Нека се приготвим всички, които обичаме ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Нека се приготвим всички, които обичаме ЦСКА

Мнениеот Deluxx » 13 яну 2010 19:32

Нека се приготвим със загуби с/у слабите отбори от А група,ще гледаме повторението на Ратко Достанич и Левски, е какво да ви пожелая приятно гледане :( много ме боли че ЦСКА ще страда и няма да стане шампион,а ЛЮБО ПЕНЕВВВ е най големия трениор за мен винаги в нашите сърца

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: Нека се приготвим всички който обичаме ЦСКА

Мнениеот niki87 » 13 яну 2010 19:35

Deluxx написа:Нека се приготвим със загуби с/у слабите отбори от А група,ще гледаме повторението на Ратко Достанич и Левски, е какво да ви пожелая приятно гледане :( много ме боли че ЦСКА ще страда и няма да стане шампион,а ЛЮБО ПЕНЕВВВ е най големия тренИОр за мен винаги в нашите сърца

Ти не си ли фен на "генерала"... :lol:

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 13 яну 2010 19:37

Ти...! Пълни глупости пишеш! Какво направи Чичовото?! С какво доказа, че заслужава да остане треньор на ЦСКА?! Йешич ни направи 2 пъти шампиони (първият път индиректно), победихме 2-пъти немски отбор, влезнахме в групите на УЕФА!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 яну 2010 19:38

Deluxx написа:Нека се приготвим със загуби с/у слабите отбори от А група,ще гледаме повторението на Ратко Достанич и Левски, е какво да ви пожелая приятно гледане :( много ме боли че ЦСКА ще страда и няма да стане шампион,а ЛЮБО ПЕНЕВВВ е най големия трениор за мен винаги в нашите сърца

Ееее аре са не ги драматизирай толкова нещата,все едно ще умираме!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 13 яну 2010 19:43

Сгрешихте още като изгонихте Димитър Пенев ,за сметка на чичовото.И да дойде Йешич няма да е като Достанич,и аз ви се чудя защо ги сравнявате 2-мата?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 13 яну 2010 19:44

Хаиде да не се хващате за главата когато не ви боли! Нищо още не е станало че да се правят трагедии! Аз пък смятам че 6те бъдете по силни от есента !
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 13 яну 2010 19:49

ако генерала е постигнал успехи с ЦСКА защо си тръгна от ЦСКА???отговорети ми на този въпрос
Любо пенев е човека за цска,а това че ръководството от титан е неграмотно си е само тяхна работа

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 13 яну 2010 19:55

Deluxx написа:ако генерала е постигнал успехи с ЦСКА защо си тръгна от ЦСКА???отговорети ми на този въпрос
Любо пенев е човека за цска,а това че ръководството от титан е неграмотно си е само тяхна работа

Първо пиши грамотно и после искай отговори!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

SENI
Контакти:

Мнениеот SENI » 13 яну 2010 19:57

Но няма сила на света, коята да ни заповяда кого да обичаме и кой да бъде презрян! Любо, ти винаги ще бъдеш в сърцата на момчетата и момичетата от Северната трибуна. Където и да бъдеш, какъвто и да бъдеш нашата любов, нашата подкрепа ще бъде с теб. Това не важи за "мъртвите души" от съблекалнята, за които червената фланелка е единствено пропуск за ВИП сепаретата на столичните заведения. За тях остава презрението!

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 13 яну 2010 20:00

Ае как може да го изгонят ве?Аз и Йешич харесвам като треньор защото постигнахме успехи с него ама сега ще докара някви срубси инвалиди дето даже и селско отборче не би ги взел.
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”