Димитър Борисов: Откъде накъде Батков разполага с разпечатки

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
lpfc-on-line
Контакти:

Димитър Борисов: Откъде накъде Батков разполага с разпечатки

Мнениеот lpfc-on-line » 10 окт 2009 01:00

Откъде накъде Батков разполага с разпечатки на разговорите ми? това е реплика на Димитър Борисов пред 7 дни спорт.

Пресслужбата на ЦСКА публикува следното съобщение вчера:

"След 12-годишни договорни отношения с МТел президентът на ПФК ЦСКА ЕАД, г-н Димитър Борисов, прекратява същите поради недопустимото предоставяне на трети лица на конфиденциални данни и разпечатки от лични разговори, станали достояние на мобилния оператор по силата на договора. В тази връзка г-н Борисов взе решение да прекрати договора си с фирма МТел и да спре използването на услугите, предлагани от нея." За повече подробности "7 дни спорт" се свърза със самия Димитър Борисов
Ето и интервюто

Абе, майче взаймно си мият ръцете :roll: Как мислите?
ЛокомотивПловдивЗавинаги!
Цъкни ТУК

Потребителски аватар
downlow

Re: Димитър Борисов: Откъде накъде Батков разполага с разпечатки

Мнениеот downlow » 10 окт 2009 07:28

прави са хората да се сърдят че някой има разпечатките на разговорите им,а и едва ли има нормален човек,който не би се обидил от това.А и ако имат да крият нещо става още по неприятно.Между другото извинявайте че писах във вашия форум.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 10 окт 2009 07:36

downlow написа:прави са хората да се сърдят че някой има разпечатките на разговорите им,а и едва ли има нормален човек,който не би се обидил от това.А и ако имат да крият нещо става още по неприятно.Между другото извинявайте че писах във вашия форум.

[offtopic]Няма защо да се извиняваш.Виж от кой е пусната темата ,а и това е форум.Т.е.място за дискусий.[/offtopic]

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 10 окт 2009 08:21

Ами, нормално е да се съдрдят, след като личните им разговори се цитират от други лица. А от друга страна Д.Борисов е в пълното си право да си сменя оператора , когато има някакви съмнения за не лоялност. В неговото изказване има категоричност, че това се е случило, но никъде не е заявявал, че ще ги съди или ,че ще вика ГДБОП или Интерпол. Просто има съмнения и се отказва от Мтел. А, господата от мобилния оператор, първо да вземат да си направят вътрешна проверка по случая, и тогава да правят официални изявления. Защото Д.Борисов е само един абонат, който знае кога ,с кого и какво е говорил, а в офисите на Мтел работят много хора, и е напълно естествено някъде, някой да е предоставил такава информация на Батков, било то директно или чрез трети лица.
Последна промяна от msm на 10 окт 2009 08:28, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 10 окт 2009 08:26

- Г-н Борисов, каква точно е причината за тази декларация?

- Причината е, че разпечатки от всички разговори, които съм водил, попадат по някакъв начин в ръцете на Тодор Батков. Аз повече от 10 години съм лоялен клиент на този оператор и като всеки друг абонат имам договор за конфиденциалност. За всичките тези години съм платил около 100 000 евро сметки. Има и друго - наскоро ми се обажда журналист от един тв канал с покана да дам интервю за тях. След няма и 30 минути му звънят от офиса на Батков и го питат: "Ти откога мина към ЦСКА?"

- Мислите ли, че "Мтел" като спонсор на Левски е способен да наруши споразумението за конфиденциалност, когато става въпрос за президента на ЦСКА?

- Вижте, повече не искам да говоря по този въпрос. Просто повече няма да бъда абонат на "Мтел" по причините, които споменах по-горе. Мисля, че всеки друг би го направил.

Прав е човека, но по дбре да си запази номера и да го трансверира при друг оператор, след което да го обяви публично.
така "спонсорите" ще ги заболи повече!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 10 окт 2009 09:15

Защо се правите на наивници. Прави се навсякъде когато се налага.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 10 окт 2009 09:31

от sirius123 на 10 Окт 2009 09:15

Защо се правите на наивници. Прави се навсякъде когато се налага.

А кое го налага?Кога Батков започна работа в МВР,следствието или в прокоратурата?Мисля,че това са единствените институции,имащи право да ползват специални разузнавателни средства и с прокурорско разрешение да подслушват мобилните оператори,само при случаи засягащи националната сигурност или особено опасни криминални деяния.Ние в полицейска държава ли живеем,или факта че М ТЕЛ са основен спонсор на Левски прави Батков по привелигирован от други!Да се разкрие от къде има тия сведения адвоката и виновния да се разпъне на кръст!Омръзна ми да ме занимават вече 20 дена с изцепките на тоя шизофреник и да харчат парите ми,както и парите на всички данъкоплатци,за лечение на параноята на тоя смешник!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 10 окт 2009 09:32

sirius123 написа:Защо се правите на наивници. Прави се навсякъде когато се налага.

Прави се ама от МВР бе професоре, а не от Тодор Батков!Батков не е никакъв, че да им взима разпечатките!Понеже има добри взаимоотношения с Мтел незначи, че тряба да му дават разпечатките!Дори да са крили нещо е най-малкото.Може да са обсъждали много по-важни и лични неща.А може и да са обсъждали въпроси относно ЦСКА, като трансфери и такива работри.значи обеден съм , че го е направил.Батков си е такъв смешник.Само да му видя мръсната кофа и се разбира, колко е чист и невинен!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 10 окт 2009 09:32

Преди да напиша нещо във вашия форум, предварително казвам, че съм левскар.
Само ще попитам от сега ли пристига в страната авторът на темата и откъде идва?
Проследяването и локализацията на обаждане от мобилен телефон по излъчвателната клетка става за около 45 секунди.
Най - тъпото нещо е да въртиш далавера по мобилния си телефон.Ако го е правил и има нещо да крие, значи босът на ЦСКА е още по - тъп и от Батков.
Приятели, подслушва се на поразия и това не е от вчера и днес.
Ако не го знаете, значи през тези години не сте живели в България.
Страната ни трудно наваксва с нормалните страни в нормалните неща, но в ингилъците сме номер едно!
Сега нещо по същество!
Ако ме подслушват, докато правя секс с жена ми и после изкарат записа пред всички не е редно и нарушава правата ми, но ако правя далавери и после ме хванат по бели гащи - проблемът си е мой, трябва да си отговарям пред закона!

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 10 окт 2009 09:41

Oт действията на този човек (Борисов) досега става ясно, че е сериозен и авторитетен. Не говори за щяло и нещяло, обажда се когато трябва. Не вярвам да се заеме с нещо, в което не е сигурен. А и без да се обиждат колегите от Герена - напълно в стила на Батков е да направи подобен зулум и да подслушва.

Върни се в “ЦСКА”