Английският Фулъм изрази голям респект към съперника си в утрешния мач от Лига Европа срещу ЦСКА. В сайта на англичаните са направени представяния на всички противници на "котиджърс" в групите на втория по сила евротурнир, като в това за "червените" са отправени редица комплименти към Любо Пенев и неговите възпитаници. Ето какво се казва в интернет страницата на Фулъм:
"ЦСКА е най-успешният футболен тим на България, а в Европа са достигали три пъти до полуфиналите на клубните турнири. След политическия преврат в страната през 1989 година те загубиха своята доминираща роля и многократно имаха сериозни проблеми. Въпреки това сега те сякаш са оставили всичко това зад себе си, след като се разправиха с тежък противник в плейофите като Динамо Москва. За разлика от останалите ни съперници в групата, ЦСКА започна представянето си директно от плейофите (бел.авт. - тук изданието пропуска мачовете на ЦСКА с ирландския Дери Сити), където жребият ги изправи срещу Динамо Москва. Българите обаче се справиха с този силен противник с общ резултат 2:1."
"ЦСКА играе мачовете си на стадион "Българска Армия", който е с капацитет 22 015 зрители и се намира в самия център на София. Въпреки това европейските мачове на отбора са играни на националния "Васил Левски", допълва сайта.
http://sportal.bg/news.php?id=195152
Фулъм: ЦСКА е най-успешният тим в България
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Фулъм: ЦСКА е най-успешният тим в България
Всеки българин който се интересува от футбол знае, че ЦСКА е най-успелия отбор в България..
Преди 20 мин съобщиха, че до момента са продадени малко над 30 000 билета ( без абонаментни карти ) ... смятам, че утре на стадиона ще е нещо невероятно и ще ги победим 3:1 ....
Преди 20 мин съобщиха, че до момента са продадени малко над 30 000 билета ( без абонаментни карти ) ... смятам, че утре на стадиона ще е нещо невероятно и ще ги победим 3:1 ....
CSKA Fan` написа:Всеки българин който се интересува от футбол знае, че ЦСКА е най-успелия отбор в България..
Не знам дали ще успеем да го напълним....според мен 1 -2 блока на Б ще са почти празни...
YNWA!
mike28 написа:http://www.sportal.bg/news.php?id=195151
Aналогично, нали?
Хахах!!!
YA GUNNERS YA
neoje написа:CSKA Fan` написа:Всеки българин който се интересува от футбол знае, че ЦСКА е най-успелия отбор в България..
Не знам дали ще успеем да го напълним....според мен 1 -2 блока на Б ще са почти празни...
Целият "Б " ще е празен и голяма част от "А" и "В"
- david_villa
- Контакти:
ЕМИЛ написа:neoje написа:CSKA Fan` написа:Всеки българин който се интересува от футбол знае, че ЦСКА е най-успелия отбор в България..
За "В" почти не са останали билети, за "Г" въобще, скоро и за "А" ще свършат. Как ще са до голяма степен празни нямам идея. Поне 32-33 хил. ще има.
Той човека от доста време си вярва че стадиона ще е празен ... Остави го 

От ЦСКА или от "Левски", ние сме преди всичко БЪЛГАРИ! Нека не позволяваме да ни разделят и насъскват едни срещу други!
ЕМИЛ написа:neoje написа:CSKA Fan` написа:Всеки българин който се интересува от футбол знае, че ЦСКА е най-успелия отбор в България..
Емиле цял ден ти чета надеждите....говори си сега,но искам и утре вечерта пак да си тука,за да ти се смеем и да си признаеш че си уникално непросветен....утре 2 блока на Б ще са празни защото ще има буфер,а всичко друго ще е пълно !!!
YNWA!
Ще гледаме утре по телевизията колко сте се събрали