ОТКАЗВАМ СЕ ОТ БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
ОТКАЗВАМ СЕ ОТ БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО
Ако днес президента връчи орден Стара Планина на Т.Батков,аз официално ще се откажа от българско гражданство.
Men are born to succeed, not to fail!
Henry David Thoreau
Henry David Thoreau
- Canaries front
- Контакти:
Re: ОТКАЗВАМ СЕ ОТ БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО
мислиш ли че на някой му пука че ще се откажеш
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
Подкрепям те с две ръце но то не е само за батков,а доган които е съден за шпионаж и е лежал в затвора защо го получи и то пак от Първанов за които и аз гласувах но и тои се оказа голяма жена.
Гоце не се оказа жена. Той си беше жена. А вие си гласувайте за тях, тоя комунизъм не ви ли писна бе?
много зле, той пак с какво го е заслужил. А и да не говориме за Доган... наистина, аз вече бих взел сръбско гранжданство. много по горди хора са, и като нещо не върви, са смели и правят промени. 2 войни и какви ли не мизерии и пак са по добре от нас, а в спортно отношение са 10 години напред.
-
- Контакти:
Той е дал такъв орден на куцо и на сакато (примерно на коняра на шведското кралско семейство), та сега на дъртия комунист Батков, където го спонсорира, няма да даде. 
Комунистите са страшна напаст да знаете. Хора без морал, национално достойство и съвест.
А тези, които се кефите на поредния скрит комунист мутра мафиот (като дори някои хора от екипа на Гонг), отново ще направите голяма грешка, ама късно ще го осъзнаете...

Комунистите са страшна напаст да знаете. Хора без морал, национално достойство и съвест.

А тези, които се кефите на поредния скрит комунист мутра мафиот (като дори някои хора от екипа на Гонг), отново ще направите голяма грешка, ама късно ще го осъзнаете...
-
- Контакти:
Другата седмица ще връчат един и на сашо апашо.Президента ни ги раздава като бонбони.Вместо да се отказвате от гражданство и да величаете сърбите не е ли време да се направи нещо.ДОКОГА ЩЕ СПИМ И ЩЕ ТЪРПИМ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ТУРЦИ.МАЙ РОБСТВОТО ОЩЕ НЕ Е СВЪРШИЛО
- GoDDeadman
- Контакти:
Хахаха нещо сте се объркали .Това не са комунисти,това са социалисти.Питайте майките си и бащите си за комунистите.Това са хората създали България след фашизма,хора построили АЕЦ "Козлодуй"който демократите почти закриха,хора построили хиляди фабрики,които социалисти и демократи закриха или разпродадоха на приятели,хора които са построили хиляди км пътища,каквито сега строим с темпо 50 км на година и то с пари от еврофондове,хора построили много училища болници детски градини.Я ми кажете колко са построени за 19 години преход.Вярно може да сме били двадесет и не знам коя си Съветска република ама имахме и български космонавт, а сега и самолети няма да има скоро хахахахаа.Така че комунистите са мислели освен за тях и за нас,а сегашните социалисти и демократи и не знам си какви още са ебаси егоистичните говеда.Ако бяха на влсат комунистите Ахмед Доган щеше да е булка на някой в затвора а не да ни управлява.Е поне видяхте разликата между комунизъм и демокрация ли е тва нашето не знам.
Гордея се че съм БЪЛГАРИН,обичам Родината,но мразя държавата.
GoDDeadman написа:Хахаха нещо сте се объркали .Това не са комунисти,това са социалисти.Питайте майките си и бащите си за комунистите.Това са хората създали България след фашизма,хора построили АЕЦ "Козлодуй"който демократите почти закриха,хора построили хиляди фабрики,които социалисти и демократи закриха или разпродадоха на приятели,хора които са построили хиляди км пътища,каквито сега строим с темпо 50 км на година и то с пари от еврофондове,хора построили много училища болници детски градини.Я ми кажете колко са построени за 19 години преход.Вярно може да сме били двадесет и не знам коя си Съветска република ама имахме и български космонавт, а сега и самолети няма да има скоро хахахахаа.Така че комунистите са мислели освен за тях и за нас,а сегашните социалисти и демократи и не знам си какви още са ебаси егоистичните говеда.Ако бяха на влсат комунистите Ахмед Доган щеше да е булка на някой в затвора а не да ни управлява.Е поне видяхте разликата между комунизъм и демокрация ли е тва нашето не знам.
Кажи го това на хилядите избити и лежали по лагери като Белене, Куциан и стотици други, без съд и присъда! И стига с той фашизъм - в България, никога, ама, никога не е имало такова животно!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
- GoDDeadman
- Контакти:
Кажи го това на хилядите избити и лежали по лагери като Белене, Куциан и стотици други, без съд и присъда! И стига с той фашизъм - в България, никога, ама, никога не е имало такова животно![/quote]
А ти уважаеми,би ли обяснил на един пенсионер как се живее със 120 лв пенсия.Не защитавам комунистите исках да покажа разликата.И ако тогава е имало лагери сега има геноцид срещу българските пенсионери, срещу българския спорт, срещу българското образование, здравеопазване и какво ли още не.
А ти уважаеми,би ли обяснил на един пенсионер как се живее със 120 лв пенсия.Не защитавам комунистите исках да покажа разликата.И ако тогава е имало лагери сега има геноцид срещу българските пенсионери, срещу българския спорт, срещу българското образование, здравеопазване и какво ли още не.
Гордея се че съм БЪЛГАРИН,обичам Родината,но мразя държавата.