Спас Делев
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Спас Делев
Не знам дали някой споделя мнението ми,но Спас Делев ми образува много нерви.Изключително прехвален футболист и медийна звезда.Не само,че не бележи/14 мача--1 гол/,ами и не може 1 асистенция за гол да направи.Дано не се окажа лош пророк,но има шансове да се превърне в нашия Пеньо:(:(:(
Няма по-голямо щастие от това да отидеш на стадиона и да извикаш мощно само ЦСКА!
Re: Спас Делев
Ами на мен гола му срещу Динамо ми стога
Въпрос на време е според мен да започне да играе добре (може да не е и във форма), а и Любо няма да го остави да лети много, много, а и има голяма конкуренция в отбора в момента .

''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
Не барайте Спас,вижте кво ще правим португалците! 

Пича е само на 20 год. и не един път е казвал че е голям ЦСКА-р. Тича и се бори за Червената фанелка за мен това е важно, дали има брак в действията му не е от голямо значение. Трябва търпение и спокойствие Спас има бъдеще в ЦСКА.

Супер си е Спас важното е че играе с желание
престанете с говежди исказвания от типа "еди кой си вън", "....върви си"

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
Armeeca31 написа:Пича е само на 20 год. и не един път е казвал че е голям ЦСКА-р. Тича и се бори за Червената фанелка за мен това е важно, дали има брак в действията му не е от голямо значение. Трябва търпение и спокойствие Спас има бъдеще в ЦСКА.
Точно

''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
redfen написа:Не знам дали някой споделя мнението ми,но Спас Делев ми образува много нерви.Изключително прехвален футболист и медийна звезда.Не само,че не бележи/14 мача--1 гол/,ами и не може 1 асистенция за гол да направи.Дано не се окажа лош пророк,но има шансове да се превърне в нашия Пеньо:(:(:(
Да ти кажа по физиономията му на терена личи, че момчето е готово да изяде тревата. Това, че за момента не му върви много играта не е много важно. Важно е да се старае, а резултатите ще дойдат.
[center]
[/center]

Parlament написа:Не барайте Спас,вижте кво ще правим португалците!
Мисля,че Пенев е взел решението вече..,след днешното им представяне е ясно,че ще си търсят късмета другаде
Повече ме притеснява формата на Тимонов,някак играе вяло,без желание