Фали Рамадани всъщност е печално свързан с историята на ЦСКА. Преди повече от 10 години той игра подставено лице и заедно с покойния Румен Янков (Ухото) успяха да изиграят комбинация през Локомотив (София) и да трансферират Мартин Зафиров в германския Хамбургер, без ЦСКА да получи и стотинка. Независимо, че именно клуба от Борисовата градина бе направил промоцията в лична среща на Франк Пагелсдорф с Петьо Костадинов и Петър Миладинов в Германия. . По това време Пагелсдорф все още бе наставник на Ханза (Рощок), но вече бе известно, че ще оглави Хамбургер. Локо си получи сумата за услугата. съдбата обаче им го върна, след като Зафиров бе изгонен от Хамбургер. Нашенецът скочи да бие съдията още в първия кръг на Бундеслигата и се сдоби с еднопосочен билет за България.
..........................................
http://www.prosport.bg/news/10512-Preca ... reski.html
Прецакал ЦСКА е агент на Игор Митрески
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Прецакал ЦСКА е агент на Игор Митрески
Е това мисля,че няма знаечение Игор е 100% футболист на ЦСКА !
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

не ни трябва тоя-за кво ни е-имаме Котев,Попов,който се представя не лошо,Бранеков също бива,а също и Иван Иванов.Напълно излишен трансфер
Tottenham Hotspur & Forza Milan
[offtopic]нема[/offtopic]
[offtopic]нема[/offtopic]
naiki написа:не ни трябва тоя-за кво ни е-имаме Котев,Попов,който се представя не лошо,Бранеков също бива,а също и Иван Иванов.Напълно излишен трансфер
Много бързо забрави изпълненията на защитниците ни през есента, да ти напомням ли какви голове ни бяха вкарани в Лига Европа например ?
Почти е сигурно, че Кирил Котев и Иван Иванов няма да играят повече за ЦСКА. Бранеков определено е слаб защитник, момчето има хъс и желание, но определено това не е достатъчно. Така единственият ни що-годе стабилен бранител е Апостол Попов (също така и Костадин Стоянов, но той почти сигурно ще бъде ляв бек). ЦСКА има крещяща нужда от поне един защитник, дали това ще бъде въпросният Митрески или пък някой друг, няма значение, ако искаме да атакуваме европейските турнири ни е необходимо спокойствие отзад, а не бранителите ни да се разминават с топката и да получаваме идиотски голове.
Прочетох тук нещо много глупаво ...а именно, че Митрески 10 години не можел да се утвърди в Котбус...само дето той играе там от 3 и за тези 3 има близо 80 мача...не знам какво е утвърждаване ако не по близо 30 мача на сезон? Аз лично съм го гледал на живо и е много стабилен защитник с много добра игра с глава и ако играе в ЦСКА както е играл досега ще бъде без конкуренция най-добрия защитник у нас! Интересното е, че сините медии правят какви ли не опити да смачкат новите в ЦСКА с малоумни лъжи и по този начин фенове на Левски да им се отвлича вниманието от факта, че Левски за 3 година няма да направи и един трансфер!
- originalni.be
- Контакти:
Каква е тая пак " звезда " за пръв път го чувам , стана толкова нашумяла последните дни ?
ЩЕ го видим след 3 кръга като не може да ходи , всички ще го псуват и хулят
ЩЕ го видим след 3 кръга като не може да ходи , всички ще го псуват и хулят

ORIGINALNI...BE =)
- Gonzo0009
- Контакти:
Тоя съм го гледал само веднъж...Изтърва дуспа срещу Русия за националния отбор на Македония.
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore
Gonzo0009 написа:Тоя съм го гледал само веднъж...Изтърва дуспа срещу Русия за националния отбор на Македония.
И за това пак са виновни "сините" медий,както се изрази "капацитета" по-горе!

- Captain Stottlemeyer
Libera написа:Прочетох тук нещо много глупаво ...а именно, че Митрески 10 години не можел да се утвърди в Котбус...само дето той играе там от 3 и за тези 3 има близо 80 мача...не знам какво е утвърждаване ако не по близо 30 мача на сезон? Аз лично съм го гледал на живо и е много стабилен защитник с много добра игра с глава и ако играе в ЦСКА както е играл досега ще бъде без конкуренция най-добрия защитник у нас! Интересното е, че сините медии правят какви ли не опити да смачкат новите в ЦСКА с малоумни лъжи и по този начин фенове на Левски да им се отвлича вниманието от факта, че Левски за 3 година няма да направи и един трансфер!
Митрески така се е "утвърдил" в Котбус, че в началото на миналата година е даден под наем в белгийския "Жерминал Беершот", включително и заради конфликта си с треньора Боян Прашникар.

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
-
- Контакти:
Аз не мога да разбера,защо левскарите коментират наште трансфери!?А не си гледат тяхното дередже.