Слепци 2.0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Слепци 2.0
От дълго време си мислех да напиша този коментар, но все си мислех че нещо ще се промени. Постепенно, бавно, трудно, но ще се промени и в играта на ЦСКА ще замирише лекичко поне на футбол и текста по долу ще отиде в небитието. Е уви. Няма изгледи и затова се стига до Слепци 2.0. Може да се вземам на сериозно с тези поредици, но се старая да съм оригинален. В слепци 2.0 се разказва като в първата част, която написах след загубата от Черно море с 0-1 през пролетта. Даже някои имена се повтарят. Слепците на първо място са една не малка част от червената България, която като някое дете се хваща на приказките на Любо Пенев. Станал първия треньор от дълго време опълчил се на ръководителите той си осигури имунитет спрямо недоволство от публиката. И оттам бедствието започна. Допълнително заслепени от две победи срещу несъстотелни противници със силни имена като Динамо М и Левски, голямата маса фенове не виждаше как тухла по тухла постигнато през август и септември се рушеше. Но понеже то не бе много някъде след загубата в София от Базел бяхме на нула. От тогава вече ровим надолу. И все повече ослепяваме. Ослепяваме и не виждаме, че един гол край Кремъл не може да държи вечно титуляр абсолютно повтарям АБСОЛЮТНО несъстоятелния Спас Делев (нито едно елементарно дори оттиграване днес). Че въпреки оронването (може и с "у" да е) на престижа на клуба още преди няколко седмици и пълна си дезориентираност на терена личаща от мачовете с по слабите отбори Иван Иван пак и пак бе вкарван и изкарван от тима вместо да бъде изпъден веднъж завинаги. Върха на сладоледа е днешната му медийна изява. Следвайки вярно г-н Пенев феновете веднъж не си зададоха въпроса абе аджаба нужни ли ни бяха толкова играчи от Сливен и Ботев, или защо след всяка загубена точка тренера е много доволен. Никой не се запита този Руй Мигел бил ли е футболист преди Мездра, защо не се отървахме от него и Давид Да Силва още лятото, каква е тази непрестанна и излишна ротация. Не бе нужно всъщност да се задават толкова много въпроси, просто бе нужно да се види истината право в очите, а тя е че ЦСКА играе антифутбол. Антифутбол наложен от Любо Пенев. Треньор чиято селекция е изцяло негова, подготвил той отбора и не променил с една десета играта на ЦСКА от времето на издаване на Слепци 1.0. Същия хаос. И по лошо. Изгони опитния Лазаров, супер талантливия Тонев и ми сложи Делев (адски го харесвам как се раздава и старае, но е пълна нула) и държи Чумата Маркиньос (той ще се завърне и тогава още по голям ще го ядем).Вероятно ей сега ще ме питате пил ли съм, нормален ли съм и т.н. Всеки с мнението си. Аз адски уважавам Любо Пенев и съм сигурен че и той не вижда играта на ЦСКА както му се иска. Но просто няма силите и играчите да я промени. А когато играчите които са слаби са доведени в отбора от теб значи си сгрешил. Според мен решението е да се освободи. Мерси за вниманието че изчетохте всичките тези редове. Не ме псувайте много че лягам да спя и не искам да ме сърби гъза много и на добър час.

Re: Слепци 2.0
gong/viewtopic.php?f=2&t=15627&p=213491&hilit=%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%BF%D1%86%D0%B8#p213491
Това е коментара ми от 16 май след загубата на Тича. Жалко че имената на Руй Мигел и Маркиньос пак се повтарят.
Това е коментара ми от 16 май след загубата на Тича. Жалко че имената на Руй Мигел и Маркиньос пак се повтарят.

Дано повече хора мислят като теб
http://www.youtube.com/watch?v=RFWDi4l2Moo вашите три звезди са само статистика,нашето име е ЛЕГЕНДА И СЛАВА
аз ще защитя Спас Делев - момчето е на 20 г. = какво се иска от него - освен желание и старание.........? А....да.......някякой да го научи какво се прави с топката. Ама гледах и пресконференцията на Супер Любо след мача - той каза, че проблема е в школите. Да, безспорен факт! Обаче........Делев играеш по-добре в Пирин и в първите си мачове в ЦСКА.
Любо неразбра нещо важно - публиката на ЦСКА, че и аз самия - бяхме зад него - заради мъжкото му поведение, за това, че погледна хората в очите и каза - на мен това не ми харесва - тръгвам си! Но.......Любо, за да си треньор на ЦСКА се искат две неща: 1во да си мъж /а ти си такъв/, второ = да си треньор и да те бива в това, което правиш /а.там отстъпваш доста/
Любо неразбра нещо важно - публиката на ЦСКА, че и аз самия - бяхме зад него - заради мъжкото му поведение, за това, че погледна хората в очите и каза - на мен това не ми харесва - тръгвам си! Но.......Любо, за да си треньор на ЦСКА се искат две неща: 1во да си мъж /а ти си такъв/, второ = да си треньор и да те бива в това, което правиш /а.там отстъпваш доста/
От много време повтарям ,че Спас не е за ЦСКА, да харесва ми ,че се раздава че играе с голямо желание ,но само с това не става ,приказки ,че е на 20 години и не трябва да искаме много от него не вървят за отбор като нашия .
