Браво на чорбарите
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Браво на чорбарите
КУР ЗА ТЕЛЕВИЗИОННИТЕ ЗРИТЕЛИ! Това го видях днес като разглеждах снимките в гонг от мача Ц(*КА - Вихрен. Подкрепям ги напълно
- Прикачени файлове
-
.jpg
- (152.94 KиБ) Свален 2257 пъти
Re: Браво на чорбарите
madghoul написа:КУР ЗА ТЕЛЕВИЗИОННИТЕ ЗРИТЕЛИ! Това го видях днес като разглеждах снимките в гонг от мача Ц(*КА - Вихрен. Подкрепям ги напълно
като ги подкрепяш защо не отиваш на стадиона да подкрепяш своя любим отбор, а го гледаш пред ТВ????
Да,крайно време е да си подкрепим отборите от стадиона !Майната му на глупи и борат ! Ние си обичаме отборите ! Евалата на червените фенове 

и утре очакваме същото на "Герена"...
СинТерор написа:madghoul написа:КУР ЗА ТЕЛЕВИЗИОННИТЕ ЗРИТЕЛИ! Това го видях днес като разглеждах снимките в гонг от мача Ц(*КА - Вихрен. Подкрепям ги напълно
като ги подкрепяш защо не отиваш на стадиона да подкрепяш своя любим отбор, а го гледаш пред ТВ????
Тъп ли си бе кво гледам по Тв? - Ц(*КА много ясно,че нема да им хода на кочината да ги гледам

- POPCORN
- Контакти:
ултрас ли си къф аре без се обиждаме а ?На кой е кочина и на кой Гей арена и тем подобни!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
В случая и аз бих подкрепил армейците.Крайно време е,ако искаме по-добър футбол трябва да пълним стадионите.Аз лично съм на всеки мач на любимия си отбор и не смятам,че който и да е футболист ще има мотивацията да играе,знаейки че го гледат едва 2000-3000 души...
И аз съм съгласен с транспаранта но донякъде... Имам предвид, че е много трудно ние феновете от провинцията да ходим на всеки домакински мач на ЦСКА. Няма да се впускам в подробности, но е наистина много трудно от финансова гледна точка и от гледната точка на това, че много хора работят и в събота и неделя. Според мен от този транспарант забележка трябва да си взмат феновете на ЦСКА в София. Града стана 2 милиона, от тях съм УБЕДЕН, че поне 400 000 са цесекари. Е загрижете се малко бе, лично аз имам доста приятели, които са в СФ, фенове на ЦСКА и не ходят на мачове, е идва ми не знам какво да им направя, ние феновете в провинцията пълним гостуващия сектор, когато ЦСКА гостува, е хайде малко и софийските фенове да напълнят Армията при домакинствата ни