Ужас.Отварям спортните сайтове сутринта и какво да видя.Заглавия като кукла барби провали Юнайтед, Наказват Юнайтед заради Бербо,Бербатов безумно слаб срещу Челси и др.
Ей то бива ,бива злоба ама чак толкова.Толкова ли ви е яд,че Бербо го взеха в най-добрия отбор в света,безумие нали,че и навсичкото отгоре е и титуляр.
Да съгласен съм че може би не изигра най-добрите си мачове в кариерата,но може би това е напълно нормално предвид фактите, че все пак това е дебют за него и то срещу двете най-добри защити , а и на всичкото отгоре и самия отбор нр играе както трябва.
С кое точно Бербо провали Манчестър-а сетих се може би с двете си асистенции досега.
Или с това че и четирите възможности за Манчестър станаха след негови отигравания.
А и някой може ли да ми каже колко пъти съотборниците му създадоха изгодни позиции-май нито веднъж.
А на всичкото отгоре ясно си личи нежеланието и на Руни и на Роналдо да не комбинират с него-поради какви причини не знам.Може нарочно ,може би не са свикнали с него поради неговата специфичност-ще стане ясно скоро.
Но още малко остана,след няколко кръга когато започне да бележи искате не искате ,ще млъкнете,
БЕЗУМИЕ
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: БЕЗУМИЕ
Свали розовите очила изгледай мача от снощи, като обикновен фен, а не такъв на Бербатов, осмисли нещата и ще видиш, че за момента трансфера му е пълен провал.Показва си слабостите!Срещу силните Е НИКОЙ!Може би още следващия кръг ще вкара гол дори два на Мидълзбро, но в дербитата, ще си бъде като Барби!Точно в тези мачове се отличават големите футболисти!
Нека дадем малко време на Бербо,а не веднага да критикуваме,както сме свикнали в Бг.Самият факт,че е играч на Ман.Юн. е вече постижение,защото там не са го взели заради сините му очи.Всеки има нужда от време за адаптация,включително и големите.Дори и те не винаги успяват.Какво ще кажете за успеваемостта на Роналдиньо в Милан,на Анри в Барса?А за играта на Шевченко докато беше в Челси?А вярвам не отричате,че те са от "големите".Така че дайте да не критикуваме само,а да оставим Бербатов да си играе играта,да свикне с отбора,пък тогава ще си говорим 

MoNteSo написа:Свали розовите очила изгледай мача от снощи, като обикновен фен, а не такъв на Бербатов, осмисли нещата и ще видиш, че за момента трансфера му е пълен провал.Показва си слабостите!Срещу силните Е НИКОЙ!Може би още следващия кръг ще вкара гол дори два на Мидълзбро, но в дербитата, ще си бъде като Барби!Точно в тези мачове се отличават големите футболисти!
Виж,какво жалки ми левскарю.Жалки сте и сега се опитвате да прикриете жалкото си положение и поводите ви за скръб с това,че Бербатов ,не е вкарал гол в два мача поред.Жалки сте,жалки са и ония сини журналистически курви ,които вместо да търсят причините за разпада на отборчето подуенско си намират утеха да злобеят за Бербо.А провал ще кажеш на татко си когато те е правил,а не след два добри мача на Бербатов.Идиотското в говеждото ви мислене е ,че не говорите за истинските причини и че Целият отбор на Манчесър в момента не играе на ниво,а не,че Бербатов е слаб.
Жалка история на жалък отбор сте БАТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
run1973 написа:MoNteSo написа:Свали розовите очила изгледай мача от снощи, като обикновен фен, а не такъв на Бербатов, осмисли нещата и ще видиш, че за момента трансфера му е пълен провал.Показва си слабостите!Срещу силните Е НИКОЙ!Може би още следващия кръг ще вкара гол дори два на Мидълзбро, но в дербитата, ще си бъде като Барби!Точно в тези мачове се отличават големите футболисти!
Виж,какво жалки ми левскарю.Жалки сте и сега се опитвате да прикриете жалкото си положение и поводите ви за скръб с това,че Бербатов ,не е вкарал гол в два мача поред.Жалки сте,жалки са и ония сини журналистически курви ,които вместо да търсят причините за разпада на отборчето подуенско си намират утеха да злобеят за Бербо.А провал ще кажеш на татко си когато те е правил,а не след два добри мача на Бербатов.Идиотското в говеждото ви мислене е ,че не говорите за истинските причини и че Целият отбор на Манчесър в момента не играе на ниво,а не,че Бербатов е слаб.
Жалка история на жалък отбор сте БАТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Прав си напълно.Не е нормално още след втория мач да се правят карикатури (***)
Нормално е да има критик ано това нашето е направо злоба.А междудругото да сте чули Фергюсън да го критикува.
