ЦСКА - ЛОКО ПД

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

miki85
Контакти:

ЦСКА Локо плд ще се справи ли новия рефер

Мнениеот miki85 » 22 авг 2008 09:16

Много ми е интересно как ще се справи новия рефер на мача в неделя сега всички ще го гледат под лупа дано свири 50 на 50 и да има дузпа в наша вреда нека я даде стига да има такава. Аиде даваите мненията си съжалявам че му забравих името на дебутанта в черно но има време до неделя ще го науча как се казва
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Re: ЦСКА Локо плд ще се справи ли новия рефер

Мнениеот msm » 22 авг 2008 09:38

ЦСКА - ЛОКОМОТИВ /Пд/
Р.МИРЯНОВ Н.ПЕТРОВ ПЛ.ХАДЖИЙСКИ
4-ти И. АНГЕЛОВ

Аз мисля, че не е чак толкова трудно да ръководиш, който и да е мач. Стига само да не си предубеден, да нямаш поръчка и да спазваш правилника. Грешки винаги има, но нали по това ги оценяват. Ако грешките не влияят на резултата, оценката ще е добра.Но ако сбъркаш фатално, с което да ощетиш някой от двата отбора трябва да си понесеш последиците.Надявам се след сътресенията в БФС, съдийте да се отърсят от това да се "слагат" на който и да е отбор, президент или собственник.

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 22 авг 2008 09:39

miki85 написа:Много ми е интересно как ще се справи новия рефер на мача в неделя сега всички ще го гледат под лупа дано свири 50 на 50 и да има дузпа в наша вреда нека я даде стига да има такава. Аиде даваите мненията си съжалявам че му забравих името на дебутанта в черно но има време до неделя ще го науча как се казва

Не е дебютанта, и се казва Радан Мирянов... ами как след скандалното поведение на съдиата в Сливен , ще подпре ЦСКА за да си траят...и то няма да го направи умишлено...а подсъзнателно,такъв им е манталитета на нашите съдий!
То и заместника на Боре Александров и тоз Ичко Лозев и той е дърта мастия...докато не се измете тая пенсионерска зган няма се оправи съдийството !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

miki85
Контакти:

Мнениеот miki85 » 22 авг 2008 09:47

Ми доколкото имам информация въпросния съдия ще му е първи мач в А група и затова му казвам дебютант защото ще дебютира сещаш ли си ангофф.А колкото до това че щял да свири за нас не вярвам този сезон да се случи надявам се пак да свири 50 на 50 и които е по добрия да спечели
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

hard
Контакти:

Мнениеот hard » 22 авг 2008 11:16

За мен ,независимо дали е нов съдията щом е тук значи някой (БФС и съдийската комисия) му е гласувал доверие.
Всеки един от нас работи или учи.От всеки един от нас независимо, с какво се занимава и каква длъжност заема се иска добра и качествена работа.Всеки ден !!!Ако имаш брак и рекламация винаги си е за сметка на производителя или търговеца( собственика)стига да си потърсиш правото.Това е въпрос на правила и морал преди всичко.Щом не се справяш няма заплата съответно уволнен.Вярно всеки греши"има грешка има и прошка".Но винаги си личи,когато един човек има желание ,старание и умението да сътвори нещо добро.Ако съдията е точен ,не 50% -50 % (това изравняване не го разбирам)а да свири всичко реално .Има дузпа дай я .Някой е груб накажи го ,изгони го .Но да е по правилата независимо дали ни харесва или не.
Ако съдията греши и свири тенденциозно виновни са ,както той ,така и неговите работодатели БФС и съдийската комисия. Всеки трябва да си носи последствията от собствената си работа.Има си закон за защита на потребителя.И двата отбора на терена са потребители на услугата съдийство в един футболен мач.Те си плащат за тази услуга и са в пълното си право да изискват качествено съдийско ръководене на срещата.
Иначе се получава един безкраен низ от простотий.Днес свирил за тия така пък след 2 -3 мача ще ви свиря да ви компенсирам.Айде стига вече .....От това страдат всички отбори ,фенове включително и БФС .Така че ,господата от съдийската комисия да си опичат акъла и да ръководят и назначават правилно съответните хора.
Искам да подчертая независимо дали двата отбора играят добре показват добър футбол (въпрос на друга тема) съдийството трябва да е на ниво .Ако те е страх от мечки не ходиш в гората.Това е висшата професионална група на България и щом са го назначили да свири на такъв мач значи той(съдията) трябва да готов професионалист.
Всеки знае ако се говори прекалено за съдията в един мач значи футбол не се е играло.
Народ ,който не познава историята си няма бъдеще.

Потребителски аватар
LokoMaina
Контакти:

Мнениеот LokoMaina » 22 авг 2008 11:49

miki85 написа:Много ми е интересно как ще се справи новия рефер на мача в неделя сега всички ще го гледат под лупа дано свири 50 на 50 и да има дузпа в наша вреда нека я даде стига да има такава. Аиде даваите мненията си съжалявам че му забравих името на дебутанта в черно но има време до неделя ще го науча как се казва

Колкото се справи оня боклук КОЗНИЧКИ миналата година по същото време. Даде най-смешната дузпа за Левски при 0:1 за игра с... глава!!!
Затова ги слагат тия дебютанти. За да не се стига до "изненади"...

Иначе не мисля че при нормално съдийство ЦСКА е по-добър отбор от отбора на Пловдив!
Валентин Михов: Играта на Локо срещу Тотнъм е гордост за българския футбол!

iohan.law
Контакти:

Мнениеот iohan.law » 22 авг 2008 12:56

Нали знаете, че и съдиите четат вестници, форуми, слушат радио и гледат телевизия. Нарочно слагат дебютант за да кажат "Като за първа среща добре" - 1:0 за ЦСКА и така всички ще са доволни....

Потребителски аватар
silver_sky_boy
Контакти:

Мнениеот silver_sky_boy » 23 авг 2008 14:45

мисля че няма да имаме проблем със садията ще бием локото и ще им покажем кои кара влака :lol: ще подкараме локомотива

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

ЦСКА - ЛОКО ПД

Мнениеот AREA BIANCONERA » 24 авг 2008 09:06

цска - ЛОКО ПД - КАК ЩЕ ЗАВЪРШИ ДЕРБИТО ОТ ТОЗИ КРЪГ ???? :) 8-) :)
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Потребителски аватар
hongildon
Контакти:

Re: ЦСКА - ЛОКО ПД

Мнениеот hongildon » 24 авг 2008 09:33

Пловдив не е ли само жълто черен?

Върни се в “ЦСКА”