Призовавам всички червени фенове днес да напълнат стадиона!Покажете на момчетата,че ги обичате!Аз ще дера гърло от нас,защото съм решил да не хода!
САМО ЦСКА!
Призив
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Призив
Еми защо караш хората да ходят като и ти няма да ходиш 

Да запеем дружно песента, за отбора в нашите сърца, има,има истина една тя е само,само ЦСКА!
аз съм решил да не хода от суеверие!но ситински се надявам да има едно 25-30 на стадиона!

Голям смях си.

от суеверие няма да хода бе!казах вече!от софия съм и пре спокойно мога да отида,но съм решил този път да остана!
Уважавам решението ти,но много като теб няма да отидат на стадиона поради такива причини и трудно ще се напълни.А относно изказването на "ЕМИЛ" искам да пита,като пишеш ,че той е голям смях ти ще ходиш ли?
Да запеем дружно песента, за отбора в нашите сърца, има,има истина една тя е само,само ЦСКА!
- rostheboss
- Контакти:
emarkon написа:от суеверие няма да хода бе!казах вече!от софия съм и пре спокойно мога да отида,но съм решил този път да остана!
Пич,това дали ЦСКА ще бие или ще ги пожали пак не зависи от твоето присъствие.Мани това суеверие и идвай на стадиона.

ig10 написа:Уважавам решението ти,но много като теб няма да отидат на стадиона поради такива причини и трудно ще се напълни.А относно изказването на "ЕМИЛ" искам да пита,като пишеш ,че той е голям смях ти ще ходиш ли?
Да ще ходя и имам вече билет.
- POPCORN
- Контакти:
emarkon написа:Призовавам всички червени фенове днес да напълнат стадиона!Покажете на момчетата,че ги обичате!Аз ще дера гърло от нас,защото съм решил да не хода!
САМО ЦСКА!
е това е.ти няма ходиш ама призоваваш другите хахах.познавам още 3- като тебе даже си купиха билети , ама са искали си го гледат във вкъщи да можели да пият
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- avitohola
- Контакти:
няма какво да призоваваш нека секи които е в софия да доиде това е най - важният ден поне за мен мача с левски е просто като рируал винаги сам там! нека поне ние си напълним наще места за техните не ми пука