Новият треньор Адалберт Зафиров
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- stefan_ atanasov
- Контакти:
Новият треньор Адалберт Зафиров
За мен лично това е хубаво той е млад и надъхан плюс това е и армеец и знае за какво става на въпрос,Андоне май не разбра че идва в най популярният български отбор за мен лично Зафето ще успее и му пожелавам от все сърце УСПЕХ!
Re: Новият треньор Адалберт Зафиров
Не се заяждам, но това дали Зафиров е 100% цесекар или Гонзо е 100% левскар няма значение.
Важното е да е 100% професионалист.
Важното е да е 100% професионалист.
За мене Зафиров е по-добрия вариянт от колкото тоя Андоне ... Радвам се че се махна

АЗ СЪМ САМО ЕДИН, НО АЗ СЪМ ЕДИН. АЗ НЕ МОГА ДА НАПРАВЯ ВСИЧКО, НО МОГА ДА НАПРАВЯ НЕЩО. И КОГАТО ГО НАПРАВЯ, АЗ ЩЕ ГО НАДМИНА И КОГАТО ГО НАДМИНА, ПО ВОЛЯТА НА ГОСПОД, ЩЕ ПОСТИГНА И ОЩЕ !
- stefan_ atanasov
- Контакти:
Е,Андоне като беше 100% професионалист какво направи?,едно голямо нищо.Дойде с визитка на топ 3 като треньор в Румъния и какво?Това дали Зафето и професионалист ще го видим по нататъказ,просто казвам че той е 100% цесекар и обича клуба не както Андоне обичаше парите на този клуб.
- krum_kravov
- Контакти:
stefan_ atanasov написа:Е,Андоне като беше 100% професионалист какво направи?,едно голямо нищо.Дойде с визитка на топ 3 като треньор в Румъния и какво?Това дали Зафето и професионалист ще го видим по нататъказ,просто казвам че той е 100% цесекар и обича клуба не както Андоне обичаше парите на този клуб.
То пък едни пари.....
Пожелавам му успех .Понякога дори много често временните работи стават за постоянно.Дано да тръгне с убедителна победа в Стара Загора.
stefan_ atanasov написа:Е,Андоне като беше 100% професионалист какво направи?,едно голямо нищо.Дойде с визитка на топ 3 като треньор в Румъния и какво?Това дали Зафето и професионалист ще го видим по нататъказ,просто казвам че той е 100% цесекар и обича клуба не както Андоне обичаше парите на този клуб.
Какво си очаквал да направи?
Какво направи М. Стойкица в Литекс?
Явно в България никой от президентите не разбира от футбол. Всичките искат промяна като с магическа пръчица. Просто тека не се получава. За да се види труда на един треньор са нужни поне 2 години, при условие че той си прави селекцията. Колко години са били нужни на Сър Алекс да направи от Манчестър този голям отбор, който наблюдаваме днес? Нима Челси спечели приз през първата година на Абрамович като президент?
Търпение, търпение и пак търпение е формулата на успеха.
stefan_ atanasov написа:За мен лично това е хубаво той е млад и надъхан плюс това е и армеец и знае за какво става на въпрос,Андоне май не разбра че идва в най популярният български отбор за мен лично Зафето ще успее и му пожелавам от все сърце УСПЕХ!
мисля ,че адалберт е добър избор в момента! важното е ,че е цесекарче в мозъка на костите си !!!!
- captain_drifuss
- Контакти:
- Боримечката
- Контакти:
blue SASHO77 написа:stefan_ atanasov написа:За мен лично това е хубаво той е млад и надъхан плюс това е и армеец и знае за какво става на въпрос,Андоне май не разбра че идва в най популярният български отбор ]за мен лично Зафето ще успее и му пожелавам от все сърце УСПЕХ!
мисля ,че адалберт е добър избор в момента! важното е ,че е цесекарче в мозъка на костите си !!!!
А и се издърви на С.Диков,което показва,че има и характер.