На фона всички смешници тази вечер няма как да си кривим душата и да не кажем, че Гоорги Петков бе Номер 1 за България. Освен него Иван Иванов игра много добре, като се има предвид, че това му е 2-ри мач за националния. Дори от време на време поправяше грешките на централните защитници. Накрая нормално се поизмори, но според мен момчето има място в националния, колкото и да го хокаха след мача с Италия.
За Бербатов и компания е разбираемо да се пазят, все пак са от България, тук държавата, нацията и народа не се зачитат, важни са парите. Грузинците ги натиснаха, съдята се оказа ***** и нормално да си пазят крачетата с които си изкарват хляба.
Смените ---- кои подяволите бяха те, аз лично не видях Митко Рангелов на терена, Ивлинчо - слаб си бе, това не е дискотека, няма и пиене, а единствените танцуващи курви са останалите ти съотборници.
Иван Иванов - Браво момче !!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Иван Иванов - Браво момче !!!
Не искам да се обиждат цесекарите ама Иван Иванов за мен беше дупката в защитата и на всичкото отгоре Александър Томов е платил на Пламен Марков, за да играе това момче, че да може през зимата да го продаде за малко повече пари!
аз още от миналата година много си го харесвам ванката,макар тогава да играеше при буферите
porednoto mom4e ot CSKA ,koeto ste iGRAE V SILEN OTBOR...tova triabva da e goliam stimul za po-malkite ot 6kolata na CSKA...tova e bade6teto na bg futbol

ЦСКА
Е аз не съм съгласен стига с тия интриги Иванив близките години ще си е в ЦСКА няма да ходи никаде . Има бъдеще.
Моето лично мнение и ще ви ангажирам с него, защото подяволите затова са форумите, е че след още няколко мача ще се ошлайфа и ще заиграе малко по-смело. От мача с Италия и днес се вижда, че има голям напредък. И за ЦСКА ще заиграе по-добре, за разлика от Ивелинчо например, който си е селско момче и вари го печи го си остава пън. А с тези интриги да играят за националния, за да ги продадат трябва да се престане (Бербатов го продадохме, викайте Гонзо...)
Искам да попитам. Защо Бербатов игра като тракторче, което иска да изоре терена, но не му стигат силите.
Оф Иван Иванов ме изненада приятно в тия два мача и ще съм много доволен, ако играе на мястото на черната маймуна!А иначе виждаме колко играха всички бивши цесекари днес, като се почне от Тунчев и Илиев, минеме през Ст. Петров и Велизарчу и стигнеме до Барби, ама той по традиция не се раздава в националния отбор и вече не прави впечатление!За Марто няма какво да кажа.Момчето колкото може, толкова дава!А за Гошо Петков - каквото и да напиша ще е малко... жалко просто, че остана в тоя отбор 

Аз съм заклет ЦСКАр и като такъв се радвам за Бербатов, но и като българин го разбирам, ако тия грузинци му счупят крака:
- ще го заболи задника на скамейката в манчестър
- няма да може да вкара гол на някой смешен отбор от рода на БАТЕ, който ще отстрани Реал и Юве в ШЛ
- няма да може да си натиска педала на МЛ-а
- няма да може да си носи 35-те чифта обувки, които си купи за 1 час преди време
- ако играем с Италя и още е травмиран няма да може да си пусне дори водата в кенефа ( в Италя, който е ходил знае, че там са с педали... много странно )
- следващия треньор няма да може да му гризе ноктите на краката, само защото играе в Англия
- и мнооого други... ако се замисли човек, не би се хвърлил срещу грузинците...
- ще го заболи задника на скамейката в манчестър
- няма да може да вкара гол на някой смешен отбор от рода на БАТЕ, който ще отстрани Реал и Юве в ШЛ
- няма да може да си натиска педала на МЛ-а
- няма да може да си носи 35-те чифта обувки, които си купи за 1 час преди време
- ако играем с Италя и още е травмиран няма да може да си пусне дори водата в кенефа ( в Италя, който е ходил знае, че там са с педали... много странно )
- следващия треньор няма да може да му гризе ноктите на краката, само защото играе в Англия
- и мнооого други... ако се замисли човек, не би се хвърлил срещу грузинците...
nqma kvo dase zablujdava me za nikade ne sme s tazi sme6na igra i tozi sme6en trenior za men tozi trenior e palen strahlivec da igrae samo s berbo otped mislq 4e navan nqma da vzemem ma4 nqma dasse klasirame nqma kvo dase lajem tolkova si mojem