Аз съм много доволен от снощния мач. Всъщност гледах само част от 2-рото полувреме, заради идиотията на бг телевизиите. Това, което видях обаче ми хареса. Определено надмощие в средата на терена, което е нормално с оглед, че играхме с три вътрешни халфа. Определено момчетата ми се видяха в добра кондиция, плод може би на добрата физическа подготовка по време на лагера в Австрия. Определено видях, че всяко момче на терена се бореше до краен предел, а такова игрово поведение не съм виждал дори и при Стойчо Младенов. Определено Любо ги е мотивирал за този мач до краен предел, за което-Евала. Иначе чисто като игра, пасове, комбинации има какво още да се желае, но аз доволен и когато момчетата се раздадат, другото ще дойде с времето. Иска се сработка.
За реванша имаме шанс. Вижда се, че руснаците изпитват големи проблеми да пробият защитата ни. Предполагам отново ще играем с три вътрешни халфа и наситена халфова линия. Напред ще са Иван Стоянов, Маркиньос и още един измежду Тимонов, Руи Мигел и Делев
Искам накрая да отбележа, че във вчерашния мач играха цели 5 юноши на ЦСКА. Караджов, Иванов и Виданов почнаха като титуляри, а второто влезнаха Зехиров и Пасков. И не си мислете, че Любо не е търсил победата вчера. Напротив последните 20 минути играхме с двама в атака- Делев и Пасков. Те направиха една чудесна комбинация, която едва не завърши с гол. Отделно двамата са под 20 години. Ето такъв ЦСКА ИСКАМ ДА ВИЖДАМ. Само ЦСКА!!!1
ЛЮБО ПОРАСНА С ЦЯЛ САНТИМЕТЪР!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
ЛЮБО ПОРАСНА С ЦЯЛ САНТИМЕТЪР!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- delqnski47
- Контакти:
Re: Любо Пенев- смел треньор
danko_sot написа:Аз съм много доволен от снощния мач. Всъщност гледах само част от 2-рото полувреме, заради идиотията на бг телевизиите. Това, което видях обаче ми хареса. Определено надмощие в средата на терена, което е нормално с оглед, че играхме с три вътрешни халфа. Определено момчетата ми се видяха в добра кондиция, плод може би на добрата физическа подготовка по време на лагера в Австрия. Определено видях, че всяко момче на терена се бореше до краен предел, а такова игрово поведение не съм виждал дори и при Стойчо Младенов. Определено Любо ги е мотивирал за този мач до краен предел, за което-Евала. Иначе чисто като игра, пасове, комбинации има какво още да се желае, но аз доволен и когато момчетата се раздадат, другото ще дойде с времето. Иска се сработка.
За реванша имаме шанс. Вижда се, че руснаците изпитват големи проблеми да пробият защитата ни. Предполагам отново ще играем с три вътрешни халфа и наситена халфова линия. Напред ще са Иван Стоянов, Маркиньос и още един измежду Тимонов, Руи Мигел и Делев
Искам накрая да отбележа, че във вчерашния мач играха цели 5 юноши на ЦСКА. Караджов, Иванов и Виданов почнаха като титуляри, а второто влезнаха Зехиров и Пасков. И не си мислете, че Любо не е търсил победата вчера. Напротив последните 20 минути играхме с двама в атака- Делев и Пасков. Те направиха една чудесна комбинация, която едва не завърши с гол. Отделно двамата са под 20 години. Ето такъв ЦСКА ИСКАМ ДА ВИЖДАМ. Само ЦСКА!!!1
Пич не си пропуснал нищо!Бях на стадиона-първото полувреме ни беше по слабичко,така че не си изпуснал нищо

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
[Пич не си пропуснал нищо!Бях на стадиона-първото полувреме ни беше по слабичко,така че не си изпуснал нищо
!Иначе съм НАПЪЛНО съгласен с теб
[/quote]
Много смел ход на Любо Пенев в 70-тата минута, когато изкара един от дефанзивните халфове, ама забравих кой точно и пусна Благой Пасков, юноша на клуба, за първа година в мъжкия състав. И така заиграхме с двама в атака- Делев и Пасков. Ей затва евала на Любо Пенев, само заради пускането на юношите и че не се уплаши в последните минути да търси гола с двама нападатели

Много смел ход на Любо Пенев в 70-тата минута, когато изкара един от дефанзивните халфове, ама забравих кой точно и пусна Благой Пасков, юноша на клуба, за първа година в мъжкия състав. И така заиграхме с двама в атака- Делев и Пасков. Ей затва евала на Любо Пенев, само заради пускането на юношите и че не се уплаши в последните минути да търси гола с двама нападатели
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- delqnski47
- Контакти:
danko_sot написа:[Пич не си пропуснал нищо!Бях на стадиона-първото полувреме ни беше по слабичко,така че не си изпуснал нищо!Иначе съм НАПЪЛНО съгласен с теб
Много смел ход на Любо Пенев в 70-тата минута, когато изкара един от дефанзивните халфове, ама забравих кой точно и пусна Благой Пасков, юноша на клуба, за първа година в мъжкия състав. И така заиграхме с двама в атака- Делев и Пасков. Ей затва евала на Любо Пенев, само заради пускането на юношите и че не се уплаши в последните минути да търси гола с двама нападатели[/quote]
Изкара Тимонов

