22 Кръг/ Ботев Пловдив - ЦСКА /22.02.2025/ 15:00

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: 22 Кръг/ Ботев Пловдив - ЦСКА /22.02.2025/ 15:00

Мнениеот danko_sot » 19 фев 2025 00:26

Според мен много ключов мач за бъдещето на тима. При победа в Пловдив мисля, че ще си повярваме и нали знаете "апетита идва с яденето"- 5 място никак няма да е мираж.

При загуба отново рискуваме да изпаднем в психологическа дупка. Пак ще тръгнат някои срещу треньора, играчите в отбора и те отново могат да се разединят. А и ще посрещнем Арда за купата в минорно настроение.

Аз лично клоня към X 2 за този мач. Надявам се да го вземем , но ще е тежко. Колежа ще е пълен, а Ботев са опрени до стената след два слаби мача. Ще ни скочат, а ние не трябва да се огъваме.

Мисля, че Ботев има проблем в средата на терена основно в момента. Продадоха ни Ето'0, партньорът му в средата също бе добър, но скъса връзки. Сега играят с Карабельов и един словенец май беше, купен наскоро, но българинът е бавен , отделно направи грешки в последните мачове, а беше и капитан. А словенецът в дефанзивен план също е мек.

Трябва да се опитаме да ги ударим в центъра, където им е слабото място сега, но и по фланговете, където Ботев са традиционно силни, макар че продадоха и най-доброто им крило.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 19 фев 2025 08:21

Трудно играем на Колежа и нямаме добри спомени от последния мач там. Има предпоставки да им се противопоставим и защо не да победим. Очаквам пълен стадион и приятен за окото футбол. И двата отбора играят атакуващ футбол. Имаме превес в средата на терена, но те имат Ивелин Попов способен от нищото да вкара или асистира. Ключов двубой за амбициите ни за 5-то място. Трябва да избегнем загубата, за да влезем преди решаващия мач за купата със самочувствие и увереност.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 19 фев 2025 09:44

Ако излезем и се хвърлим в атака, ще ядем дървото.

Те ще ни надборят със сигурност. Огромна част от играчите в ЦСКА, с изключение на Ето`o, Делова, Вион, ла Пеня и може би Пинто са показали, че са мухльовци и в битки не влизат. Те са "техничари" дето чакат някой друг да спечели топката и да им я подаде в празно пространство, за да покажат колко са "дОбри". Станислав Шопов е звездата в това отношение. Мисля, че откакто е в ЦСКА не е спечелил нито веднъж топката, преборвайки съперник. Не мисля, че и в оставащия му престой ще видим подобно изненадващо събитие. Голяма грешка, че с тази физика, родителите му не са го насочили към балета или мъжка художествена гимнастика (ако има такъв спорт).

Като добавиш и Турицов, който тъпи постоянен регрес (трябва да се изследва за ранна деменция или друго заболяване), и който от 1 година насам няма подаване напред, а винаги когато получи топката се обръща и се чуди на кого да я върне, като не рядко му я вземат и става контра за противника, или по-лошото - той да даде толкова скапан пас назад, че да направи асистенция за противника ...

Освен това отборът ни е нисък и в играта на втория етаж пак ще загубим огромна част от всички топки.

Така че шанса е да ги оставим те да ни нападат, да сме по-прибрани и компактни, без да изпадаме в глуха защита и ние да сме тези, които ще ги хванат на контри. И да дебнем за грешки на Турицов, Санянг и т.н.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 19 фев 2025 11:09

Задължително условие, за да имаме шанс - никакви българи в титулярния състав с изключение на Дюлгеров
Може би най-добре е да повтори състава от Арда
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 19 фев 2025 11:17

Пазарите отварят с доста високи коефициенти за Ботев Пловдив.

Изображение

Върни се в “ЦСКА”