Защитата на ЦСКА през пролетния дял на първенството

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Защитата на ЦСКА през пролетния дял на първенството

Мнениеот cska_90 » 28 фев 2010 13:42

Хммммм,много странна история.До онзи ден слушахме как имаме много централни защитници,как трябвало да се освободят някои, а и това беше причината да не вземем Илиев.Почна чистката -тренъора реши да не разчита на Бранеков и Котев(според мене по-скоро той беше махнат заради конфликт с босовете,но това е др тема)-дотука добре.Останахме с трима бранители -като за титуляри се гласяха Иванов и Митрески, а за тяхна резерва Попов и в крайни случай Виданов...........................Дойде обаче офертата на руските анонимници и ръководството реши да продаде Иванов(ако цената е 3 млн -донякъде ги разбирам).....................и се получи доста неприятно.След като 2 месеца се обясняваше колко много бранители имаме и как трябва да се махнат някой-сега какво излезе....................... :o -не само ,че нямаме много -а напротив имаме ВСИЧКО НА ВСИЧКО --- :shock: :shock: :shock: ЕДИН читав :? :? :? :idea: -Митрески(не дай боже да се контузи-става страшно),че се наложи да преквалифицираме отново Виданов в центъра!!Попов за мене не е решение на проблема-за резерва-ОК-ама за нещо повече се съмнявам-дано ме опровергае!!!Айде тази година ще я изкараме,ами после в Европа-пак ще трябват нови!!И докато се сработят................. :roll:
Много странно-на поста на които имахме навалица от играчи допреди 2 седмици -сега нямаме дори двама на кръст!!
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Защитата на ЦСКА през пролетния дял на първенството

Мнениеот delqnski47 » 28 фев 2010 13:57

cska_90 написа:Хммммм,много странна история.До онзи ден слушахме как имаме много централни защитници,как трябвало да се освободят някои, а и това беше причината да не вземем Илиев.Почна чистката -тренъора реши да не разчита на Бранеков и Котев(според мене по-скоро той беше махнат заради конфликт с босовете,но това е др тема)-дотука добре.Останахме с трима бранители -като за титуляри се гласяха Иванов и Митрески, а за тяхна резерва Попов и в крайни случай Виданов...........................Дойде обаче офертата на руските анонимници и ръководството реши да продаде Иванов(ако цената е 3 млн -донякъде ги разбирам).....................и се получи доста неприятно.След като 2 месеца се обясняваше колко много бранители имаме и как трябва да се махнат някой-сега какво излезе....................... :o -не само ,че нямаме много -а напротив имаме ВСИЧКО НА ВСИЧКО --- :shock: :shock: :shock: ЕДИН читав :? :? :? :idea: -Митрески(не дай боже да се контузи-става страшно),че се наложи да преквалифицираме отново Виданов в центъра!!Попов за мене не е решение на проблема-за резерва-ОК-ама за нещо повече се съмнявам-дано ме опровергае!!!Айде тази година ще я изкараме,ами после в Европа-пак ще трябват нови!!И докато се сработят................. :roll:
Много странно-на поста на които имахме навалица от играчи допреди 2 седмици -сега нямаме дори двама на кръст!!

Димо,айде да не правим от един мач заключение!Като мине време тогава,ма сега от първия мач да казваме кой колко струва...
И Котев беше премахнат от конфликт с босовете така е!Не искаше да си намали заплатата,както го направиха другите футболисти!А и не знам защо Попов не го харесваш,при положение че направи брилянтни мачове,колкото и малко да са те!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 28 фев 2010 14:01

delqnski47 написа:
cska_90 написа:Хммммм,много странна история.До онзи ден слушахме как имаме много централни защитници,как трябвало да се освободят някои, а и това беше причината да не вземем Илиев.Почна чистката -тренъора реши да не разчита на Бранеков и Котев(според мене по-скоро той беше махнат заради конфликт с босовете,но това е др тема)-дотука добре.Останахме с трима бранители -като за титуляри се гласяха Иванов и Митрески, а за тяхна резерва Попов и в крайни случай Виданов...........................Дойде обаче офертата на руските анонимници и ръководството реши да продаде Иванов(ако цената е 3 млн -донякъде ги разбирам).....................и се получи доста неприятно.След като 2 месеца се обясняваше колко много бранители имаме и как трябва да се махнат някой-сега какво излезе....................... :o -не само ,че нямаме много -а напротив имаме ВСИЧКО НА ВСИЧКО --- :shock: :shock: :shock: ЕДИН читав :? :? :? :idea: -Митрески(не дай боже да се контузи-става страшно),че се наложи да преквалифицираме отново Виданов в центъра!!Попов за мене не е решение на проблема-за резерва-ОК-ама за нещо повече се съмнявам-дано ме опровергае!!!Айде тази година ще я изкараме,ами после в Европа-пак ще трябват нови!!И докато се сработят................. :roll:

