Скандалният Дани Кики най-сетне успя да се измъкне от Пловдив и гнева на любимите си фенове на Ботев. Дани заминава да играе в София. Кики, Митко Илиев и вратарят Кирил Акалски вече са собственост на ЦСКА, предаде news4000.bg откъдето трябва.
Солидният трансфер е ударът на Галя Топалова на прощаване. Капитанът Митко Илиев, Дани Кики и Акалски почват подготовка с червените веднага след Нова година. Интересът на столичния клуб към Митко Илиев и Кирил Акалски не е от вчера. Галя вече е признала пред свои хора в София, че сделката за тримата играчи е факт. Триото футболисти също е наясно, че напролет няма да рита на стадион "Локомотив".
Новият собственик на Локо (Пд) Константин Динев едва ли е изнанадан от трансферния фойерверк на Галка. Двамата имат уговорка, че Топалова е с картбланш да направи продажби на играчи, докато Динев поеме официално властта на "Лаута". Това призна и самият Коко Динев при идването си в Пловдив преди броени дни. "Бих спрял трансфера на Даксон, но имаме уговорка с г-жа Топалова, че тя може да продава играчи", каза Динев.
Пловдив се превърна в любимата трансферна дестинация на ЦСКА през последната половин година. През лятото Любо Пенев и шефовете му обраха най-доброто от отбора на най-смешния футболен президент в България - Димитър Христолов. Сега червените от София пазаруват най-солидните играчи от Локото.
Това е новина от преди малко. Моля изкажете си мнението по нея. Аз лично приемам новината със смесени чувства.
Галя продаде Илиев, Кики и Акалски на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- lacho_trepacho
- Контакти:
Галя продаде Илиев, Кики и Акалски на ЦСКА
[center]
[/center] [center]Ооо, шампиони обичаме ви ЦСКА![/center]

- POPCORN
- Контакти:
Re: Галя продаде Илиев, Кики и Акалски на ЦСКА
първо ми кажете кой е източника?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- lacho_trepacho
- Контакти:
POPCORN написа:първо ми кажете кой е източника?
НовСпорт
[center]

- POPCORN
- Контакти:
lacho_trepacho написа:POPCORN написа:първо ми кажете кой е източника?
НовСпорт
не е истина според мене това бате

Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- lacho_trepacho
- Контакти:
POPCORN написа:lacho_trepacho написа:POPCORN написа:първо ми кажете кой е източника?
НовСпорт
не е истина според мене това бате
Утре ще се разбере, ама за мене тоя Кики е един нормален пловдивски кележ. Едва ли ни трябва.
[center]

- lacho_trepacho
- Контакти:
За мене нас ни устройват Петре, Панку и Митревски. С тях почти сигурно ще се шампиони на пролет. Точно такива опитни играчи с авторитет, който се играли в нормални европейски първенства ни трябват за да се развиват младите покрай тях. Да се учат на професионализъм. А на какво може да ги научи тоя Кики???
[center]

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
lacho_trepacho написа:За мене нас ни устройват Петре, Панку и Митревски. С тях почти сигурно ще се шампиони на пролет. Точно такива опитни играчи с авторитет, който се играли в нормални европейски първенства ни трябват за да се развиват младите покрай тях. Да се учат на професионализъм. А на какво може да ги научи тоя Кики???
Ще ги "светне" как се правят търкали и други работи...

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Последния добър трансфер беше на Платини, а преди него - на Петре... разликата е голяма, а Платини още не сте го изплатили. В България лесно, но ако вземете от Румъния, не го платите и тия викнат УЕФА ? Реализъм. 

storm написа:Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят?
контузени
- lacho_trepacho
- Контакти:
YoTheReal написа:Последния добър трансфер беше на Платини, а преди него - на Петре... разликата е голяма, а Платини още не сте го изплатили. В България лесно, но ако вземете от Румъния, не го платите и тия викнат УЕФА ? Реализъм.
За да те вкарам напълно в реалистичната картинка мисля да те открехна, че Панку е свободен агент и идва от Русия.
[center]

ужас ако е истина.нали си спомняте че кики и акалски предизвикаха боя на дербито с ботев.