Това не може да е истина...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Това не може да е истина...

Мнениеот ehh » 07 ное 2009 12:49

Sportline.bg написа:София. Футболистите на ЦСКА явно нямат срам. Репортер на SportLine.bg стана свидетел на поредния пиянски скандал в "червения" клуб. Само часове след оставката на Любослав Пенев, играчи на ЦСКА пиянстваха безсрамно в дискотека в меката на разврата Студентски град. Поредният скандал, свързан с футболисти на ЦСКА, се заформи в клуб "Авеню". Няколко от пияндурите в клуба се черпеха за оставката на Любо Пенев по-рано същата вечер. Диджеят не спря да поздравява Принца на Пловдив - Тодор Тимонов, който беше във вихъра на купона. Явно удовлетворен от напускането на старшията, Принцът нагъваше уиски след уиски. Изключително активен на дансинга беше и Павел Виданов, който провали "червените" при гостуването им в Базел. Между 00:30 и 01:00 диджеят в нощния клуб не спря да поздравява Принца на Пловдив от ЦСКА. Направи впечатление и кръшния танц на Виданов в центъра на дансинга. Явно след освобождаването на Любослав Пенев, играчите на ЦСКА, отново ще го ударят на нощен живот. Тепърва ще стане ясно дали босове от "Титан" ще наложат санкция за поредната пиянска издънка на футболисти от ЦСКА. Възможно е и други играчи на "червените" да са били във въпросното заведение в петък вечер, в навечерието на дербито със "Славия".
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

killamasta
Контакти:

Re: Това не може да е истина...

Мнениеот killamasta » 07 ное 2009 12:51

Не ми се вярва,да е вярно,но ако е така трябва да ги ИЗРИТАМЕ на село откъдето дойдоха.

Потребителски аватар
ticha.ultras
Контакти:

Мнениеот ticha.ultras » 07 ное 2009 12:52

Баш пък неможе... :roll:

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 07 ное 2009 12:58

Тия се самозабравиха наистина трябва да ги изритате който откъдето е дошъл те минават всякви граници вече! Така става като ги амнистират един ден след като са ги наказали той Любо Пенев именно за това се махна!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 07 ное 2009 13:01

ticha.ultras написа:Баш пък неможе... :roll:

Да, съвсем съгласен съм! Защо да не може? Няма да им е за пръв път, очевидно няма и да е за последен! :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 ное 2009 13:06

Няма стопроцентова истина и стопроцентова лъжа. И в двете обикновено се крие по малко от другото. В тази връзка, тези журналя почват леко да смърдят. Гонзо, Бардон, Рабех, Бербатов явно вече не са толкова интересни. А това, че Виданов е провалил ЦСКА е толкова вярно, колкото че единствения виновник за загубата на "Левски" е Петков. Червените бяха провалени от Ив. Иванов, Делев, Ив. Стоянов, Тимонов и другите, които не разбраха, че защитават името на България, а не заплатката.
П.С. Как ги четете тези пасквили, не знам. Без да съм психолог, бих могъл да предположа едно-две неща за автора на статията. Първо, че е някакво доста злобно и комлексирано човече, което завижда на живеещите или пребиваващите вечер в Студентски град. Най-вероятно не е бил студент или не е бил на общежитие. Другото е, че може би е "нереализирал се" талант, "несправедливо отхвърлен от алкохолизиран треньор" (ако не е педал, задължително ще е пиянде или наркоман) в ранна детска възраст и, че видите ли да го пуснат него ще играе по-добре. Аре, стига!

П.С. 2 Абе, никъде не прочетох за изпълнението и представянето на Т. Янчев и вратаря. Не са интересни явно :evil: .
Последна промяна от metodito на 07 ное 2009 13:31, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
zyto
Контакти:

Мнениеот zyto » 07 ное 2009 13:09

Това ако е истина, вече нямам думи, тея не са хора, незнам какво са, жалко, че не съм от София, с удоволствие, заедно с другите верни фенове ден, два и три преди мача бих проверявал заведенията за тея навлеци, абе егати, аз съм на 17 и не ходя чак толкова по дискотеки, през ден бе то писва бе, тея са някви незнам какво просто вече няма да се учудя и да е истина, като го гледах горкия човек- ттреньора на дубъла при репортажа на Диков и при онея лекета Ивановците, човечеца беше :|
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 07 ное 2009 13:10

А на вас преди няколко месеца ви се струваше ,че си правим маитап за ПИЯНИЦАТА НА ПЛОВДИВ,да ви е честит,и моля нени го връщаите ,нека там при вас да си изгние. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
Nevertheless
Контакти:

Мнениеот Nevertheless » 07 ное 2009 13:26

В последно време нищо в България не може да ме учуди.
За съжаление в много отношения демокрацията ни донесе негативи. Липсата на дисциплина е масово явления сред младите хора, а дисциплината е задължително нещо за един спортист.
Трябва да се научат да бъдат самовзискателни и после можем да очакваме резултати и успехи от спорта ни.
Положението в момента – с две думи : „разпасана работа” ..

[offtopic]До голяма част от писачите във форумите (не само тук) :
"НЕ МОГА" , "НЕ ЗНАМ", "НЕ ИСКАМ" се пишат разделено, а не слято "НЕМОГА", "НЕИСКАМ", "НЕЗНАМ" ....[/offtopic]

Потребителски аватар
zyto
Контакти:

Мнениеот zyto » 07 ное 2009 13:31

Nevertheless написа:В последно време нищо в България не може да ме учуди.
За съжаление в много отношения демокрацията ни донесе негативи. Липсата на дисциплина е масово явления сред младите хора, а дисциплината е задължително нещо за един спортист.
Трябва да се научат да бъдат самовзискателни и после можем да очакваме резултати и успехи от спорта ни.
Положението в момента – с две думи : „разпасана работа” ..

[offtopic]До голяма част от писачите във форумите (не само тук) :
"НЕ МОГА" , "НЕ ЗНАМ", "НЕ ИСКАМ" се пишат разделено, а не слято "НЕМОГА", "НЕИСКАМ", "НЕЗНАМ" ....[/offtopic]

[offtopic]Мерси, ще го запомня :lol:[/offtopic]
Изображение Изображение Изображение

Върни се в “ЦСКА”