няма да се оправим - НИКОГА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

няма да се оправим - НИКОГА

Мнениеот k_oleto » 11 сеп 2008 21:49

Абе хора - кво Ви става?? В предната тема един пич си беше написал, че е сгрешена емблемата на любимия му отбор! Човека искаше просто да сложат вярната емблема. Аз съм фен на ЦСКА - ако объркат нашата емблема и аз ще искам промяна. С какво този фен обича по-малко отбора си от вас - Вие го направихте на нищо - баси задниците!
А пича искаше просто да се коригира емблемата на любимия му отбор!

Потребителски аватар
gogo_cska
Контакти:

Re: няма да се оправим - НИКОГА

Мнениеот gogo_cska » 11 сеп 2008 22:00

Напълно те подкрепям

САМО ЦСКА

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 11 сеп 2008 22:29

A тези,които се правят на много отворени са ясни!14 годишни лигльовци в пубертет!Сега като започне училището леко ще намалеят,няма да висят цял ден във форума и да пишат простотии!

Потребителски аватар
petela
Контакти:

Мнениеот petela » 11 сеп 2008 22:33

И аз мисля,че фенът на Миньор има право.Щом емблемата му е сгрешена има право да си протестира.
ПОДКРЕПА ЗА КРУМ САВОВ-ИСТИНСКИЯТ ЖУРНАЛИСТ!!!

Потребителски аватар
aa2121
Контакти:

Мнениеот aa2121 » 11 сеп 2008 23:07

gogo_cska написа:Напълно те подкрепям

И аз.

Bushwacker
Контакти:

Мнениеот Bushwacker » 11 сеп 2008 23:49

Докато има такива хора , няма как да се оправим . Проблема е че всеки гледа да му е арно на него си , че всеки иска да е по голям и по напред от другия , че не го ебе , какво искат хората от него а важното е какво иска той от тях . Другото всеки може да е на мястото на другия , нека всеки да се погледне сам и да реши , ИМА ЛИ СМИСЪЛ ДА СЕ КАРАМЕ ПОМЕЖДУ СИ КОГАТО ИМАМЕ ТОЛКОВА ПРОБЛЕМИ .

P.S.
Нека погледнем календара и да видим коя година сме . Хората как живеят , държави със по 20 етноса и със незнам си колко националности , живеят по добре и по смислено от колкото ние " АРНИТЕ БЪЛГАРИ " .
Дори и в Ада да горим , и вечен огън да ни пари , с чарът си неустоим и там ще бъдем господари.

Makedonec
Контакти:

Мнениеот Makedonec » 12 сеп 2008 11:59

Да прави сте, няма да се оправим.Племенника ми играе за ЦСКА и знаете ли как треньора му оправдава срамната загуба 1-7 от Левски.Съдията изгонил трима от ЦСКА още през първото полувреме, дал 3 дузпи за Левски и за капак отменил 2 гола на червените.С такива идиотии се вдигало самочуствието на момчетата, оправдава се спеца, а че са лъжи е друг въпроса.Манталитета си ни е такъв, как да искаме оправия в нещо изградено на основата на измами и лъжи.

DaSyth
Контакти:

Мнениеот DaSyth » 12 сеп 2008 13:36

Makedonec написа:Да прави сте, няма да се оправим.Племенника ми играе за ЦСКА и знаете ли как треньора му оправдава срамната загуба 1-7 от Левски.Съдията изгонил трима от ЦСКА още през първото полувреме, дал 3 дузпи за Левски и за капак отменил 2 гола на червените.С такива идиотии се вдигало самочуствието на момчетата, оправдава се спеца, а че са лъжи е друг въпроса.Манталитета си ни е такъв, как да искаме оправия в нещо изградено на основата на измами и лъжи.

Маке,стига с ЦСКА и Лески-тук става въпрос за принципни положения,ама ти си знаеш песента:бля,бля;бля :ugeek:

Върни се в “ЦСКА”