Иван Иванов и Караджов или Владо Манчев???
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Иван Иванов и Караджов или Владо Манчев???
Аз съм цесекар. Вчерашния мач беше може би един от най-големите срамове в историята на ЦСКА. Гледах Канал 3 след мача и не мога да изключа и версията на Сашо Диков. Но се надявам силно да не е така. Пиша тук конкретно за скандала между Иван Иванов и Караджов и Владо Манчев. Първо искам да кажа, че огромна вина за втория гол специално на Миньор носи Караджов. Не може топката да лети на метър от теб и ти да не излезеш най-малкото да я боксираш. Това момче започна да се дъни твърде често. Подкрепях го доскоро, но вече не е точно така. Особено и след скандала вчера. Иван Иванов и той е подобен случай на Караджов. Прави доста грешки напоследък. В същото време самочувствието му е до небето. А се вижда, че е неоснователно. За Владо Манчев наистина много слаб мач вчера. Но Владо е дал доста на клуба. То е легенда на ЦСКА. Сега не е във форма, но .... Все пак не може по този начин, както пише в медиите, ако е вярно Иванов и Караджов да скачат на опитен и стар играч като Владо. Незнам защо, но определено съм на страната на Владо в този конфликт. Писна ми от тези пишлигарчета Иванов и Караджов. Да слизат на земята всички и да почват да играят, че иначе лошо им се пише
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Re: Иван Иванов и Караджов или Владо Манчев???
Не беше ли Манчев този, който от метър и половина прати топката встрани от вратата? Никакви претенции не може да има към играчите след като прави подобни пропуски и в същото време да не е във форма.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- delqnski47
- Контакти:
danko_sot написа:Аз съм цесекар. Вчерашния мач беше може би един от най-големите срамове в историята на ЦСКА. Гледах Канал 3 след мача и не мога да изключа и версията на Сашо Диков. Но се надявам силно да не е така. Пиша тук конкретно за скандала между Иван Иванов и Караджов и Владо Манчев. Първо искам да кажа, че огромна вина за втория гол специално на Миньор носи Караджов. Не може топката да лети на метър от теб и ти да не излезеш най-малкото да я боксираш. Това момче започна да се дъни твърде често. Подкрепях го доскоро, но вече не е точно така. Особено и след скандала вчера. Иван Иванов и той е подобен случай на Караджов. Прави доста грешки напоследък. В същото време самочувствието му е до небето. А се вижда, че е неоснователно. За Владо Манчев наистина много слаб мач вчера. Но Владо е дал доста на клуба. То е легенда на ЦСКА. Сега не е във форма, но .... Все пак не може по този начин, както пише в медиите, ако е вярно Иванов и Караджов да скачат на опитен и стар играч като Владо. Незнам защо, но определено съм на страната на Владо в този конфликт. Писна ми от тези пишлигарчета Иванов и Караджов. Да слизат на земята всички и да почват да играят, че иначе лошо им се пише
Не можеш да виниш конретен играч!Всички са виновни!!!!!!!Футбола не е тенис,за да виниш един човек!Това е колективна игра и играчите взаимно си помагат!Но ако не си помагат,то те няма да спечелят!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Абе сега хлапетата видят някой лев и самочувствието им до небето пък на терена кръгла нула.
Па честно казано, кой от тоя форум, ако на 19 години взима 5-6 000лв заплата ше си мисли за тренировки а не за кръчми и жени (или мъже в някои случаи
)

- Alternative
- Контакти:
Не,че е моя работа да се бъркам в клубните ви проблеми,но тези две пе.ита,къде са тръгнали да критикуват Манчев?!Човека е много над тяхното ниво.

То стана един развален телефон, никой не знае точно какво се е случило точно, а в такива случаи реакциите зависят от малки нюанси.
Съжалявам но ако някой колега в работата почне да ми крещи защо съм си свършил работата така и така, ане така и така, при положение че той не е свършил повече от мен, ми ще му зашия два шамара от воооооооле
Съжалявам но ако някой колега в работата почне да ми крещи защо съм си свършил работата така и така, ане така и така, при положение че той не е свършил повече от мен, ми ще му зашия два шамара от воооооооле

Манчев е по здрав от двамата пикльовци, но пък те му скачат двамата

Тогава първо 5-6 тупаника и после шамарите :D