ЦСКА взима и двама от Локо (Сф)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

ЦСКА взима и двама от Локо (Сф)

Мнениеот a boy named goo » 11 сеп 2009 12:59

ЦСКА е на път да вземе и двама български играчи от отбор от нашето първенство. Става въпрос за Иво Иванов и Димо Атанасов от Локо (Сф), научи "Топспорт". Двамата са гласени за "Армията" след края на есенния полусезон. Левски почти бе договорил идването на Атанасов на "Герена" през миналото първенство. Тогава обаче сделката се разсъхна.
http://topsport.ibox.bg/news/id_833877138
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: ЦСКА взима и двама от Локо (Сф)

Мнениеот delqnski47 » 11 сеп 2009 13:02

Абе дано Титаните знаят какво да правят,че по добре е да не взимат играчи,отколкото да взимат и да фалираме ПАК!ЦСКА може би има повече от 1 живот(справка,оцеляхме при Божков и Лупи),но едва ли ще понесем поредно некадърно управление! :(
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 11 сеп 2009 13:11

"Титаните" могат да си правят сметката.
Определено след влизането ни в групите на "Лига Европа" и договора с новия ни спонсор, в касата на клуба влезнаха средства, които очевидно ще бъдат вложени сега в закупуване на нови играчи. Не мисля, че има нещо лошо или страшно в това. Важното е, че ЦСКА продължава политиката на купуване на български играчи, ето виждаме, че почти договорен е бил нападателя на Локомотив Пловдив Димитър Илиев, сега пък се прицелихме в двама добре представящи се български играчи от Ломотив София. Ако действително имаше някаква опасност за ЦСКА, не мисля, че Титан АС щяха да рискуват.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Мнениеот levskarinvt » 11 сеп 2009 13:13

a boy named goo написа:"Титаните" могат да си правят сметката.
Определено след влизането ни в групите на "Лига Европа" и договора с новия ни спонсор, в касата на клуба влезнаха средства, които очевидно ще бъдат вложени сега в закупуване на нови играчи. Не мисля, че има нещо лошо или страшно в това. Важното е, че ЦСКА продължава политиката на купуване на български играчи, ето виждаме, че почти договорен е бил нападателя на Локомотив Пловдив Димитър Илиев, сега пък се прицелихме в двама добре представящи се български играчи от Ломотив София. Ако действително имаше някаква опасност за ЦСКА, не мисля, че Титан АС щяха да рискуват.

Абе средства влязоха ама не чак толкова много,че да си правите каквото си поискате с тях :roll:

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 11 сеп 2009 13:14

levskarinvt написа:

Абе средства влязоха ама не чак толкова много,че да си правите каквото си поискате с тях :roll:

Е, не мисля, че Димо Атансов Иво Иванов струват милиони евро.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
djikitaeca
Контакти:

Мнениеот djikitaeca » 11 сеп 2009 13:17

хаха Милиони... друг път
http://www.footballtipster-bg.com/ Най-добрият сайт за Футболни прогнози и новини!
Изображение

Потребителски аватар
Adam Ant
Контакти:

Мнениеот Adam Ant » 11 сеп 2009 13:20

a boy named goo написа:Е, не мисля, че Димо Атансов Иво Иванов струват милиони евро.

Зависи. Те и 4-мата от Сливен не струваха нищо на цска, а преди това Коста Янев не беше пуснат в Левски, въпреки изразената готовност за плащане на разумна цена.
aka DrAvalanche

Dear Doktor, I am unattractive, sexually immature, lazy, stupid and mean. What career would suit me best?
Journalism. If you fail there, try music journalism.

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 11 сеп 2009 13:26

Локо София тази година не участваха в европейските турнири, също така не започнаха добре сезона, което означава, че участието им в Лига Европа следващата година също е проблемно. На тези двама играчи скоро им изтичат договорите, което от своя страна предразполага Гигов да се опита да ги продаде и да изкара някой лев от тях.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
LOKO_SF_FOREVER

Мнениеот LOKO_SF_FOREVER » 11 сеп 2009 13:36

тия двамата ви ги даваме без пари даже ще ви платиме да ги вземете :) :mrgreen: атанасов е в трагична форма(златински е 2 класи над него) а иво не е играл 1 година и ще мине бая време докато навлезе в форма!
ЛОКО,СЕКС И АЛКОХОЛ!!!

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Мнениеот levskarinvt » 11 сеп 2009 13:43

a boy named goo написа:
levskarinvt написа:

Е, не мисля, че Димо Атансов Иво Иванов струват милиони евро.

Аз не казвам,че струват толкова.Мисълта ми е,че трябва да се внимава при харченето на пари,за да не стане така както преди година-две,което не ви го пожелавам защото вреди на футбола ни като цяло

Върни се в “ЦСКА”