Незнам но с тази игра срещу Динамо не ми се мисли. А и най-добрия няма да го има- Иван Стоянов. И Маркиньос ще липсва. С Лимона и Руи Мигел няма как да стане:(

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
danko_28 написа:Лимона може да е принц само в собствените си фантазии, за мен пореден слаб мач.
krix написа:А защо Иван Стоянов и Маркиньос няма да играят
a boy named goo написа:Мен хареса най-вече това, че ЦСКА играят по-съвсем различен начин два поредни мача. Първо двубоят ни срещу Локомотив Плодвив отбора контролираше изцяло положението на терена, като отбеляза 5 гола, а можеше сигурно и още толкова. Днес играхме затворено, но въпреки това имахме куп положения, за разлика от Берое, които незасимо, че контролираха играта, не съумяха да направят абсолютно нищо. Това, че не атакувахме постоянно, не означава, че сме играли катеначо, тъй като определено не може във всички двубой да се гони само и единствено атаката. Днешният мач успяхме да го вземем със сравнително малко усилия.Да не забравяме също, че играчите играят заедно от доста малко време, също така се забелязва постоянно сменяне на тактическата постройка в отбора, това е нещо, което определено затруднява футболистите.
В интерес на истината, аз съм от хората, които критикуват най-много Любо Пенев, но това, което показва ЦСКА досега, не ми дава повод да съм песимист. Трябва ни време, дори и да загубим в четвъртък (което ще е едно от най-нормланите неща) не бива да правим трагедии и трябва да оставим Любо Пенев да работи спокойно, тъй като досега показва, че определено знае какво прави.
botev_1912 написа:danko_28 написа:Лимона може да е принц само в собствените си фантазии, за мен пореден слаб мач.
Владо Манчев има много добро виждане върху играта - добър играч - но при нас нямаше как да стане - трябва да израства покрай футболисти и с по голяма дисциплина - т.е. има хляб в него!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта