CSKA_FEN4E написа:Трябва ни един здрав , висок и мощен нападател от типа на Фурние , че като се закучи мача като днес да има на кого крилата да я центрират , защото и Питас и Годой са по 1,7-1.8
Напълно съм съгласен. Без типичен таран сме за никъде.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
CSKA_FEN4E написа:Трябва ни един здрав , висок и мощен нападател от типа на Фурние , че като се закучи мача като днес да има на кого крилата да я центрират , защото и Питас и Годой са по 1,7-1.8
danko_sot написа:Янев каза, че сме играли добре и сме създали много ситуации. Не съм много съгласен. За мен Янев първия полусезон чисто тактически се справяше много по-добре. Спомням си, че често променяше тактическата постройка, някакси по-освободено управляваше отбора чисто тактически, а сега изглежда доста по-спекан на тъчлинията и като че ли не смее да направи някакви промени чисто в тактическо отношение, като промяна на схема или нещо друго.
djd написа:Всеки треньор си има виждане за схемата, по която иска отборът му да играе.
Янев вероятно е искал да се купят крила, понеже иска да играе с крила. Нормално е.
Проблемът е, че половината отбор е нов, трябва още време, за да се напаснат.
Примерно Пиедраита кога е играл отдясно с Пастор като бек?
И другото е, че независимо каква е схемата, топката трябва да се движи бързо и точно.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта