Долу БФС

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Долу БФС

Мнениеот River Plate » 23 сеп 2008 15:18

Не мога да разбера защо след разкритията вчера, след скандала с Боре, Ичко и Леков Боби Перуката не си подаде оставка?
Те сами ли са си уреждали мачове? Се едно тоя помяр Боби не им е шапка. Да не говорим, че ако ДАНС ги разнищи ще трябва половината отбори начело с Левски-Спартак да напуснат професионалния ни футбол.

На всички стана ясно кой управлява футбола, кратко и ясно ето ви я футболната мафия в България:

ДПС
БФС
Левски

Много скоро ще стане ясно, че БФС се управлява от ДПС, а още преди доста време стана ясно, че турската партия си управлява и галеника-пералния - Левски!
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

voinvoinov
Контакти:

Re: Долу БФС

Мнениеот voinvoinov » 23 сеп 2008 16:19

TI si malaumen be pi4!!! :idea: Za6to ne otide6 i ne se pregleda6! Ili ne po dobre se zastreliai, samo taka 6te izbiaga6 ot SINIA SI KO6MAR,4erven POMIAR!!!!!!!!!
ISTINSKATA ISTORIA,PRINADLEZI NA ISTINSKITE OTBORI,A TE PRINADLEZAT NA ISTINSKITE PUBLIKI!!!!!!! Levski Sofia tova e edni4kata ISTINA!!!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 23 сеп 2008 16:31

На мен не ми стана ясно - откъде дойде извода, че Левски управлява БФС? Дай някакви конкретни нефенски факти.
Според мен мафията управлява футбола и тя няма пристрастия. Ако днес има полза Левски да печели, ще спечели, ако има полза да е ЦСКА, ще е ЦСКА. Тия фенски глупости са техния начин да ни залъгват. И ти така си мислиш, че като се махне перуци и всичко ще се оправи. Аз примерно ще си мисля, че като се махнат костадинов и орманджиев ще се оправи. А истината е безбожно далеч..

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 23 сеп 2008 17:03

River Plate написа:Не мога да разбера защо след разкритията вчера, след скандала с Боре, Ичко и Леков Боби Перуката не си подаде оставка?
Те сами ли са си уреждали мачове? Се едно тоя помяр Боби не им е шапка. Да не говорим, че ако ДАНС ги разнищи ще трябва половината отбори начело с Левски-Спартак да напуснат професионалния ни футбол.

На всички стана ясно кой управлява футбола, кратко и ясно ето ви я футболната мафия в България:

ДПС
БФС
Левски

Много скоро ще стане ясно, че БФС се управлява от ДПС, а още преди доста време стана ясно, че турската партия си управлява и галеника-пералния - Левски!

Ей такива като теб като почнат да говорят на изуст най-много ме хваща яд.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 23 сеп 2008 17:28

River Plate написа:Не мога да разбера защо след разкритията вчера, след скандала с Боре, Ичко и Леков Боби Перуката не си подаде оставка?

ДПС
БФС
Левски

Стига простотии!!! Обединение в името на играта футбол, а не на далаверата футбол!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 23 сеп 2008 17:52

Нека да спрем до ДПС и БФС - нито Левски, нито ЦСКА са виновни -
АЗ ИСКАМ ОБЕДИНЕНИЕ МЕЖДУ ФЕНОВЕТЕ НА ЦСКА И ЛЕВСКИ - нека се храним на стадиона - обаче извън него - всички сме българи!

Bushwacker
Контакти:

Мнениеот Bushwacker » 23 сеп 2008 18:40

k_oleto написа:Нека да спрем до ДПС и БФС - нито Левски, нито ЦСКА са виновни -
АЗ ИСКАМ ОБЕДИНЕНИЕ МЕЖДУ ФЕНОВЕТЕ НА ЦСКА И ЛЕВСКИ - нека се храним на стадиона - обаче извън него - всички сме българи!

Браво Коле :) Точно така трябва ;) С точно това мислене ще успеем . :idea: :!: :!: :!:
Дори и в Ада да горим , и вечен огън да ни пари , с чарът си неустоим и там ще бъдем господари.

Върни се в “ЦСКА”