Как ще посрещнем Данчо Тодоров в първия кръг ?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Как ще посрещнем Данчо Тодоров в първия кръг ?
Аз предлагам въпреки всичко да го аплодираме. най-малкото че не се насра срещу Ханс Йорг Бут и вкара на Байарена....
- love_hurts
Re: Как ще посрещнем Данчо Т в първия кръг ?
Само да не го освиркваме пък всичко друго е приемливо 

batmanlevski написа: Батков,България е с теб !
ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......
разбира се че ще го посрешнем с аплодисменти,все пак 7 години е бил на армията и е дал много на ЦСКА завинаги един от нас
Респект към Данчо

Респект към Данчо
ми ще го посрещна с аплодисменти и Котев даде много и него ще го аплодирам за другите мушмороци незнам
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.
За Данчо съм съгласен че заслужава аплодисменти,но Котев бих го пропуснал.
честно казано ще ме жегне сърцето като го видя с екипа на Локо Пловдив, ама още по-честно казано не заслужава място в ЦСКА, Радвам се, че всички досега демонстрират позитивно мислене и възнамеряват да го аплодират
аплодисменти само,заради годините на армията.
Glory Glory Man Utd
Aко искате да станем за смях , тогава ги освиркайте !
Като знам нашета селения,пак ще има някои,които да я прояват,чрез грозни скандирания....Дано обаче има и такива,които да го аплодират 

разбира се че трябва да получи аплодисменти , даде много на отбора , а и все пак не си тръгва по собствено желание