А МОНТЕСо е фен на Миньор , не на Левски,

Нека си критикуват е тои и във Тотнъм вкара чак във 4 си мач така че.Нормално е докато свикне с новите момчета да не е на ниво.А за това че в такива мачове си проличавали големите играчи не съм сагласен защото Парк не е от тях нали.Лошото е че миналата година Ман спечелиха доста трофеи и тази може би няма да вземат и един но Фъргюсън си знае работата.А тези медии които го усмиват да са живи и здрави и да си гледат техния отбор.
А виж сега ТИ и всички други НЕРАЗБРАЛИ!
Юзърбара на Миньор, който съм си сложил във подписа не е за украса!Аз съм фен на отбора от града ми - МИНЬОР ПЕРНИК!СПРЕТЕ ДА МЕ ОБИЖДАТЕ НА ГОВЕДО, ЗАЩОТО НЕ СЪМ ФЕН НА ПОДУЕНЦИTE!КУР ЗА ЛЕФСКИ, ЦС*КА И СОФИЯ!
Юзърбара на Миньор, който съм си сложил във подписа не е за украса!Аз съм фен на отбора от града ми - МИНЬОР ПЕРНИК!СПРЕТЕ ДА МЕ ОБИЖДАТЕ НА ГОВЕДО, ЗАЩОТО НЕ СЪМ ФЕН НА ПОДУЕНЦИTE!КУР ЗА ЛЕФСКИ, ЦС*КА И СОФИЯ!
Наистина не бива да се пише за Бербатов с такъв негативизъм! Все пак това е едва втори мач на Бербатов в Мани Ютд.! Сигурен съм, че Берба ще се наложи при "червените дяволи".
браво бе критикари!!!!
Никой не видя едииствената грешка на Бербо, - при гола покри нападателите. но Сър Алекс е прав - липсва практика - иначе другите щяха да му подскажат да се дръпне.
Вярно е и че в М.Ю. не успяват да използват неговите умения - Бербо не е бегач на къси или дълги растояния - той винаги удачно се разделя с топката. Аз бих почакал с критиките .
В Левекузен - първия сезон въобще го пропусна, но от втория беше звезда
В Тоттнъм - почна да вкарва от 10 кръг нататтък
За сравнетие Гонзо..........а бе кво да говорим
можеби Ювелира...., аа а а него го върнаха рано рано
Я ми кажете , ако бербо е бил най-слабия на мача МЮ -Челси , а това са двата най-добри в Европа (финал на ШЛ)
то значи той се е класирал на 22ро място сред футболистите --примерно
е , да се сещате други наши спортисти в челните 10-20 места по европа- волейбола и Григор в тениса, а бе малко са.
Никой не видя едииствената грешка на Бербо, - при гола покри нападателите. но Сър Алекс е прав - липсва практика - иначе другите щяха да му подскажат да се дръпне.
Вярно е и че в М.Ю. не успяват да използват неговите умения - Бербо не е бегач на къси или дълги растояния - той винаги удачно се разделя с топката. Аз бих почакал с критиките .
В Левекузен - първия сезон въобще го пропусна, но от втория беше звезда
В Тоттнъм - почна да вкарва от 10 кръг нататтък
За сравнетие Гонзо..........а бе кво да говорим
можеби Ювелира...., аа а а него го върнаха рано рано
Я ми кажете , ако бербо е бил най-слабия на мача МЮ -Челси , а това са двата най-добри в Европа (финал на ШЛ)
то значи той се е класирал на 22ро място сред футболистите --примерно
е , да се сещате други наши спортисти в челните 10-20 места по европа- волейбола и Григор в тениса, а бе малко са.
По принцип би могло да има критика за играта на Берба, но като се има предвид формата на целия отбор на Манчестър Юнайтед, то би било чудо Бербатов да блесне още във втория мач.
А относно някои (далеч не всички) ЦСКА-ри - не приемайте веднага, че щом някой е привърженик на "Левски" автоматично мрази Бербатов, и обратно - ако не харесва Бербатов, значи е от "сините". Не говори добре за вас! А според мен (фен на "Левски"), Бербатов е футболист, за който всеки нормален българин би трябвало да се радва на трансфера му и на евентуални негови успехи в бъдеще, дори и Берба да не му е любимият играч.
А относно някои (далеч не всички) ЦСКА-ри - не приемайте веднага, че щом някой е привърженик на "Левски" автоматично мрази Бербатов, и обратно - ако не харесва Бербатов, значи е от "сините". Не говори добре за вас! А според мен (фен на "Левски"), Бербатов е футболист, за който всеки нормален българин би трябвало да се радва на трансфера му и на евентуални негови успехи в бъдеще, дори и Берба да не му е любимият играч.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.