е да се играе за ЦСКА или Левски, не е ли крАаайно време тези хора да разберат какво управляват и как трябва да го управляват? Какво са виновни футболистите, че толкова могат или пък, че така са ги наредили да играят?

Тази тема можех да я пусна за всеки един отбор, но я пускам тук само поради конкретното изказване на Караиванов. Ще ми се да може хора, като Гонзо или Караиванов, или разни президенти да вземат малко пример от Ил. Илиев или пък Грозданов, които си дават сметка къде са, какви са и как трябва да работят, а не да приказват.

Титан са един от най-добрите собственици в България ! По-добри няма да имаме. Така, че не ми говори глупости ... Това, че футболистите като пият и ебат по цяла нощ не става. Много пъти съм казвал единствено ти трябва сериозна дисциплина и си шампион в България. Никаква тактика не ти трябва само да може да тичаш и да подържаш високо темпо !
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 31 мар 2010 19:31

Мисля, че Илиян Илиев малко се фаворизира. Че и Стефан Грозданов също. В крайна сметка, когато един средняшки отбор бие два три мача поред и треньорът веднага изпъква. Но когато резултатите са от типа вкъщи бием, а навън каквото стане - на никой не му прави впечатление. На Грозданов няма да се спирам, защото е от скоро, но забележете резултатите на Илиян: 10-то място БЕРОЕ, победи-8, равни-7, загуби-6, точки-31. Аз не намирам нищо феноменално в това да си десети в България. Ами дайте тогава да хвалим Вили Вуцов че е невероятен, защото Славия (чийто играчи са горе долу с качествата на беройци) са на 6-то място, с 10 победи и 35 точки.
Днес Берое биха, не защото показаха някакво супер ниво, а защото ЦСКА са го закъсали. И може би най-голямата грешка на ТИТАН-ите, е че изгониха Любо Пенев. Защото отминаха времената на големите покупки и светкавичните резултати - сега е време на криза и никой няма пари в излишък. Затова и стратегията трябва да е съвсем друга - да се гради отбор в дългосрочен план. Същото важи в пълна степен и за ЛЕВСКИ.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Мнениеот AceVentura » 31 мар 2010 19:51

Любо като гонеше тея мърди, че не играят и не мислят за отбора, шефовете решиха, че не става. Сега футболистите са виновни. Няма да се оправи БГ футбола докато футболистите се мислят за по-големи от треньорите!

V1peR
Контакти:

Мнениеот V1peR » 31 мар 2010 20:28

не бе реално ... така е .... Берое ... и такива отборчета играят много по добре , защото са обигран отбор ... не правят много трансфери, но всеки си знае мястото в отбора , и на терена (щото в крайна сметка кел файда ,че ЦСКА разполагаше с играчи за 3 отбора)... сички са 1 стока
Платини не можел да вкара - ми МУШИ , или Мигел да не би да могат ?

ДА ходят в Лига Европа Чавдар Етрополе , Берое , Черноморец поморие , или Калиакра каварна ... явно в момента положението в "А" и "Б" групите ни е , едно и също...и силите са изравнени ..не че етрополци , старозагорци , или кфито и да е било са много силни - просто наще момчета са слаби ;)

Самоче ония пичове играят за Публиката , Играят с желание и ... за много по малко пари ...
а играчите по грандовете , искат много пара ... пият , друсат се , и са постоянноо в дискотеките ... ми не става ... пък и се ламтят за пари , въпреки , че не заслужават и 1 малка част от това което взимат като заплати

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 01 апр 2010 11:24

Направо не знам вече във футболистите ли е причината или в друго.Знам само едно.На есен ще имаме представител в ЛЕ от долната половина на таблицата или от Б група,а Левски или ЦСКА ще го гледат през крив макарон.Който и от двата отбора,обаче да се класира пак ще берем срам.Същтото се отнася и за този,който спечели купата.Някои отбори бягат от тази зона Европа,защото знаят,че там има и големи разходи,а други дето издишат финасово там се бутат.Нито един от тези отбори няма да се представи добре.Едно евроучастие на Берое,не само няма да им е в плюс,а напротив-ще ги довърши и прати във фалит.Този отбор за мен не е готов да участва в ЕКТ,както и всички други,които останаха в играта за купата.Наистина за да играеш добре обаче трябва да играеш със сърце.Това качество липсва у някои играчи в ЦСКА.

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 01 апр 2010 11:36

Това беше вече края на нашия отбор. Дори в най-лошите ни години след 93-94, не съм виждал толкова жалка команда. Не знам, какво трябва да стане, но с тези играчи нямаме място в Европа. Този път ще ни бият и грузинци и албанци, по-добре да не играеме, да не ставаме за смях!

Върни се в “ЦСКА”