Сега повече от всякога е нужна подкрепата на феновете на стадиона, на този в кюстендил, на Васил Левски, и на Армията срещу литекс!
Подкрепяйте отбора както се подкрепя най-обичаният отбор в България!докажете, че сме велика публика, въпреки простотиите от Мездра!
Сега е въпрос на мъжество отбора ни да излезе от тази помийна яма, в която сами се набутахме, и да си вземе оставащите мачове с игра, която подхожда на името ЦСКА!
Апелирам към феновете да подкреят ЦСКА, както се подкрепя любим отбор, да напълнят сектор Г за вечното дерби и дано се върнем в играта!
НИщО НЕ Е ИЗГУБЕНО! ако си вземем мачовете и бием преките конкуренти литекс със сигурност ще се издънят, да не говорим за локо и лески... имаме все още шанс да станем шампиони, подкрепяйте отбора!
Подкрепете отбора в трудния момент
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- captain_drifuss
- Контакти:
Re: Подкрепете отбора в трудния момент
Пич, честно ти казвам мен ме е страх да ида на мач вече, затова се замислям ..
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”
- vladovichev
- Контакти:
Вярно още сме в играта. Но как ще вземем мача с Пирин в сряда - не се знае въобще на кой ще му се играе. За 27-ми си мисля че и хикса ще е добре.
АЗ ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ОТ ЦСКА. Не могат 30 човека да прекъснат тази връзка на истинския фен с истинския клуб. САМО ЦСКА
АЗ ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ОТ ЦСКА. Не могат 30 човека да прекъснат тази връзка на истинския фен с истинския клуб. САМО ЦСКА
Всички ние верните до гроб фенове на ЦСКА трябва да подкрепим отбора, но нека и ние да виждаме полза от това че подкрепяме отборът на БЪЛГАРИЯ. Момчета вие футболистите постарайте се малко и спрете да играете за пари, играйте със сърце. ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ ПОДЧИНЕТЕ БЪЛГАРИЯ !!!

- captain_drifuss
- Контакти:
какъв боикот срещу левски точно, много си зле!
Последна промяна от captain_drifuss на 23 мар 2010 14:49, променено общо 1 път.
Абе разбирасе,че ще ги подкрепим.
Една загуба,голяма работа.
Бием в дербито и бием Литекс и сме шампиони.
Все още,ние сме фаворити за титлата,така че?
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/4E/D6/6e0c1dc501344ed6.jpg[/wrapimg] [wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/FF/FC/64e86229cbd8fffc.jpg[/wrapimg]
- POPCORN
- Контакти:
vladovichev написа:Вярно още сме в играта. Но как ще вземем мача с Пирин в сряда - не се знае въобще на кой ще му се играе. За 27-ми си мисля че и хикса ще е добре.
айде почнахме с пораженческите работи.хикса ще е добре.какъв хикс бе излизаме срещу Левски да ги бием хикс!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
vlado_vdv написа:Абе разбирасе,че ще ги подкрепим.
така е ,братле, ама ако пак играят като с мездра кво правим...има нещо гнило в цялата работа ,това ме тревожи...то беше ясно ,че аршина за наказанието няма да е като на мача на лефски с литекс...,но ме притеснява защо нашите играха 60 минути така????

- POPCORN
- Контакти:
gugushito написа:vlado_vdv написа:Абе разбирасе,че ще ги подкрепим.
така е ,братле, ама ако пак играят като с мездра кво правим...има нещо гнило в цялата работа ,това ме тревожи...то беше ясно ,че аршина за наказанието няма да е като на мача на лефски с литекс...,но ме притеснява защо нашите играха 60 минути така????
утре ще ти отговорят на тоя въпрос.дали ще има промяна или ще продължаваме да играем като идиоти
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
POPCORN написа:gugushito написа:vlado_vdv написа:Абе разбирасе,че ще ги подкрепим.
утре ще ти отговорят на тоя въпрос.дали ще има промяна или ще продължаваме да играем като идиоти
аз лично изчаквам мача в сряда и с подуенци и..... не знам ,май ще мисля после какво правя! но така не може да продължава всяка година....