ЦСКА ще търси още играчи от Парагвай

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

mor
Контакти:

Мнениеот mor » 27 окт 2009 16:54

ЦСКА не се е отказал да търси нови попълнение от Парагвай.

Въпреки липсата все още на дебют от страна на трениращите месеци наред на Панчарево Уго Баес и Джонатан Гомес, „червените” ще търсят още таланти в южноамериканската страна.

В ролята на скаут този път обаче ще влезе приближения до босовете от Титан АС бивш играч на „армейците” Иво Димов. Той ще пътува в най-скоро време за Парагвай в търсенето на нови играчи, които от зимата евентуално да подсилят редиците на ЦСКА.

Продължава да стои на дневен ред и варианта с привличането на нападателя Пабло Веласкес. Играчът на местния Либертад бе наблюдаван на живо от Пенев и боса на тима Димитър Борисов по време на визитата им в Южна Америка преди няколко месеца. Нещо повече – Веласкес дори отбеляза гол в насрочената специално за него контролна среща. Въпреки това до договор не се стигна.

Пак ли на килограм откъдето падне,а юношите да го ду..т?

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: ЦСКА ще търси още играчи от Парагвай

Мнениеот cska_90 » 27 окт 2009 16:58

Абе хора стига с тия юноши-не разбрахте ли че не стават.ПОвечето са такива лекета ,че няма накъде повече!! Големите звезди от миналата година -онев и Чипев виждате ли ги-единия изтри пейката в Сливен, а другия го изгониха от Своге-просто тези момчетат си вярват прекалено много след само 2-3 мача и после нищо.Така н естава!!!
Изображение

Потребителски аватар
sixtynine
Контакти:

Мнениеот sixtynine » 27 окт 2009 16:59

Къв килограм бе? :lol: Взели сме двама и то без пари.Не сме ги видяли и не знаем за кво става въпрос.Може пък и да не са лоши футболисти.А за Веласкес - класен е.
Изображение

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 27 окт 2009 17:02

След неуспехите в евротурнирите ЦСКА ще се опита да пробие в Латинска Америка! Хитър план но ние го хванахмееее! :) :) :) :) :)
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

redfen
Контакти:

Мнениеот redfen » 27 окт 2009 17:27

cska_90 написа:Абе хора стига с тия юноши-не разбрахте ли че не стават.ПОвечето са такива лекета ,че няма накъде повече!! Големите звезди от миналата година -онев и Чипев виждате ли ги-единия изтри пейката в Сливен, а другия го изгониха от Своге-просто тези момчетат си вярват прекалено много след само 2-3 мача и после нищо.Така н естава!!!

браво малък и аз мисля,като теб +1,жалко че има и много заблудени,които не гледат отбора да върви,ами все юноши та юноши сякаш с тях ще вземем ШЛ
Няма по-голямо щастие от това да отидеш на стадиона и да извикаш мощно само ЦСКА!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 27 окт 2009 17:35

redfen написа:
cska_90 написа:Абе хора стига с тия юноши-не разбрахте ли че не стават.ПОвечето са такива лекета ,че няма накъде повече!! Големите звезди от миналата година -онев и Чипев виждате ли ги-единия изтри пейката в Сливен, а другия го изгониха от Своге-просто тези момчетат си вярват прекалено много след само 2-3 мача и после нищо.Така н естава!!!

браво малък и аз мисля,като теб +1,жалко че има и много заблудени,които не гледат отбора да върви,ами все юноши та юноши сякаш с тях ще вземем ШЛ

Така е -аз не съм против юношите-ще се ардвам адски много акоиграме с 5 юноши -ма да са МЪЖЕ,които осъзнават какво значи емблемата,която стой на гърдите им и да играят на живот и смърт в името на ЦСКА!! А то какво става-един Руи Мигел колкото и слаб да е се раздава 10 пъти повече от самозабравилите се наши кадри!!Мерси такива юноши не искам!!!- :evil: :evil:
Изображение

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

Мнениеот cska_vd » 27 окт 2009 17:38

Защо трябва да правиме отбор смесица от пенсионерски клуб и легионери който идват за ефтиния алкохол и хубавите жени....
а не отбор изцяло от българи!!!!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 27 окт 2009 17:41

cska_vd написа:Защо трябва да правиме отбор смесица от пенсионерски клуб и легионери който идват за ефтиния алкохол и хубавите жени....
а не отбор изцяло от българи!!!!

Защото живеем в 21 век,пич.КОй отбор освен Билбао е съставен изцяло от местни- :? :? :?
А и както се вижда нашите много много не стават!!! За съжаление нивото го дигат-Петре,Бардон,Даксон,Новакович,Силва,Вагнер и други!!!
Изображение

Чавдар Троян
Контакти:

Мнениеот Чавдар Троян » 27 окт 2009 18:18

от школата на ЦСКА излизат много добри играчи, аз лично познавам едно момче, което е капитан на националния отбор до 17 години :)

Върни се в “ЦСКА”