Димо,айде да не правим от един мач заключение!Като мине време тогава,ма сега от първия мач да казваме кой колко струва...
И Котев беше премахнат от конфликт с босовете така е!Не искаше да си намали заплатата,както го направиха другите футболисти!А и не знам защо Попов не го харесваш,при положение че направи брилянтни мачове,колкото и малко да са те!

Аз не си правя заключения от този мач!!!Просто мисълта ми е че имаме ....................само ДВАМА центрл. защитника-което е НЕНОРМАЛНО за отбор с амбиций-като по всичко личи ,че тренъора НЕ харесва особено Попов- и ще разчтита на недоразумението(имам предвид като централен защитник) Виданов,което е проблем!!!
Изображение

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 28 фев 2010 14:08

Оставете работата на треньора да реди отбора! Видя се че ЦСКА вече играе футбол! Нека да не се месим и да говорим! Изчакайте мача с ЛЕвски и тогава ще се види кой кой е!

Потребителски аватар
jembajemba
Контакти:

Мнениеот jembajemba » 28 фев 2010 14:11

Попов и Виданов са добри защитници, но мисля че за централен защитник трябва някой с по - добра физика. Сингбо щеше да е добър вариант, нищо че го освободиха от Локо Пд.

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 28 фев 2010 14:13

Като цяло защитата се справи прилично! Виданов, винаги е бил центален защитник, но чичо Пенчо го преквалифицира на бек! Причината за неидването на Вальо Илиев е по-доброто финансово предложение на мамлигите!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 28 фев 2010 14:14

jembajemba написа:Попов и Виданов са добри защитници, но мисля че за централен защитник трябва някой с по - добра физика. Сингбо щеше да е добър вариант, нищо че го освободиха от Локо Пд.

Абе щом го освободиха-значи не е нищо особено.Дано Митрески влезе във форма,че ако и той не ззаиграе добре-не ми се мисли!!
Изображение

Потребителски аватар
jembajemba
Контакти:

Мнениеот jembajemba » 28 фев 2010 14:15

cska_90 написа:
jembajemba написа:Попов и Виданов са добри защитници, но мисля че за централен защитник трябва някой с по - добра физика. Сингбо щеше да е добър вариант, нищо че го освободиха от Локо Пд.

Абе щом го освободиха-значи не е нищо особено.Дано Митрески влезе във форма,че ако и той не ззаиграе добре-не ми се мисли!!

Абе Митрески си е доказан футболист, не би трябвало да има проблеми. За Сингбо може да има и други причини за освобождаването му освен футболните.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 28 фев 2010 14:19

jembajemba написа:
cska_90 написа:

Абе Митрески си е доказан футболист, не би трябвало да има проблеми. За Сингбо може да има и други причини за освобождаването му освен футболните.

Абе всички се случва-знае ли човек,а проблема е че нямаме резервни варианти!!Аз се си мисля ,че Бранеков има качества,но все нещо не се се получава при него!!
Изображение

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 28 фев 2010 14:22

Вижте много съм недоволен от политиката на ръковдството по отношение на защитата и то не защото са освободили или продали слаби централни защитници което мачовете от късната есен ясно показаха, а защото въпреки явно слабата защита на ЦСКА и то центранат те с изключение на Митрески нищо друго не направиха, а това не е достатъчно, но и ние феновете сме виновни цяла подготовка коментирахме колко вкарваме Мигел или Манчев, въпреки очевидно неадекватната защита през есента не и обръщахме внимани.
Но и да ме е яд станалото станало трябва ние феновете обаче да разберем, че футболистите които играят в зашита колкото и неадекватно да го правят с изключение на Митрески разбира се трябва да ги подкрепяме, защото дори Виданов се вижда раздава се и играе колкото може, той не е виновен за това че играе а и нищо по въпроса до лятото не може да се направи вече. Затова нека взимаме пример от големите като МЮ да речем и те освободиха неадекватно Пике и резултатите се виждат Браун се мъчи колкото може в такава ситуация е изпаднал но никй на ОТ не го освирква защото се вижда че дава каквото може нека и ние така.

Върни се в “ЦСКА”