Армейци,
билетите за първия двубой от третия квалификационен кръг на Лига Европа между ЦСКА и Зоря (Луханск) вече са в продажба онлайн. Срещата ще се играе на 8 август (четвъртък) от 20:30 часа на Националния стадион "Васил Левски".
Цените на билетите са:
- Сектор А - 20 лева
- Сектор В - 10 лева
- Сектор Г - 10 лева
- ВИП ложа - 150 лева
Деца до 7 години влизат на стадиона безплатно.
Лига Европа/ ЦСКА-Зоря / 08.08.2019 г./ 20:30 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Лига Европа/ ЦСКА-Зоря / 08.08.2019 г./ 20:30 ч.
Длъжни сме ,всички които не са на море да дойдат на мача и да подкрепим отбора.
Билетите са на доста поносими цени!
Билетите са на доста поносими цени!
- rasputin_nk
- Контакти:
rasputin_nk написа:3-0
Помним мача с Шахтьор през 2001г,когато всички казваха,че са много страшни, пък ги бихме 3:0. Тогава май треньора им подаде оставка и каза, че поема вина за провала,понеже гледал мачове на ЦСКА и на разбора бил казал: "Спокойно момчета,тия ще ги бием! Те се движат на ходом."
Сега пак сме на ходом. Да видим,дали ще ги изненадаме с нещо?
Arsenal- a new era begins ! Again!...
2-0
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ
Тия ще ги убием!!!
-
- Контакти:
Днес едни приятели са ми взели билет и шалче за мача в четвъртък, а оранжевото грам не ми отива

Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
- delqnski47
- Контакти:
Martinez1948 написа:Днес едни приятели са ми взели билет и шалче за мача в четвъртък, а оранжевото грам не ми отива![]()
Ти ела с оранжево на стадиона,ела...

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
-
- Контакти:
delqnski47 написа:Martinez1948 написа:Днес едни приятели са ми взели билет и шалче за мача в четвъртък, а оранжевото грам не ми отива![]()
Ти ела с оранжево на стадиона,ела...
[offtopic]Мани майтапа ама на шампионския ви мач с Разград имаше един влезнал с фланелка на Литекс в сектор ''А'' даже имаше статия в спортала ...
Не знам какъв му е случая на пича

Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
Доста си скучен. Едно и също по цял ден.
Никога не бих се доверил на човек, проявяващ симптоми на маниакалност.
Никога не бих се доверил на човек, проявяващ симптоми на маниакалност.

CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!