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
Гледам ги днес и се опитвам да си спомня - Делев с ляв или десен крак играеше по-добре, Платини с глава можеше или не можеше да играе, Тимонов може ли да ритне топката от корнер до дузпата или не може и т.н. Тия хора май са забравили как се играе. По едно време преди няколко мача си мислех, че имат някакъв проблем с топката. Има някакъв кардинален проблем. Преди години не мога да се сетя кой точно треньор искаше да ги води на психиатър/психолог. Без да омаловажавам труда на Любо, бих искал да допълня, че през последните години при Стойчо нещата изглеждаха най-добре. Любо ти не си за България. Мисля че в Испания ще имаш много по-голям успех.
За кой ли път се убеждавам, че да се плюе е най-лесният начин, да кажеш нещо, без да се огледаш за обстоятелствата. Ясно е , че всеки фен иска неговия отбор да играе извънземен футбол, да мачка всичко пред себе си и да печели купи, турнири и първенства. Но, има едно "ако", което няма как да се избегне. Ако имахме държава, ама нямаме, ако имахме политика за спорта, ама нямаме, ако имахме бази, ама нямаме, ако имахме нормални президенти, ама нямаме, ако имахме добри футболисти, ама нямаме, ако нямахме задължения, ама имаме, ако всичко това ни е на ред, нямаше да я има тази тема и т.н. Трагедията е пълна по всички сфери на живота, а ти искаш отбор от световна класа. Е, няма как да стане.
И понеже виждам, че имаш доста претенции към играчи и треньор, поне дай алтернатива за тях. Но не общи приказки , като двама защитници, трима халфа и двама нападатели. Дай имена и евентуално тяхната цена, както и дали посочените от теб избранници са съгласни да играят за ЦСКА. Като си помислиш много добре, че все още изплащаме задълженията на Томов, имаме задължения към държавата,и към бивши футболисти, треньори и мениджъри. На настоящите футболисти и треньори, също се дължат брой заплати и премии.В период на финансова криза, мениджърски интриги, проблеми от всякакво естество (слабо първенство, вътрешни противоречия,не спазване на режими, даже липсата на ток в базите), няма как футболистите да са на супер ниво. И те са хора и всичко земно не им е чуждо. След продажбата на отбора от ерата на Стойчо, няма как с два трансферни прозореца да се открият най-добрите, което също така не е сигурно, че ще стане силен отбор. Ротации ще има и сега и през лятото, а може би и през следващата година. Но силен български отбор с българи, за сега няма как да се получи, а добри чужденци скоро няма да можем да видим. То пък, кой ли се е засилил да играе тук и кой ще им плаща? Така , че това което си имаме , това ще е. Поне за сега. Когато горепосочените проблеми намалеят поне на половина, тогава може да помислим и за нещо по-добро. Защото, всеки иска да гледа хубав футбол и неговия отбор да е най-добрият.
И понеже виждам, че имаш доста претенции към играчи и треньор, поне дай алтернатива за тях. Но не общи приказки , като двама защитници, трима халфа и двама нападатели. Дай имена и евентуално тяхната цена, както и дали посочените от теб избранници са съгласни да играят за ЦСКА. Като си помислиш много добре, че все още изплащаме задълженията на Томов, имаме задължения към държавата,и към бивши футболисти, треньори и мениджъри. На настоящите футболисти и треньори, също се дължат брой заплати и премии.В период на финансова криза, мениджърски интриги, проблеми от всякакво естество (слабо първенство, вътрешни противоречия,не спазване на режими, даже липсата на ток в базите), няма как футболистите да са на супер ниво. И те са хора и всичко земно не им е чуждо. След продажбата на отбора от ерата на Стойчо, няма как с два трансферни прозореца да се открият най-добрите, което също така не е сигурно, че ще стане силен отбор. Ротации ще има и сега и през лятото, а може би и през следващата година. Но силен български отбор с българи, за сега няма как да се получи, а добри чужденци скоро няма да можем да видим. То пък, кой ли се е засилил да играе тук и кой ще им плаща? Така , че това което си имаме , това ще е. Поне за сега. Когато горепосочените проблеми намалеят поне на половина, тогава може да помислим и за нещо по-добро. Защото, всеки иска да гледа хубав футбол и неговия отбор да е най-добрият.
аз мога......
ст. тренюьор: Ст. Младенов
+ Камбуров, М. Нуньо /от Черноморец/, В. Илиев /щял да си разстрогва договора/ Даксон и двама централни защитници от чужбина
+ Камбуров, М. Нуньо /от Черноморец/, В. Илиев /щял да си разстрогва договора/ Даксон и двама централни защитници от чужбина
Пич, дори се отказах да коментирам простоватите ти писания!
Поне първо се научи да пишеш правилно и тогава пускай теми.
Поне първо се научи да пишеш правилно и тогава пускай теми.
Последна промяна от AFC1886 на 07 дек 2009 01:14, променено общо 3 пъти.
k_oleto написа:аз мога......
А знаеш ли, каква заплата и евентуално неустойка (защото мястото на треньора е доста ветровито) ще иска Стойчо? Дали ще можем да си го позволим? Камбуров отказа на Левски, нормално е да откаже и на нас. М.Нуньо е в същото положение, освен ако не търси бърз трансфер в чужбина, като Платини. Даксон, май вече е спазарен за Черноморец и едва ли ще се преборим за него. А за чужденците защитници вече казах, какъв е проблема.