Кои сега е N:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

miki85
Контакти:

Кои сега е N:1

Мнениеот miki85 » 14 сеп 2008 19:04

Левскарчета ако обичат да не пишат в темата имат си форум. И преди и сега шампион е ЦСКА :!: :!:
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

Потребителски аватар
petela
Контакти:

Re: Кои сега е N:1

Мнениеот petela » 14 сеп 2008 19:09

САМО ЦСКА!!!Бихме ги!
ПОДКРЕПА ЗА КРУМ САВОВ-ИСТИНСКИЯТ ЖУРНАЛИСТ!!!

djonik
Контакти:

Мнениеот djonik » 14 сеп 2008 19:09

да, цска е номер 1 с две недадени дузпи за Славия. за машадо специално са измислили правило, че той има право да играе с ръце.

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 14 сеп 2008 19:10

RED OR DEAD

slavia1913
Контакти:

Мнениеот slavia1913 » 14 сеп 2008 19:15

Макар и Славист,честито за победата ви.Мисля,че се получи мач много над стандартите ни.Съдията не повлия на резултата(донякъде не даде честа дузпа в 46 мин,но не ни е виновен той,като не можем да си вкараме положенията и ни варват още в следващата атака,точно както на мача с Левски последния кръг миналия сезон).Дано видим за в бъдеща повече такива мачове,тогава футболани ще тръгне малко нагоре.(също така и терени като този на Славия,които и при проливни дъждове,запазва сравнително приличен вид и топката не се спира в сяка локва,както на един друг стадио,на които ме сложиха настилнка като на Алианц Арена,ама пак е пълен шит).

Потребителски аватар
hongildon
Контакти:

Мнениеот hongildon » 14 сеп 2008 19:16

ОТНОВО ЩЕ СМЕ ШАМПИОНИ ОЛЕ

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 сеп 2008 19:20

slavia1913 написа:Макар и Славист,честито за победата ви.Мисля,че се получи мач много над стандартите ни.Съдията не повлия на резултата(донякъде не даде честа дузпа в 46 мин,но не ни е виновен той,като не можем да си вкараме положенията и ни варват още в следващата атака,точно както на мача с Левски последния кръг миналия сезон).Дано видим за в бъдеща повече такива мачове,тогава футболани ще тръгне малко нагоре.(също така и терени като този на Славия,които и при проливни дъждове,запазва сравнително приличен вид и топката не се спира в сяка локва,както на един друг стадио,на които ме сложиха настилнка като на Алианц Арена,ама пак е пълен шит).

Ето този човек който го е написал това трябва да се даде за пример на всички малоумници в България.Въпреки че е от Славия колегата си каза истината. ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

hard
Контакти:

Мнениеот hard » 14 сеп 2008 19:20

И аз съм на мнение ,че стана добър мач.Браво и на двата отбора .Не се жалеха и играха на върха на възможностите си .Това искаме всъшност от футболистите.Много положения и пред двете врати .Мисля ,че ЦСКА спечели с с по-добрата борба за първа топка и пресата през първото полувреме.
Народ ,който не познава историята си няма бъдеще.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 сеп 2008 19:21

djonik написа:да, цска е номер 1 с две недадени дузпи за Славия. за машадо специално са измислили правило, че той има право да играе с ръце.

Трай и се изяж от яд :D
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

miki85
Контакти:

Мнениеот miki85 » 14 сеп 2008 19:22

Къде ги видя тея 2 недадени дузпи за Славия ве пич я сваляи малко очилата. Едната можеше и да я даде ама как вика слависта да сте си вкарали положенията. Тои добре че зеруи некадърника изпусна 3 златни възможности иначе отиваха на 3ка или 4ка :!:
я си гледаите там мача с Черно море дето са тоя Гаджев ухилен след мача и с цялата си наглост заявява на журналистите , че е играл да "спечели" дузпа и щом съдията я е дал е имало елава големи артисти големо нещо :!: :!:Пак ще сте втори така че пиите една студена вода и се кефете
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

Върни се в “ЦСКА”