Има ли място Руи Мигел в отбора на ЦСКА?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Има ли място Руи Мигел в отбора на ЦСКА?

Мнениеот sven_goran » 22 авг 2009 22:31

Аз мисля, че този португалец няма място не само в ЦСКА, но даже и в отбор от нашата Б група. Радвам се, че на Любчо му идва акъла вече и не го включва дори и в гупата за последните два мача.
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=88053
Руи Мигел няма място в отбора на "армейците". Дано повече не играе в ЦСКА!
П.П.
Впредвид последните новини за Муши мисля, че той много по-успешно ще се включи на негово място. 8-)

Потребителски аватар
buhinho
Контакти:

Re: Има ли място Руи Мигел в отбора на ЦСКА?

Мнениеот buhinho » 22 авг 2009 22:47

Не съм съгласен с теб. Руй Мигел има невероятно чувство за пласиране, може би той и Камбуров са хората, които се откриват най-често на голови позиции.. въпроса е, че има още какво да се доошлайфа при него в завършващата фаза и ако Любо успее да направи това в бъдеще дори могат да се вземат добри пари за него..
... and You'll Never Wall Alone...

Bully_Blue
Контакти:

Мнениеот Bully_Blue » 22 авг 2009 22:49

По-принцип не,но в сравнение с другите нападатели той е класа. ;)
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 22 авг 2009 22:50

за мене има място ;) Има чувство за пласиране (както казаха преди мене ) и има висок КПД (коеф на полезно действие) ;)
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Потребителски аватар
ko6rata
Контакти:

Мнениеот ko6rata » 22 авг 2009 23:07

Твърдо не!
От ЦСКА или от "Левски", ние сме преди всичко БЪЛГАРИ! Нека не позволяваме да ни разделят и насъскват едни срещу други!

Red_Forever
Контакти:

Мнениеот Red_Forever » 22 авг 2009 23:09

Слаб , не е за ЦСКА . Чужденецът трябва да е най-малко класа над нашите , той е две под тях ... За Славия и Мездра става ...

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 22 авг 2009 23:17

sven_goran написа:Аз мисля, че този португалец няма място не само в ЦСКА, но даже и в отбор от нашата Б група. Радвам се, че на Любчо му идва акъла вече и не го включва дори и в гупата за последните два мача.
П.П.
Впредвид последните новини за Муши мисля, че той много по-успешно ще се включи на негово място. 8-)

Докато не станеш собственик или треньор на ЦСКА ми дреме какво мислиш. Аз примерно си мисля, че ти нямаш място в темите за ЦСКА след като си фен на Норич, ама ти си знаеш защо си тук. Може и на интересен да се правиш. Муши вече не е в групата на ЦСКА и това е видно. А ти можеш ли да ни припомниш два, три запомнящи се мача на Муши и с какво е по добър от Руи Мигел, а не само голи думи да хвърляш в пространството. 8-)

Потребителски аватар
Cherven_poboinik
Контакти:

Мнениеот Cherven_poboinik » 22 авг 2009 23:35

По добре Пасков !!! Съшо съжелявам и за Мартин Тошев :( :x :x :x :evil:
[center]ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ[/center]

V1peR
Контакти:

Мнениеот V1peR » 22 авг 2009 23:41

Руй мигел има 2 силни мача с ЦСКА - първите му два с тима - миналата година ... от тогава насам е пълна скръб
а За чувството му за пласиране - няма да коментирам , щото той чувство за завършващ удар няма ...На никой нормален човек не му се гледат по толкова пропуски!!
Ако не - му свирят засада ... и така
И не на последно място ... няма тази физика която притежава Муши... проблема е ,че на саидходжа малко му се даде шанс да играе.Много добре се видя при влизането му срешу Дери сити , как отвори пространства в защитата на Дери и вкарахме гол веднага ... Докато манчев го няма - или Муши , или Пасков .. но не и Мигел

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 22 авг 2009 23:45

viroglav написа:
sven_goran написа:Аз мисля, че този португалец няма място не само в ЦСКА, но даже и в отбор от нашата Б група. Радвам се, че на Любчо му идва акъла вече и не го включва дори и в гупата за последните два мача.
П.П.

Докато не станеш собственик или треньор на ЦСКА ми дреме какво мислиш. Аз примерно си мисля, че ти нямаш място в темите за ЦСКА след като си фен на Норич, ама ти си знаеш защо си тук. Може и на интересен да се правиш. Муши вече не е в групата на ЦСКА и това е видно. А ти можеш ли да ни припомниш два, три запомнящи се мача на Муши и с какво е по добър от Руи Мигел, а не само голи думи да хвърляш в пространството. 8-)

Чакай малко, това е спортен форум и тук се обсъжда спорт. Всеки има право да изказва мнението си, било то фен на ЦСКА, Норич, Челси или Левски. Като не си съгласен с мненито му, ОК, това не означава обаче, че трябва да го гониш. Все пак не може всички да мислим еднакво, естествено, че ще има сблъсъци на мнения, това е смисъла да си пишем тук.
Колкото до Руи Мигел, аз също съм на мнение, че нестава за ЦСКА, не мога да разбера какво високо КПД може да има, при положение, че всяко второ отиграване му е грешно. Пропуска адски много и същевременно с това не може да създава положения за другите футболисти. Единственото положително нещо при него е това, че търчи като гламав по терена, очевидно на момчето не му липсва желание и не е мързелив, но пък това нищо не означава, като няма качества. Вече почти година е при нас и все още не е показал нищо, иманно заради това съм на мнение, че трябва да потърсим друго решение за този пост.
Колкото до Саидходжа, в интерес на истината, той не получи почти никакъв шанс в ЦСКА, беше пускан само в края на мачовете. Въпреки това обаче, колкото и пъти да влизаше, показваше добри неща, винаги внасяше смут в противниковата отбрана, бореше се здраво. Нека не забравяме, че независимо малкото минути прекарани на терена, успяваше да бележи доста често, дори по едно време беше оглавил и голмайсторската листа. Далеч съм от мисълта, че Саидходжа е страшния нападател, просто обаче съм на мнение, че трябваше да му бъде даден шанс, такъв шанс, какъвто получи Руи Мигел. ;)
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Върни се в “ЦСКА”