Програма ЦСКА(София) - Динамо Москва
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
РИНГ.БГ. и ПРО.БГ.
Ринг.бг. и Про.бг.отказват да изъчат първия,мач на ЦСКА и Динамо М в София,а секунди след жребия на Левски от телевизита имащта пава за бг.първенството съобщтиха че и двата им мача са уредени.това на какво прилича ,питам аз,не е честно Черно Море даваха сага и Левски а ЦСКА най важния им мач няма да го дават,това е престъпление,това ли е спортната телевизия на България или по по точно синята телевизия-БЕЗСРАМНИЦИ.
- maximalniq
- Контакти:
Re: РИНГ.БГ. и ПРО.БГ.
Не знаеш ли къде е стадиона? 

- a boy named goo
- Контакти:
Трудно ми е да повярвам, че нашите телевизии са способни да сътворят такава идиотщина и да не предават тези мачове на ЦСКА. По-скоро си мисля, че до последния момнет все ще стане нещо и някоя телевзия ще вземе правата.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
-
- Контакти:
- Ticha
- Контакти:
Кво' се учудвате?! Не я ли чухте тая смешната Кузева какво каза сега по Ринг.БГ - че мача на Левски бил най-важния за БГ футбола.
Какво да си говорим повече?

- a boy named goo
- Контакти:
Ticha написа:Кво' се учудвате?! Не я ли чухте тая смешната Кузева какво каза сега по Ринг.БГ - че мача на Левски бил най-важния за БГ футбола.Какво да си говорим повече?
Те всички мачове на Левски са най-важни за футбола ни, било то официални или контролни...

Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
Виж,пич аз знам каде е стадиона и ще бъда там но има хора където нямат възможност и няма къде да го гледат а ите не са по малко големи цесекари от мен и теб. Тука става въпрост за друго брат,за едни може а за други не така ли