Айде всички червеноармейци да се подготвят отсега за 1 октомври за мача срещу Рома Билетът ще струва само 18 евро,различни туроператори вече предлагат пътуване с автобус през Гърция и от там с ферибот до Италия-само лична карта,пари за билет и пътуване и малко ракия естествено В Кауфланд има за 2,50-3 кинта сносна ракийка-не е кой знае какво ама по добре от одеколон Има време-събирайте парички
Люляк, май, финал за купа, дузпи, шут, греда и супа, Крейзи, пропуски, картони, Негър, рикошет, шампиони Левски, Славия, протокол Везалов, фамозен гол, Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци Kрейзи шит, пак декларации Титла, купа, стадион, Много кофти син сезон !
Тръгване- 21.00ч. на 29.09.2009г. от стадион Българска Армия Маршрут- София- Белград- Загреб- Любляна- Триест- Рим. Пристигане- преди обяд на 01.10.2009г. в Рим. Свободно време до 1 час преди началото на мача. Потегляне за България веднага след приключване на мача. Пристигане в София- 03.10.2009г. Необходими документи- червен паспорт. Цена - 120лв+ 5лв. застраховка.
ВАРИАНТ 2 - автобус и ферибот.
Тръгване- 09.00ч. на 30.09.2009г. от стадион Българска Армия. Маршрут- София- Солун- Игуменица- Бриндизи- Рим. Пристигане- след обяд на 01.10.2009г. Свободно време до 1 час преди мача. Потегляне за България веднага след приключване на мача. Пристигане в София нощта на 2-ри срещу 3-ти.10.2009г. Необходими документи- лична карта Цена - 165лв. + 5лв. застраховка.
ВАРИАНТ 3 - автобус и ферибот с нощувка.
Тръгване- 09.00ч. на 29.09.2009г. от стадион Българска Армия. Маршрут- София- Солун- Игуменица- Бриндизи- Рим. Пристигане- 30.09.2009г. след обяд и настаняване в хотел 3 или 4 звезди. 01.10.2009г. закуска в хотела. 12.00ч. освобождаване на хотела и свободно време до 1 час преди началото на мача. Потегляне за България- веднага след приключване на мача. Пристигане в София нощта на 2-ри срещу 3-ти.10.2009г. Необходими документи- лична карта Цена - 230 лв + 5лв. застраховка.
БИЛЕТИТЕ ЗА МАЧА НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ В ЦЕНИТЕ НА ЕКСКУРЗИИТЕ.
ЗАПИСВАНИЯ ОТ 02.09.2009г. на телефон 0878 1948 74, 02 480 89 28,както и на място в офиса на фен-клуба на стадион Българска Армия.
Що не насочвате само в автобуси, с ферибота през Игуменица си е утрепия 10 часа път само с него. Самолета е една малка идея по-скъп, за 150-160лв имате отиване и връщане до летището на Рим, от там има чудесен транспорт до града, а ще ви остане и повечко време за разглеждане. А там има какво да се види. 20 часа път за 150лв и 2 часа път за 160лв си мисля, че е тъпо сравнение...
TodorK - и двата форума са на Гонг. Ония времена минаха и не може всичко, което ти хареса да си го присвояваш.
Благодаря за инфото soilwork. Мисля че много фенове могат да се откажат от 2-3 напивания и да съберат парички за любимия отбор. Не са кой знае колко много.
Пичове, отивайте. 125 лв. не са много. Дано и наш'те го направят това като играем с Лацио (декември месец). Аз лично ще ходя до Залцбург с кола горе-долу за същите пари отиване и връщане. Искаше ми се и до Виляреал да отида, ама тва градче е в нищото, а и сега съм в чужбина....
Успех на ЛЕВСКИ и на цскато ...Клуж би Рома като гост, защо не и вие да го сторите
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!