Иван Караджов или Здравко Чавдаров

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Иван Караджов или Здравко Чавдаров

Мнениеот crap » 19 окт 2009 08:36

Искаше ми се да има тема за Караджата, поноже момчето е доста стабилен на поста си и определено избави своя отбор на няколко пъти по блестящи начини! В тази мисъл разбирасе се сетих за Здравко Чавдаров-какво става и с него-с неговата контузия.. и се запитах дали той самият ще е по-добрият избор на вратата или Караджов! Гледах му двата мача които игра за ЦСКА но те не бяха срещу кой знае колко класни отбори, но все пак останах с добри впечетления. Искам да знам вие какво мислите.
Впрочем скандалните снимки на Караджата изобщо не са негови... имам впредвид конкретно тази "гей" снимката. Не виждам нищо нередно в другите, все пак той младо момче-трябва да се забавлява!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Иван Караджов или Здравко Чавдаров

Мнениеот ros » 19 окт 2009 08:45

Караджата естествено. Изглежда страшно нахъсан всеки мач и изгаря от желание. Има много хляб в него. Дано обръща внимание само на градавните забележки по негов адрес /все още има защо/ и оставя незабелязани жълтите простотии и опити за скандал. Успех на Ванката и суха мрежа в четвъртък.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 19 окт 2009 08:49

Мен малко ме притесни срещу Рома, след онзи изстрел убиец, който скъса мрежата (не си спомням кой го отправи), в Караджата се забелязаха наченки на страх... почна малко по предпазливо да влиза, и не беше много убедителен.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 окт 2009 08:52

Kaраджата много ясно ! :twisted: :twisted: :twisted:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 19 окт 2009 08:52

Чесно ти казвам след такъв удар по-добре жив и здрав отколкото в кома ;) . няма как - инстинкт за самосъхранение. Все пак това е природен закон. Едва ли някой би го упрекнал за тази му реакция.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 19 окт 2009 08:58

Да така си е, евала! Дано шуробажанащината в БФС се прекрати все някога, и да го видим на вратата на националния отбор в бъдеще!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 окт 2009 09:15

crap написа:Мен малко ме притесни срещу Рома, след онзи изстрел убиец, който скъса мрежата (не си спомням кой го отправи), в Караджата се забелязаха наченки на страх... почна малко по предпазливо да влиза, и не беше много убедителен.

Бате така е , ама ако те цъфне по-главата, може да имаш сериозни проблеми.Това е просто една игра.Не бива да се жертва живота на хората!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

veselin111
Контакти:

Мнениеот veselin111 » 19 окт 2009 09:22

Радвам се, че ЦСКА най-накрая заиграха с млад вратар и то от собствената школа. Само така с игра ще може да се учи и да трупа опит и самочувствие( а не като стои резерва на пейката). Така ще бъде забелязан и от отбори от чужбина, а и има шанс да стигне до националния. Няма смисъл да го държим резерва докато стане на 30 и след това да го пускаме титуляр.

Потребителски аватар
red dragon
Контакти:

Мнениеот red dragon » 19 окт 2009 09:36

В момента имаме трима добри вратари. Като имаме в предвид, че Иво не е "първа младост" младоците са бъдещото на отбора. И двамата показаха че има защо да са в ЦСКА. Който и от двамата да пази на вратата ще се представи добре. Бих казал, че от доста време сме нямали такава конкуренция на този пост.

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 19 окт 2009 10:06

Най ми харесва Караджата,но мисля че Ивайло Петров трябва да е 3-тия вратар ,а Чавдаров да се върне като 2-ри вратар,защото имам чуството че през зимната пауза или лятото караджата ще потегли за чужбина

Върни се в “ЦСКА”