24 кръг / ЦСКА - Ботев (Враца) /сряда 4 Март от 18:30

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Re: 24 кръг / ЦСКА - Ботев (Враца) /сряда 4 Март от 18:30

Мнениеот redhooligan » 04 мар 2026 21:02

CSKA_FEN4E написа:Трябва ни един здрав , висок и мощен нападател от типа на Фурние , че като се закучи мача като днес да има на кого крилата да я центрират , защото и Питас и Годой са по 1,7-1.8

Напълно съм съгласен. Без типичен таран сме за никъде.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 04 мар 2026 21:23

Ицето Янев в първият период при фамилия Ганчеви също изпусна контрола, след добра подготовка и куп нови играчи. Май го изгониха след 4-5 кръга. Сега е нещо подобно. Да избутат до лятото и там да му мислят директорите от Враца кого ще назначават...

kamilata3
Контакти:

Мнениеот kamilata3 » 04 мар 2026 21:31

Чудя ви се на вас,първите три мача хвалехте отбора,сега при първите трудности тези играчи нестват.А допреди един кръг бяха уникални.Половината от вас съм сигурен ,че не са се събличали по физическо,но вече станахте специалисти.Само да попитам кой от вас е бил треньор някога и кога за последно се срещахте с топката.
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 04 мар 2026 21:34

Много специализъм се е излял. Малко по-спокойно предлагам да го раздаваме. Мачът беше слаб, но това не значи, че веднага трябва да гоним треньора. Важното е, че взехме три точки днес. Срещу Локо София ще трябва да покажем повече, това е.

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 04 мар 2026 22:43

Мача беше тежък, нека отдадем заслуженото и на Ботев, излязоха крайно мобилизирани. Този отбор взе точки и от Подуенци и от Лудогорец и от нас.
Много важна победа. Янев даде почивка на някои, като Брахими, Питас , Ето О. Миналия мач ако сте забелязали също имаше ротации няма начин, след три дни играем с Локо Сф. Някой висят с картони, картинката не е толкова проста. Ние гледаме един мач и критикуваме, но тренера трябва да гледа по напред след Локо пътуваме за Разград.
Да като игра може и по-добре, не бихме с разлика, но играхме достатъчно за да вземем трите точки.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 05 мар 2026 00:03

Аз мисля, че Ебонг е класно попълнение, Лео Перейра също не е лош, но трябва и да центрира и да подава, малко индивидуално играе на моменти.

Пиедраита днес отстъпи малко и на мен не ми хареса днес играта му.

Соле си мисли, че играе някакъв вариант на "Fifata" ,постоянно опитва някакво супер технични изпълнения и това почва да става дразнещо.

Годой вкара, но аз много се съмнявам в неговите възможности да води нашата атака в бъдеще.

Ето'о подаде, но аз лично не бих го пуснал в игра след изцепката му. Явно обаче ние сме заложници като клуб в момента на тия двамата - Ето и Делова. Ако не го пускаме тоя ептен пък няма да преподпише и ще изгубим 1 млн. евро.

Ние като клуб трябва максимално бързо да изчистим ситуацията с договорите на Ето'о и Делова, това са подводни камъни. Бих добавил и Пастор...

Янев каза, че сме играли добре и сме създали много ситуации. Не съм много съгласен. За мен Янев първия полусезон чисто тактически се справяше много по-добре. Спомням си, че често променяше тактическата постройка, някакси по-освободено управляваше отбора чисто тактически, а сега изглежда доста по-спекан на тъчлинията и като че ли не смее да направи някакви промени чисто в тактическо отношение, като промяна на схема или нещо друго.

Според мен ситуацията в халфовата линия и многото хора там колкото му помага, толкова му и пречи. Липсва баланс в тази зона.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 05 мар 2026 09:46

danko_sot написа:Янев каза, че сме играли добре и сме създали много ситуации. Не съм много съгласен. За мен Янев първия полусезон чисто тактически се справяше много по-добре. Спомням си, че често променяше тактическата постройка, някакси по-освободено управляваше отбора чисто тактически, а сега изглежда доста по-спекан на тъчлинията и като че ли не смее да направи някакви промени чисто в тактическо отношение, като промяна на схема или нещо друго.

Точно така. Просто в момента е "задължен" да играе с крила след като взехме новите попълнения. Не може да си позволи да излезе с ромб в средата или 3-5-2, ако го налагат обстоятелствата.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 05 мар 2026 12:17

По-скоро заради многото халфове и то с претенции е длъжен да играе с трима в средата всеки мач.Друг е въпросът, че трудно се намира баланса в качествата им и къде точно в средата да играят. Последният мач пак Жордао беше 6-ца, а Ебонг беше дясностоящ полузащитник. А трябва Ебонг да е 6-ца, но не знаем Бруно как ще се справи по-напред. Но нито един от халфовете ни явно не може да играе като 10-ка. А междувременно Скаршем е пратен във втория отбор. Очертава се поредното разтрогване за футболисти, за който са дадени пари.

Та затова Янев е роб на тази схема според мен. Отново чисто селекционно не се взеха най-добрите решения. Бързаме да взимаме Соле-Моле, вместо крачка по крачка да изградим състава. Няма как да прескачаме етапи от развитието на един отбор.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 05 мар 2026 13:10

Всеки треньор си има виждане за схемата, по която иска отборът му да играе.
Янев вероятно е искал да се купят крила, понеже иска да играе с крила. Нормално е.
Проблемът е, че половината отбор е нов, трябва още време, за да се напаснат.
Примерно Пиедраита кога е играл отдясно с Пастор като бек?
И другото е, че независимо каква е схемата, топката трябва да се движи бързо и точно.

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 05 мар 2026 18:56

djd написа:Всеки треньор си има виждане за схемата, по която иска отборът му да играе.
Янев вероятно е искал да се купят крила, понеже иска да играе с крила. Нормално е.
Проблемът е, че половината отбор е нов, трябва още време, за да се напаснат.
Примерно Пиедраита кога е играл отдясно с Пастор като бек?
И другото е, че независимо каква е схемата, топката трябва да се движи бързо и точно.

+1
Е това с бързото движение на топката вече е висшия пилотаж, иска се и време и рутина, отработени движения със и без топка.
Със седем нови няма как да ни се получи след 4 мача. Надявам се до мачовете за купата и плейофите да имаме някаква сработка.
На бразилците и на Соле трябва някой да им обясни, че индувидуалната им игра е атрактивна, но не е ефективна, но това са технически корекции които надявам се една по една да се изчистват.
Все пак аз съм съм оптимист, важното е че вървим в правилната посока като сравним с миналата година по това време се мъчехме на седмо, осмо място.

Върни се в “ЦСКА”