Моля, нека спрем да плюем по Титан

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Моля, нека спрем да плюем по Титан

Мнениеот k_oleto » 17 яну 2010 23:23

Напоследък се начетох на копентари по въпроса: Как лъжели собствениците, как правят грешка след грешка и т.н, обаче ето малко факти:

1- во ако не бяха те - ЦСКА щеше да стигне и надмине Ботев Пд. Отърваха ни от Лупи и за това съм им най-много благодарен. Помня как по форумите се молехме да случим на ръководство вече
2 -ро наливат не малко пари за нашите си стандарти - оправят наследени борчове, а същевременно с това правят и силни трансфери. Никой не може да каже, че в ЦСКА не се купуват футболисти, а че те са твърде много дори, го отдавам на треньорските виждания на Пенев. Последния имаше ужасно много грешки в това отношение /ако той е взимал тези решения, ма нали за това бяха скандалите - именно Пенев да преценява/
3-то Смяната на Пенев - според мен тя беше очаквана и въпрос на време. За мен бе умен ход да не я приемат, когато чичовата я подаде - не беше приключил сезона и отбора щеше да се води вероятно от Ради Здравков. Той пък щеше да води отбора..някъде до този период от годината
Да, верно, че нещата не цъфтят, ма.........както това беше първия отбор, който Любо е водил, така и това е първата година, в която Титан са собственици - нека да не ги плюем постоянно за всеки гаф

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Моля, нека спрем да плюем по Титан

Мнениеот cska_90 » 17 яну 2010 23:35

Съгаласен съм напълно-още повече ,че и докараха доста добри играчи!!!
Но че не трябваше да се карат с Любо-така е!!Но след като не се разбираха -нямаше смисъл да остава!!!
Изображение

Tom Kruz
Контакти:

Мнениеот Tom Kruz » 17 яну 2010 23:38

Браво за темата и аз мислех да пускам подобна ,но ме изпревари.Титаните извадиха много пари да покрият задължения от предните управници кой друг би извадил 2-3 млн за това ?!?Смяната на Любо според мен също не беше грешка с такъв трагичен Левски да сме пред тях само на 5 точки и на 4 зад Литекс си е срамота имал само рендета в отбора еми нали точно той проведе лятната подготовка и селекцията!Евала на титаните може да не са от най-опитните ръководители на футболен клуб но поне показват ,че им пука за отбора.Само си представете колко щяхме да сме затънали сега ако не бяха те!

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 17 яну 2010 23:46

Няма как да не ги плюем ;)
Защо махнаха ЛЮБО >>>?

Дават същите пари на някъв Румънец а нащо момче го махнаха ?!?

Аз съм фен на Левски , обаче изпитвам голяма ненавист към тези хора от ръководството :evil: :evil: :evil:
ORIGINALNI...BE =)

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 17 яну 2010 23:47

Влагат пари - ЕВАЛА! НО това което направиха с Любо и с невероятно детското и глупаво оправдание беше голяма тъпотия.
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 17 яну 2010 23:55

"Титан" се показват като хитър играч на родната сцена. Относно уволнението на Любо - има си достатъчно причини, за да го сменят с друг, на който да дават същите пари. Не зная какво точно са си казали, но не може само едната страна да е виновна. Въпреки, че е легенда и на давата ми любими клуба, и Любо не е цвете за мирисане. Тъпо е да се застава срещу тези хора, които протегнаха ръка в труден момент.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 17 яну 2010 23:58

originalni.be написа:Няма как да не ги плюем ;)
Защо махнаха ЛЮБО >>>?

Аз съм фен на Левски , обаче изпитвам голяма ненавист към тези хора от ръководството :evil: :evil: :evil:

като си фен на Левски си обсъждай вашия президент и Трансферите, които правите

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 18 яну 2010 00:05

k_oleto написа:
originalni.be написа:Няма как да не ги плюем ;)
Защо махнаха ЛЮБО >>>?

като си фен на Левски си обсъждай вашия президент и Трансферите, които правите
E човекът няма ли право на мнение,било то и като фен на противниковия отбор...Аз също не оправдавам поведението и постъпките на Титан,ама Любо си е виновен,като се върна след онзи инцидент с Ивановците и останалите-още тогава трябваше да си тръгне сам,не сега да става за срам 8-)

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 18 яну 2010 00:21

Титан дават не малко пари по време на криза респект,но според мен Борисов се меси много в неща от които си няма много понятие.Не обича да му се противопоставят дори когато не е прав.Затова в момента ги няма и двамата човека които обичат и живеят с червената идея Любо Пенев и Пенко Пенков.Венци Живков и той едни бисери ръси мисля че сега бе момента да сменят и него и да дойде футболен човек закърмен с червената идея и да действа с твърда ръка.Футболистите не го е..ват тоя Живков трябва да имат респект.

Върни се в “ЦСКА”