Относно мача на ЦСКА вчера!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- POPCORN
- Контакти:
Относно мача на ЦСКА вчера!
Здравейте, вчера след мача бях много очуден от всичките спортни сайтове!Всичките писаха нещо от рода, слаб ЦСКА , сливен надигра слабият ЦСКА бля бля бля, всичките от тоя тип.И си викам абе хора, не мога да ви разбера какво искате...Когато ЦСКА бие с 3-4 на 0 по ли ви е интересен мача , отколкото вчерашният?За мене това беше един от най-интересните мачове до сега!Много повече се радвам да има успорвана игра от двете страни , отколкото единият да бие първото поувреме с 3 на 0 и после да ти е тъпо да гледаш мача!Такива мачове грабват окото!С Монтана също!Какво значи слаб, ми първотоо поувреме ЦСКА ги надигра тотално, второто обаче Сливен се надигнаха и искаха да вземат нещо от мача!Аз бях много доволен от гледката!Два отбора играят с хъс за победата и се борят с честни средства.Защо слаб ЦСКА?Защо не кажете силен Сливен замалко не направи равен на армията!Не ги рабзирам журналистите, колкото повече има такива мачове толкова по-добре!И според мене та година първенството е едно от най-интересните отккато гледам футбол!Всеки се бори за нещо, едни за оцелване друго за евротурнирите и така нататака
И един призив към журналистите, стига сме ги определяли слаб , добър мач?Кога е добр като ЦСКА бие с 4-5 на 0 и после всички казват, че са им легнали?Супер равностоен мач с много полужения ей това, поне мен ми хареса много, както и мача на Левски!Незнам за вашето мнение мене ми хареса!

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- Red_Champions3
Re: Относно мача на ЦСКА вчера!
Да,Попкорн,напълно си прав.На практика последните 15 минути бяха за Сливен,но победихме заслужено и взехме 2 т. преднина пред Черноморец.Получи се интерсен мач и много се радвам , че Иво Петров бе на вратата и с капитанската лента.Справи се прекрасно и ни извади в 3 много трудни момента.

Първото полуврме-да,второто-не,мися че нашите се отпуснаха много!Смените не играха добре а Сливен не са слаб отбор въпреки малкото точки които имат.Не може винаги да мачкаме,въпреки нашето желание.Чувстваше се лека умора през втората част,може резевите да страдат от липса на игрови опит!Доволен съм от победата. 

Над България изгря звезда с името на ЦСКА!
[1948]CSKA написа:+1
Момчет от мача с лефски не играем нищо нито срещу монтана нито срещу рома аиде тама да речем някой футболисти нямат класа но вчера това разхождане цял мач не го приемам и то на армията никъква преса никъкво раздаване голяма апатия почти във всички футболисти и ако я караме така скоро време ще получим звучен шамар.
- POPCORN
- Контакти:
nn72 написа:Първото полуврме-да,второто-не,мися че нашите се отпуснаха много!Смените не играха добре а Сливен не са слаб отбор въпреки малкото точки които имат.Не може винаги да мачкаме,въпреки нашето желание.Чувстваше се лека умора през втората част,може резевите да страдат от липса на игрови опит!Доволен съм от победата.
Така е.Ама кой отбор в Европа винаги мачка в първенстовто?Ето Реал сега паднаха.Не може всеки мач да ти е 4-5 на 0 .И като не биеш с толкова и те упреличават на слаб.Еми чакай малко ЦСКА са на първо място в класирането и са слаби, еми тогава по-надоло отборите какви са?Аз много се кефя на такива мачове, грабват ти окото и не се занимаваш с друго.Много по интересно е така, отколкото ЦСКА да знаем, че ще бие винаги.Така се губи интереса!А вчера мача беше много динамичен и равностоен е и късмета ни покри ама това е, късмета винаги е на големите!Но да се пише супер слаб ЦСКА се измкъна и бял бля са ебати глупостите !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- POPCORN
- Контакти:
icanmecan написа:[1948]CSKA написа:+1
Момчет от мача с лефски не играем нищо нито срещу монтана нито срещу рома аиде тама да речем някой футболисти нямат класа но вчера това разхождане цял мач не го приемам и то на армията никъква преса никъкво раздаване голяма апатия почти във всички футболисти и ако я караме така скоро време ще получим звучен шамар.
какво значи никакво желание бе човек?Първото поувреме ще ми кажеш, че нямаха желание да вкарат гол ли?Стига глупости!Не си свикнал да гледаш такива мачове.Ти си довоелн да бием всеки ма с 5 на 0 е това го няма никъде.Къде ще ми сравняваш Рома с ЦСКА?По какви критерии, че искаш д анаправим нещщо с тях?Монтана сме гости.Като гост винаги се играе по-трудно!Първенстото е много изравнено и не може да се говори така.Ами никакво желание ми тия хора са пътували до рим после имаха мач повечето от тях през седмицата , еми те не са роботи, нормално е да не се движат толкова по терена н са свикнали на такъв цикъл!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Относно мача снощи искам да кажа ,че не играхте много впечатляващо.И следващият път може и да не победите с тази игра.Взимете се в ръце ,че сериозните мачове предстоят.
- POPCORN
- Контакти:
ЕМИЛ написа:Относно мача снощи искам да кажа ,че не играхте много впечатляващо.И следващият път може и да не победите с тази игра.Взимете се в ръце ,че сериозните мачове предстоят.
Никой не е казал, че сме играли впечатляващо, просто трябва да си много наивен ако мислиш, че всеки мач ЦСКА ще побеждава с по 3-4 на 0 и ще мачка опонентите си по всички показатели.Това са хора едни и същи с два карака!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Казват го журналистите,моето мнение е,че се отпуснахме малко второто,но наистина няма отбор който да е на супер ниво цял сезон!Претесняваме формата на резервите не на титулярите!Очертава се да се заседят на пейката здраво.
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!
POPCORN написа:Никой не е казал, че сме играли впечатляващо, просто трябва да си много наивен ако мислиш, че всеки мач ЦСКА ще побеждава с по 3-4 на 0 и ще мачка опонентите си по всички показатели.Това са хора едни и същи с два карака!
1. За победи винаги с 3-4-5 на 0 , естествено, че не това се очаква, но е желателно.
2. Винаги съм казвал по-добре най-грозната победа, отколкото най-красивата загуба
3. НО не играха с хъс. Това е лошото. Поне на мен не ми хареса. И това е проблем. Не може Монтана и Сливен да те натискат и мачкат като "маче у дирек", особено в София на Армията.
4. Любо трябва да си направи изводите

ЦСКА си е ЦСКА!
Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!
Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!