Трансфери, зимна подготовка и контроли - сезон 2025 / 2026

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Re: Трансфери, зимна подготовка и контроли - сезон 2025 / 2026

Мнениеот redhooligan » 07 мар 2026 10:20

Защитникът Адриан Лапеня почти сигурно ще напусне ЦСКА след края на сезона. Испанецът вече е ненужен в клуба, след като направи серия от слаби игри и беше забит трайно на пейката. Шефовете пък му търсят нов отбор.

В тази връзка испанският втородивизионен Кордоба може да се окаже спасителен вариант. Клубът, от който Лапеня премина в ЦСКА на 1 февруари 2025 година, иска да си го върне, пише „Мач Телеграф“, позовавайки се на сигурен източник от „Армията“.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 20 мар 2026 12:04

Матиас Фаетон почти сигурно ще се завърне в ЦСКА през лятото. Швейцарският Цюрих няма намерение да активира опцията за откупуване, която е залегнала в договора му за наем. Националът на Гваделупа премина в тима в средата на юли с контракт до края на сезона. До януари той бе ключова фигура в състава, като има на сметката си седем гола и една асистенция в 23 мача за първенство.

Аз мисля, че е добър и талантлив футболист с лош нрав, нещо като Ето'о, но може да му се даде още един шанс. Какво е вашето мнение?
Do Something Different!

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 20 мар 2026 12:25

DoSomethingDifferent написа:
Матиас Фаетон почти сигурно ще се завърне в ЦСКА през лятото. Швейцарският Цюрих няма намерение да активира опцията за откупуване, която е залегнала в договора му за наем. Националът на Гваделупа премина в тима в средата на юли с контракт до края на сезона. До януари той бе ключова фигура в състава, като има на сметката си седем гола и една асистенция в 23 мача за първенство.

Аз мисля, че е добър и талантлив футболист с лош нрав, нещо като Ето'о, но може да му се даде още един шанс. Какво е вашето мнение?

Мисля, че Фаетон нямаше лош нрав. По-скоро имаше нежелание да играе в България повече от един сезон, но сценарият Коялипу-Тиаго не се получи при него и настроението му спадна. Вината не беше само негова- два сезона поред ни беше единственото крило и съответно играехме без крила, пострада и от това.

Обаче, той е ляво крило. В момента имаме две по-добри от него леви крила и само Брахими отдясно. Твърде скъп е за трета резерва, така си мисля аз... Трябват ни спешно хора от дясно.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 20 мар 2026 12:28

Присъединявам се към мнението на колегата. Дано успеем да го продадем
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Върни се в “ЦСКА”