Защитникът Адриан Лапеня почти сигурно ще напусне ЦСКА след края на сезона. Испанецът вече е ненужен в клуба, след като направи серия от слаби игри и беше забит трайно на пейката. Шефовете пък му търсят нов отбор.
В тази връзка испанският втородивизионен Кордоба може да се окаже спасителен вариант. Клубът, от който Лапеня премина в ЦСКА на 1 февруари 2025 година, иска да си го върне, пише „Мач Телеграф“, позовавайки се на сигурен източник от „Армията“.
Трансфери, зимна подготовка и контроли - сезон 2025 / 2026
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- redhooligan
- Контакти:
Re: Трансфери, зимна подготовка и контроли - сезон 2025 / 2026
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
-
DoSomethingDifferent
- Контакти:
Матиас Фаетон почти сигурно ще се завърне в ЦСКА през лятото. Швейцарският Цюрих няма намерение да активира опцията за откупуване, която е залегнала в договора му за наем. Националът на Гваделупа премина в тима в средата на юли с контракт до края на сезона. До януари той бе ключова фигура в състава, като има на сметката си седем гола и една асистенция в 23 мача за първенство.
Аз мисля, че е добър и талантлив футболист с лош нрав, нещо като Ето'о, но може да му се даде още един шанс. Какво е вашето мнение?
Do Something Different!
DoSomethingDifferent написа:Матиас Фаетон почти сигурно ще се завърне в ЦСКА през лятото. Швейцарският Цюрих няма намерение да активира опцията за откупуване, която е залегнала в договора му за наем. Националът на Гваделупа премина в тима в средата на юли с контракт до края на сезона. До януари той бе ключова фигура в състава, като има на сметката си седем гола и една асистенция в 23 мача за първенство.
Аз мисля, че е добър и талантлив футболист с лош нрав, нещо като Ето'о, но може да му се даде още един шанс. Какво е вашето мнение?
Мисля, че Фаетон нямаше лош нрав. По-скоро имаше нежелание да играе в България повече от един сезон, но сценарият Коялипу-Тиаго не се получи при него и настроението му спадна. Вината не беше само негова- два сезона поред ни беше единственото крило и съответно играехме без крила, пострада и от това.
Обаче, той е ляво крило. В момента имаме две по-добри от него леви крила и само Брахими отдясно. Твърде скъп е за трета резерва, така си мисля аз... Трябват ни спешно хора от дясно.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Присъединявам се към мнението на колегата. Дано успеем да го продадем
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]