Стига с тази телевизия
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Стига с тази телевизия
Утре всички на мач стига с тази телевизия кога ще ходим на мач ако не утре отбора трябва да се подкрепи независимо от цени на билети от време или от каквото и да е истински обичащите отбора са на стадиона и нямам извинение.АЙДЕ АРМЕИЦИ

- a boy named goo
- Контакти:
Re: Стига с тази телевизия
Съгласен съм, че отбора трябва да се подкрепи, но не забравяй, че не само в София има цесекари, които биха могли да посетят мача без проблем. Все пак единственият начин някой привъреженици на ЦСКА да видят този важен мач е телевизията. Освен това, цесекарите са повече от 40 хил., така че определено призивите "Стига с тази телевизия", които правиш сега, специално за мен са доста странни.

Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.   
Джон Фицджералд Кенеди
						Джон Фицджералд Кенеди
За телевизия трябва да си мислят тези от Москва , ние да бъдем на стадиона и да викаме здраво ! ПОБЕДА АРМЕЙЦИ !

Няма как половин България да се изсипе на стадиона, нали се сещаш... Въпреки това всеки, който има възможност трябва да отиде на стадиона. Аз съм там. Успех, АРМЕЙЦИ   

От ЦСКА или от "Левски", ние сме преди всичко БЪЛГАРИ! Нека не позволяваме да ни разделят и насъскват едни срещу други!
doxyto написа:За телевизия трябва да си мислят тези от Москва , ние да бъдем на стадиона и да викаме здраво ! ПОБЕДА АРМЕЙЦИ !
Ти си поредният пример за човек, който пише, без да чете

Аз съм от другият край на България, не мога по никакъв начин да съм на стадиона, но искам да гледам мача...Трябва ли да ме мислят и мен в Москва?
Много ми е интересно нечие мислене, най-вече в случая софийско, защото се тупаме в гърдите, че половин България ни е фен, ама как се събира половин България на стадион, с 30 000 билета?Наистина, има фенове извън София, които имат възможност да са на стадиона, а какво да правят тези, които не могат да са там, а искат да гледат мача?
Не съм Фен на никой софийски отбор, но искам да гледам мачовете на българските отбори!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
						на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Аве хора, мислете преди да пишете. Я си представи някой си дядо Петко от Малко Търново е примерно на 60 години и е фен на ЦСКА повече от 40 години ама няма да може да бъде на стадиона по обясними причини - нима това го прави по-малко фен на ЦСКА. Националния стадион няма как да побере 2 милиона човека нали?

Всеки може да има някаква причина, поради която не може да дойде в четвъртък вечерта до София и да гледа мача на живо....
Момчета, не се пънете за това и за родните тъпи телевизии - ще се гледа в нета мача, това поне е съвсем сигурно вече!
Ето потвърждението от руснаците :
http://www.euro-football.ru/news/showne ... num=122454
и още едно относно същото
http://www.sovsport.ru/news/text-item/343208
Да развеем всички знамена,
алени са те като кръвта.
Нека всички разберат сега,
че отбор сме най-велик в света 

САМО ЦСКА

Момчета, не се пънете за това и за родните тъпи телевизии - ще се гледа в нета мача, това поне е съвсем сигурно вече!
Ето потвърждението от руснаците :
http://www.euro-football.ru/news/showne ... num=122454
и още едно относно същото
http://www.sovsport.ru/news/text-item/343208
Да развеем всички знамена,
алени са те като кръвта.
Нека всички разберат сега,
че отбор сме най-велик в света

САМО ЦСКА

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
- 

ManUnited-Daka
- Контакти:
greedy написа:Аве хора, мислете преди да пишете. Я си представи някой си дядо Петко от Малко Търново е примерно на 60 години и е фен на ЦСКА повече от 40 години ама няма да може да бъде на стадиона по обясними причини - нима това го прави по-малко фен на ЦСКА. Националния стадион няма как да побере 2 милиона човека нали?
A какво да кажа аз дето съм от Добрич ? Ми баба ми ? ...
За 324234 път го казвам БЪЛГАРСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Е ЕДНА ГОЛЯМА ПУМИЯ !

Или в нета или на село на булсат ...

По източници от руските електронни издания преговорите за транслирането на мача ЦСКА София - Динамо Москва все още се водят, и още няма нито един канал, който да е платил исканата сума за излъчване. Ще припомня, че държатели на правото за излъчване на съответните срещи от Лига Европа са самите клубове, в нашия случай ЦСКА. По прогнози на специалисти няколко дена преди мача цената за излъчване е една, и с всеки изминал час преди начало тя пада с пъти и още напълно е възможно в последните часове преди мача, някоя българска телевизия да закупи правото за излъчване (БНТ, Нова, БТВ или ПРОБГ). Така че, спокойно някоя от телевизиите ще плати сума от около 10000 евро. За сега тя е в пъти по висока. Както се казва текът надлъгванията, кой ще плати за излъчването на мача.