Sofia.
Sofia.
това беше първият голям мач на ТРЕНЕРА Любо Пенев без грешка във воденето на мача и състава (10 българи ПОЛОВИНАТА ОТ ТЯХ ОКОЛО 20 годишни)
ахмед доган на левски хулиган
Не съм съгласен! Експериментите на Любо ни костваха титлата миналата година, а сега могат да доведат до отпадане отДинамо. Не можеш да пуснеш толкова дебютанти и младоци в такъв важен мач! Юноши наистина трябва да се налагат, но по 1-2, най-много 3. Освен това трябва да има някаква поседователност. Миналата година се налагаха едни юноши - Тонев, Тошев, след което бяха изхвърлени като безпереспективни. Сега започват да налагат други /интересно колко време ще им дадат на тях/.
Пенев има навика да лансира даден играч, след което внезапно да го извади от отбора и да го забрави/Саидходжа, Тонев, Руи Мигел/. Както и обратното - да "отпише" някои играчи, както стана преди сезона с Моросз и Маркиньос, след което изведнъж ги връща в първия отбор и ги прави титуляри. Друг редовен номер на Чичовото е да смени играча, който се представя най-добре в мача и да пусне някой голобрад юноша /смяната на Тимонов снощи/. Цялата тази непоследователност ме кара да мисля, че Пенев изобщо не е в час...или може би е гений
Пенев има навика да лансира даден играч, след което внезапно да го извади от отбора и да го забрави/Саидходжа, Тонев, Руи Мигел/. Както и обратното - да "отпише" някои играчи, както стана преди сезона с Моросз и Маркиньос, след което изведнъж ги връща в първия отбор и ги прави титуляри. Друг редовен номер на Чичовото е да смени играча, който се представя най-добре в мача и да пусне някой голобрад юноша /смяната на Тимонов снощи/. Цялата тази непоследователност ме кара да мисля, че Пенев изобщо не е в час...или може би е гений

masane написа:това беше първият голям мач на ТРЕНЕРА Любо Пенев без грешка във воденето на мача и състава (10 българи ПОЛОВИНАТА ОТ ТЯХ ОКОЛО 20 годишни)
Така е. Дори и пускането на Орлинов немисля, че е било грешка. Той не го слуша много главата, идеален мач за някъв ненормалник да го пуснат там срещу здравите руснаци
vanko99 написа:Не съм съгласен! Експериментите на Любо ни костваха титлата миналата година, а сега могат да доведат до отпадане отДинамо. Не можеш да пуснеш толкова дебютанти и младоци в такъв важен мач! Юноши наистина трябва да се налагат, но по 1-2, най-много 3. Освен това трябва да има някаква поседователност. Миналата година се налагаха едни юноши - Тонев, Тошев, след което бяха изхвърлени като безпереспективни. Сега започват да налагат други /интересно колко време ще им дадат на тях/.
Подкрепям мнението с две ръце...
gld_84 написа:vanko99 написа:Не съм съгласен! Експериментите на Любо ни костваха титлата миналата година, а сега могат да доведат до отпадане отДинамо. Не можеш да пуснеш толкова дебютанти и младоци в такъв важен мач! Юноши наистина трябва да се налагат, но по 1-2, най-много 3. Освен това трябва да има някаква поседователност. Миналата година се налагаха едни юноши - Тонев, Тошев, след което бяха изхвърлени като безпереспективни. Сега започват да налагат други /интересно колко време ще им дадат на тях/.
Подкрепям мнението с две ръце...
имаш право само за отношението му към играчите ,но пък и те май го заслужават лансира ги 2-3 мача и те си мислят че вече са недосегаеми
ахмед доган на левски хулиган
- delqnski47
- Контакти:
vanko99 написа:Не съм съгласен! Експериментите на Любо ни костваха титлата миналата година, а сега могат да доведат до отпадане отДинамо. Не можеш да пуснеш толкова дебютанти и младоци в такъв важен мач! Юноши наистина трябва да се налагат, но по 1-2, най-много 3. Освен това трябва да има някаква поседователност. Миналата година се налагаха едни юноши - Тонев, Тошев, след което бяха изхвърлени като безпереспективни. Сега започват да налагат други /интересно колко време ще им дадат на тях/.
Нарочно ги връща и ги маха титулярите та да има конкуренция,а и по този начин ако се контузи някой,то да го замести друг!Смисъл че ако играеш само с един и същи отбор,после като някой таран се контузи кво прайм...слагаме някой неопитник който не е играл нито един мач ли

Sofia.
Sofia.