Апостол Попов!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

cska_fen
Контакти:

Апостол Попов!!

Мнениеот cska_fen » 25 мар 2010 09:45

Трябва ли това момче да бъде титуляр? Всички мачове когато е играл, ми прави много добро впечатление.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Re: Apostol Popov

Мнениеот stannn » 25 мар 2010 10:02

Момчето е добро.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 25 мар 2010 10:07

С две ръце: "Да"!!!

Потребителски аватар
optimista
Контакти:

Мнениеот optimista » 25 мар 2010 10:15

всички ботевисти трябва да са титуляри в цска, муши данчо минев и апата, манчев не го дръжте на режим че като не пие не може да играе

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 25 мар 2010 10:24

И на мен ми направи впечатление и преди играеше добре, а го бяха закотвили на скамейката.С изключение на няколко неточни подавания се справи добре вчера.

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Мнениеот Боримечката » 25 мар 2010 10:25

E то от луната се вижда,че Виданката му е много трудно на завалията.Той на бека не може да се оправи ,те централен го боднали!
По темата-Апостол и Митрески в средата и друго ще бъде,гаранция.Вчера не загуби една първа топка.Стабилен е кефи ме,добре гардира,знае къде да застане,И е много мощен при 1-ва топка.

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Мнениеот Боримечката » 25 мар 2010 10:26

Empty написа:И на мен ми направи впечатление и преди играеше добре, а го бяха закотвили на скамейката.С изключение на няколко неточни подавания се справи добре вчера.

В сравнение с Павката е цвете.Тоя пич нямаше свястно подаване,само чисти за здраве :)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 25 мар 2010 10:26

Боримечката написа:E то от луната се вижда,че Виданката му е много трудно на завалията.Той на бека не може да се оправи ,те централен го боднали!
По темата-Апостол и Митрески в средата и друго ще бъде,гаранция.Вчера не загуби една първа топка.Стабилен е кефи ме,добре гардира,знае къде да застане,И е много мощен при 1-ва топка.

Митревски откакто го гледам е много слаб!Виданов няма какво да го коментираме.Той н ие най-слабият футболист!Попов вчера игра прилично, ако го пускат всеки мач, ще си подобри играта!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Мнениеот Боримечката » 25 мар 2010 10:29

POPCORN написа:
Боримечката написа:E то от луната се вижда,че Виданката му е много трудно на завалията.Той на бека не може да се оправи ,те централен го боднали!

Митревски откакто го гледам е много слаб!Виданов няма какво да го коментираме.Той н ие най-слабият футболист!Попов вчера игра прилично, ако го пускат всеки мач, ще си подобри играта!

Е тогава Попов с кого да играе в центъра?За К.Стоянов не ми казвай,че страшно му е паднала формата :|

Потребителски аватар
stefan_ atanasov
Контакти:

Мнениеот stefan_ atanasov » 25 мар 2010 10:30

Още след мача за купата с Литекс бях написал че,това момче трябва да започва да играе по често,Виданов е дупка и то се вижда не требва да си чак толкоз голям специалист за да не го видиш,друг е въпроса защо го налагат!

Върни се в “ЦСКА”