Свършиха билетите в Германос
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Свършиха билетите в Германос
Приятели, вчера ходих за билет и от Германос казаха че вече нямат билети. Проверих още три офиса на веригата и отговорът беше същия. Наложи се да ходя до Армията за билет. Смятата ли, че ще се понапълни стадиона?Дано дойдат много хора и да подкрепим отбора така както заслужава. Успех, армейци!!!
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Re: Свършиха билетите в Германос
Нормално е да свършат. На хората им се гледа футбол
Мда ... и аз установих същото вчера. Идеята с продажби в Германос и Пикадили е много добра, много хора се научиха. Еми, днес ще се ходи до Армията.
ros написа:Приятели, вчера ходих за билет и от Германос казаха че вече нямат билети. Проверих още три офиса на веригата и отговорът беше същия. Наложи се да ходя до Армията за билет. Смятата ли, че ще се понапълни стадиона?Дано дойдат много хора и да подкрепим отбора така както заслужава. Успех, армейци!!!
В клоновете на Германос зареждат по 50 билета седмично, та това не е голям показател. Свъщност, не свършват билетите, а само бланките, на които ги печатат.
А бре Проданов, стига с тия твоите остроумия. 50 билета седмично? Ами билети за даден мач се продават 3,4 дни преди мач. За какви седмици говориш?
Успокой се малко. 50 билета седмично си зареждат в Германос, независимо от събитието. Концерт, мач, все тая, толкова зареждат и затова обикновенно няма. Просто обяснявам системата на работа в тази верига, ти ако искаш попий инфото, ако искаш си трови нервите.
В клоновете на Германос зареждат по 50 билета седмично, та това не е голям показател. Свъщност, не свършват билетите, а само бланките, на които ги печатат.
Пич, нещо си се объркал. Бланки има, колкото си щеш. Даже пред мен вчера един от продавачите скъса няколко щото бил объркал нещо при печата, та щех да му скърша вратлето. Системата за резервация в Германос е on-line, нещо като на Eventim, даже не съм сигурен дали не е една и съща. Просто повечето местата са book-нати предварително, защото има отпечатани билети за тях и са пуснати по касите. А нали се сещаш, че по касите нямат достъп до такава on-line система.
Билетите са с мостри и има много повече от 50. Просто дават на веригите определан брой на компютъра. Като ги запълнят вече не могат да продават.
Иначе едно 25 хил ще е добре. Да напълним А, В, Г, пък за Б ако има желаещи няма да ги изгонят.
Иначе едно 25 хил ще е добре. Да напълним А, В, Г, пък за Б ако има желаещи няма да ги изгонят.
Евала на демокрацията Ви! Заключвате неудобните теми от раз! Истината боли! Нали?
има ли билети за сектор "Г" ??
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
-
- Контакти:
Има, току-що купих 4. Пуснали са допълнително за 43-ти блок /не в Младост, а на В. Левски
/