36 Кръг/ Ботев - ЦСКА /26.05.2025/ 20:45 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- rasputin_nk
- Контакти:
Re: 36 Кръг/ Ботев - ЦСКА /26.05.2025/ 20:45 ч.
В този мач се надявам поне да видим някой български момчета за пълни 90 мин. Иначе за резултат няма какво да говорим и двата отбора за изгубили всякаква мотивация. Техния тренер си тръгва със сигурност, за Томаш не се знае ,но ако и той е пътник, нашите директори не е лошо да го имат в предвид ,че Керкез се е доказал се в нашето първенство. Миналата година в идентична ситуация като при нас, човека за един сезон изгради състав с който взе купата от Лудогорец и играеха с постоянство, един приятен футбол.
Освен това Керкез няма претенцийте за заплати ,каквито биха предявили някой от кръга на Нога.
Освен това Керкез няма претенцийте за заплати ,каквито биха предявили някой от кръга на Нога.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Харесвам го много и аз. Но мисля, че в България ще води само Ботев.
Продължавам да твърдя, че Томаш не получи шанс да се докаже !!!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Групата на ЦСКА: 1. Густаво Бусато, 25. Иван Дюлгеров, 15. Тибо Вион, 4. Адриан Лапеня, 5. Лумбард Делова, 6. Лиъм Купър, 3. Сейни Санянг, 19. Иван Турицов, 13. Браян Кордоба, 26. Марселино Кареасо, 99. Джеймс Ето"о, 30. Петко Панайотов, 8. Станислав Шопов, 7. Улаус Скаршем, 73. Илиан Илиев, 29. Иван Тасев, 9. Зюмюр Бютучи, 16. Георги Чорбаджийски, 28. Йоанис Питас, 91. Йоан Борносузов.
Лапухов, Линдсет и Фаетон не са в групата.
Лапухов, Линдсет и Фаетон не са в групата.
Ако бием, Томаш ще подчертае колко е велик и как всички са като семейство и ние сме ЦСКА. Ако паднем се ускорява процедурата по неговото освобождаване
- MASTER_COOL
- Контакти:
След една година ще говориш същото и за Бенто или който и да е там ;)
sly написа:В този мач се надявам поне да видим някой български момчета за пълни 90 мин. Иначе за резултат няма какво да говорим и двата отбора за изгубили всякаква мотивация. Техния тренер си тръгва със сигурност, за Томаш не се знае ,но ако и той е пътник, нашите директори не е лошо да го имат в предвид ,че Керкез се е доказал се в нашето първенство. Миналата година в идентична ситуация като при нас, човека за един сезон изгради състав с който взе купата от Лудогорец и играеха с постоянство, един приятен футбол.
Отива в Полша . За мача днес , мисля , че ще излезете с мисъл за баража и ще загубите и двата мача .
Най интересното са коефициентите на букитата за мача .
MASTER_COOL написа:Харесвам го много и аз. Но мисля, че в България ще води само Ботев.
От всички треньори последните години, с изключение на Саша Илич, Томаш получи най-голям кредит на доверие. За съжаление обаче резулатите липсват. 5-то място в първенството, загубен финал за купата, нито една победа срещу Левски или Лудогорец и срамни резултати срещу Крумовград, Славия, Септември и Ботев Враца. Ако пък съвсем изпуснем Европа, то тогава провалът ще пълен. Опита се да наложи стил, който е много трудно приложим в България, и хубавите ни мачове могат да се броят на една ръка. Втора година от това би било пълна загуба на време и за него, и за клуба.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Аз съм съгласен с теб, че сезона е пълен провал. Но за мен имахме и един от най-слабите състави. И ако не ми вярваш виж стартовите състави през последните няколко сезони. Така, че и Анчелоти да ни беше треньор нямаше да постигне нещо особено.