Къде сте драги ФЕНОВЕ??!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Къде сте драги ФЕНОВЕ??!!

Мнениеот cska_90 » 06 окт 2009 13:26

Ето това, което видях онзи ден след мача срещу Сливен ме ядоса много!
По не бяха критики-този не ставал,инзи не ставал, не знам си какво! ТЕ ФЕНОВЕТЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАЛИ ТАКАВА ИГРА!
И тука идва ред аз да попитам-отбора след всички тези успехи и победи ЗАСЛУЖВА ЛИ ДА ИГРАЕ ПРЕД 1500 ЧОВЕКА! Къде бяхте вие или само си знаете да критикувате!То е много лесно да се ходи срещу Рома и Левски!Да и аз преди не съм ходил често, но поради основателни причини! Непрекъснато се биеме в гърдите,колко велика публика сме- а на стадиона никви ни няма!!!Едва 100 човека се мъчат да подкрепят отбора и да създават някаква що годе добра атмосфера,другите си седят и се чудят кой да напсуват!!Това не е нормално-НЕ Е!!- :evil: :evil: :evil:
Изображение

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: Къде сте драги ФЕНОВЕ??!!

Мнениеот niki87 » 06 окт 2009 13:38

Еми мнго си прав!Макар,че е малко смешно-бихте Динамо,Левски, на 1-во място сте.........Аз съм сигурен,че срещу Берое на Герена ще бъдем много повече,отколкото вие срещу Сливен,и то въпреки нечовешката криза!

Потребителски аватар
Al_Abrashev
Контакти:

Мнениеот Al_Abrashev » 06 окт 2009 14:01

cska_90 написа:Ето това, което видях онзи ден след мача срещу Сливен ме ядоса много!
По не бяха критики-този не ставал,инзи не ставал, не знам си какво! ТЕ ФЕНОВЕТЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАЛИ ТАКАВА ИГРА!
И тука идва ред аз да попитам-отбора след всички тези успехи и победи ЗАСЛУЖВА ЛИ ДА ИГРАЕ ПРЕД 1500 ЧОВЕКА! Къде бяхте вие или само си знаете да критикувате!То е много лесно да се ходи срещу Рома и Левски!Да и аз преди не съм ходил често, но поради основателни причини! Непрелъснато се биеме в гърдите,колко велика публика сме- а на стадиона никви ни няма!!!Едва 100 човека се мъчат да подкрепят отбора и да създават някаква що годе добра атмосфера,другите си седят и се чудят кой да напсуват!!Това не е нормално-НЕ Е!!- :evil: :evil: :evil:
Неприятно е, но си прав, още по-неприятно е, че става въпрос за една от най-гадните особености на бъгарския манталитет. Имам чувството, че над 70% от публиката на стадиона е готова при какъвто и да е неуспех да иска отавки и да плюе по някой само и само да е удовлетворена след мача. Това не мога да го разбера и мисля че се случва само у нас в България.
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]

CanariesUltrasFront

Мнениеот CanariesUltrasFront » 06 окт 2009 14:02

niki87 написа:Еми мнго си прав!Макар,че е малко смешно-бихте Динамо,Левски, на 1-во място сте.........Аз съм сигурен,че срещу Берое на Герена ще бъдем много повече,отколкото вие срещу Сливен,и то въпреки нечовешката криза!

А аз съм сигурен,че на Ботев - ЦСКА ще има повече хора от вашите 2 мача умножено по 4,въпреки 10 годишната криза ;)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 06 окт 2009 14:31

Аз си признавам за първи път не отидох на домакински мач, защото сестра ми имаше рожден ден и обстоятелствата не ми го позволиха, но като цяло си прав.Незнам какво искат феновете.Незнам и защо не идват нямам обяснение.А на тоя приятел където викаше, че ще са много повече от нас слабо ме съмнява.Те на Левски - Лацио бяха 10 хиляди , пък са ще са повече от нас!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 06 окт 2009 15:00

POPCORN написа:Аз си признавам за първи път не отидох на домакински мач, защото сестра ми имаше рожден ден и обстоятелствата не ми го позволиха, но като цяло си прав.Незнам какво искат феновете.Незнам и защо не идват нямам обяснение.А на тоя приятел където викаше, че ще са много повече от нас слабо ме съмнява.Те на Левски - Лацио бяха 10 хиляди , пък са ще са повече от нас!

Искаш ли да се хванем на бас? На каквото пожелаеш?

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 06 окт 2009 15:01

Еми това е българската футболна култура...или се дава акъл и се люпят семки тихо и кротко до 89та мин. когато трябва да се хули собственик,играчи или съдия или пък грам ни няма на стадиона ! Вкъщи пред ТВ-то и после смело във форума "Аз съм велик Левскар или Велик цскар" :evil: Към въпросния вид фенове добавям и още една характеристика - били са на Дербито веднъж и са ходили на два-три мача в Европа и са големите фенове с претенций :lol: :!: А онези в северната или южната трибуна тях кучета ги яли ! Те са тъпи - месечно дават средно около 5 лв. за да гледат Левски на Герена или ЦСКА на "Армията" ;)НАЗДРАВЕ на истинските фенове,който ходят по мачове редовно :)

П.П. Крайно време е семките да се забранят по стадионите !
Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 06 окт 2009 15:11

Ае стига с тия семки. Точно това разделение - семкари, туристи, жилетки, нацисти ни ........ Нека са пълни стадионите, пък хората да са каквито искат. И генерализирането на феновете не ми харесва - нашата си публика си има свой облик - нито прилича, нито искам да прилича и да бъде сравнявана с други.

ПП Тия северни и южни трибуни откъде дойдоха изведнъж така с мачовете с жабарите, тва неква мода ли е? Щото даже секторите са по-скоро източен и западен, а от години са известни като Б и Г.

Потребителски аватар
bultras12
Контакти:

Мнениеот bultras12 » 06 окт 2009 15:21

Трогателна картинка сте тука ,ЦСКАри и левскари се прегръщате в плач и ридание,че нямало никой на стадиона но иначе сте първи петли тука в форума наежени здраво когато прочетете някое мнение ,че ние сме по-преданни от вас въпреки нашите страдания с президента ни и дългогодишната криза.
Даже някъде по-нагоре срещнах мнението ,че ФК Левски СФ щели да изкарат повече публика срещу ФК Берое СЗ въпреки голямата криза в отбора ви . Повтарям "ВЪПРЕКИ ОГРОМНАТА КРИЗА ВЪВ ФК ЛЕВСКИ СФ" ,ставате много ,ама много ,дори отвратително смешни пичове.
Винаги сте претендирали за НАЙ в сяко едно отношение.Ревете с глас колко сте велики по форумите ала реалността май,май е съвсем друга.
Организирайте се стабилно ЦСКА-ри за следващия мач с нас ,а на вас левскари какво по-добро от това да се докажете като публика фактор срещу не кой да е ,а Цървена Звезда?!!!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 06 окт 2009 15:25

Еми пич, ние събрахме на контрола 18 000 преди година. Кво да се доказваме? Пък и не е това темата - темата е за нищожната посещаемост на армията, не че на Герена го няма тоя проблем, но е направо цвете в сравнение със всеки отбор в България.

Върни се в “ЦСКА”