ЦСКАРИ къде сте бе при една загуба вече сме разединени нека подкрепим ЦСКА и най-вече Любо ,а не всеки да плюе !!!!!!!
П.П. днес бях на даскало и видях едно мноого ЯКО "стихче"
ЗА ЦСКА ИСТОРИЯТА ГОВОРИ
ВЕЛИК И ГОРД Е НАШИЯ ЖИВОТ
А НЕ ВЕЧНО ДА СМЕ ВТОРИ
КАТО КОМПЛЕКСИРАН ЕВРОИДИОТ
ЗА ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЗА ЦСКА
Ние сме тук и на мачовете и Любо подкрепяме, но за разлика от други фенове вместо с плакати по кръстовища в София ние им го казваме в очите и ако не ни рзберат и с някой плестник, но разделени не. Не прочетох някой фен на ЦСКА да не одобрява действията ръководството и треньора или пък да е казъл че няма да подкрепя отбора.
Да наистина кой е казал че няма да подкрепяме отбора???
МНОГО ТОЧЕН КОМЕНТАР!! Браво!
Xanko написа:Ние сме тук и на мачовете и Любо подкрепяме, но за разлика от други фенове вместо с плакати по кръстовища в София ние им го казваме в очите и ако не ни рзберат и с някой плестник, но разделени не. Не прочетох някой фен на ЦСКА да не одобрява действията ръководството и треньора или пък да е казъл че няма да подкрепя отбора.
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Пичове какво ще кажете за Любо директор,а Стойчо тренер мисля,че може да стане добър тандем
shumnaliq написа:Да наистина кой е казал че няма да подкрепяме отбора???Xanko написа:Ние сме тук и на мачовете и Любо подкрепяме, но за разлика от други фенове вместо с плакати по кръстовища в София ние им го казваме в очите и ако не ни рзберат и с някой плестник, но разделени не. Не прочетох някой фен на ЦСКА да не одобрява действията ръководството и треньора или пък да е казъл че няма да подкрепя отбора.
НАИСТИНА МНОГО СИ ПРАВ
rokoko написа:Пичове какво ще кажете за Любо директор,а Стойчо тренер мисля,че може да стане добър тандем
Не съм мислил,но да ти кажа идеята ти ми се струва далеч не лоша
Любо иска да е тренер! Идеята не е лоша, но е неосъществима!
- florentin_petre
- Контакти:
Аз не одобрявам единствено небрежното отношение на футболистите да спазват режима си наложен им от треньорското ръководство, имат толкова важни мачове толкова ли немогат да се съсредоточат, коледа и нова година наближава тогава ще поркат.
П.П. и Ви питам КОЙ СЕГА Е НОМЕР ЕДНО???.............
П.П. и Ви питам КОЙ СЕГА Е НОМЕР ЕДНО???.............
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
- infallible
- Контакти:
-
- Контакти:
Така, Любо би бил страхотен тандем със Стойчо,но е взел нещата много присърце. За мен той не става за треньор в България понеже е много педантичен. Българските футболисти не са дорасли за такъв режим и да ги държат толкова изкъсо. Харесвам го много като човек ,но смятам ,че рано или късно той ще се раздели с любимия ни отбор. Дано футболистите ни си вземат поука и следващите мачове изиграят много по съсредоточено, вярвам че Любо има какво да даде ако му се даде възможност.