Любо Пенев - странните решения на спеца!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

go6o ku4ev
Контакти:

Любо Пенев - странните решения на спеца!

Мнениеот go6o ku4ev » 07 авг 2009 22:43

Треньора на цска взима много сранни решения и винаги е доволен от своя отбор при загуба при равен и победа в последните два мача забелязахме неадекватни смени в 60 мин .на мача в софия влиза в игра Орлинов а в 70мин Муши който раздвижи веднага и падна и гола от тъч на Стоянов!В Ирландия играе без нито един нападател е как да бием тогава няма и премии за играчите няма точки няма коеф.който ще трябва занапред !успех срещу братушките но с таа игра трябва да се замисли-и да не забравя грешките от края на миналия шампионат в който ни уверяваше че отбора играе супер !!!

Потребителски аватар
track.and.field
Контакти:

Re: Любо Пенев - странните решения на спеца!

Мнениеот track.and.field » 07 авг 2009 23:01

Не знам , обаче имам чувството , че се прави на САФ . Левскар съм , но в последните мачове на ЦСКА забелязвам , че винаги тогава прави смени . Който е фен на Ман.Юнайтед ( както аз ) знае , че ако САФ ще прави смени , то са в периода 60-70 минута 8-) И аз съм забелязал , че винаги е много доволен , въпреки слабата игра . И с голямо самочувствие е той !!! Любо - не ставаш .

П.П. : "Титан" , вземете да доведете Кокала за треньор :oops:
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни

go6o ku4ev
Контакти:

Мнениеот go6o ku4ev » 07 авг 2009 23:07

той винаги е доволен но няма резултати -изгуби титлата от левски падна 2-0 в австрия го биеха редовно с интер баку 1-1 в софия с дери мъка до 70 мин гол от тъч там 1-1 и той пак доволен еми не го разбирам

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 07 авг 2009 23:09

Немога да разбера,какво ви бърка треньора на ЦСКА...той е жива легенда на клуба и ще получи кредит на доверие,колкото му трябва уверявам ви...ние феновете на ЦСКА сме благодарни на легендите си и никога не тръгваме срещу тях...а легенди на клуба ни дал господ,имаме в тонове...човека е заслужил най-малко този си кредит на доверие!!!

И как си правите от 2 официални мача изводи за отбора не ми е ясно...най-малко сте седнали пък да гледате ЦСКА-Дери Сити целия мач...отново злобата ви е определяща в мнението ви за ЦСКА,и още нещо,защо е тази омраза,към Любослав Пенев ???

Никога през живота си не е казал обидна дума за отборчето ви а,като футболист на националния отбор е направил достатъчно за да го уважавате...но явно,защото е от ЦСКА и е направил голямо име в Европа ви пречи адски много...отново прочутата подуенска злобарщина !!!

И преди да ми изтълкувате изречената фраза от него "Който ме уважава ме уважава,който не ме да духа супата" (не виждам нищо лошо в тая фраза...освен,че явно се виждате в ролята на духачи за да реагирате така) ще ви припомня как ГЪЗЪТ на Наско Сираков светна и лъсна пред агитката на Левски...но явно това е благороден жест за сметка на фразата изречена от Любо...!
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

go6o ku4ev
Контакти:

Мнениеот go6o ku4ev » 07 авг 2009 23:11

не бе няма лошо жива легенда да но треньор не

go6o ku4ev
Контакти:

Мнениеот go6o ku4ev » 07 авг 2009 23:13

гледах ги да аз съм Българин исках да бият ама как 4-6-0 схема от тъч и от пряк-свободен с братушките няма да стане

danko_28

Мнениеот danko_28 » 07 авг 2009 23:20

По този въпрос мога да напиша вече едно малко романче. Миналата година директно и безцеремонно хвърли юношите ни направо в пещта, на най-силния огън. Да припомням ли, че в някои мачове на скамейката бяха Лазаров и Тодоров, но наш Любо предпочиташе в най-напечените ситуации да пусне Зехиров, Тонев или Тошев. За мен това е убийство. Накрая на сезона го обраха точно те- голобрадите юноши. вижте аз не съм против менажера Любо Пенев. Смятач, че прави доста хубави неща в ЦСКА. Откак дойде създаде дисциплина, на която дори и Стойчо Младенов би завидял. Въведе някой европейски порядки. Направи хубава подготовка с много мачове и физическо натоварване, подобно на европейските отбори. Трудолюбив е много и е отдаден на работа. Свръхамбициозен също.
Но аз съм против треньора Любо Пенев. Този който реди състава. И също така негодувам, че отписа титлата миналата година. Защото това да пускаш юноши в най-напечените мачове за мен означаваше точна това, че той е отписал първото място. Силно се надявам да няма такова отписване и сега срещу Динамо. Треньорът пенев очевидно не може да намери точния състав. Постоянно прави вариации на позициите на играчите и на самите играчи, което пречи да се обиграят. Така и не може да намери точната формация в зашита, а тя му е нарисувана пред очите. Данчо Тодоров -десен бек. Минев- ляв. Това пречи на сработката между бековете и хората пред тях. Смятам че Данчо би се сработил много добре със Стоянов, а пък Минев с един Делев да речем. Срещу Дери в София беше длъжен да заложи на Муши. В Ирландия играе със схема 4-2-4-0, което е нелепо срещу тим като Дери. Беше налял гипса много яко. Язък че беше нападател, а играе така защитно сякаш играе с Реал Мадрид на Бернабеу. Спирам дотук. Днес казах, че можем да бием Динамо и седя зад думите си. ЦСКА може да победи всеки във всеки един момент. Духа, емблемата, историята на клуба е способна да победи всеки тим. Надявам се Любо да намери точния състав и точната тактика срещу Динамо. Можем да ги победим. Динамо не са някакъв извънземен тим!

go6o ku4ev
Контакти:

Мнениеот go6o ku4ev » 07 авг 2009 23:25

точно това ме издразни срещу дери мача не върви няма гол тои не пуща муши а някав измислен орлинов въпреки че съм левскар той не признава грешките си и ме дразни 2-0 за левски тои доволен в австрия пак а бе мн са нещата аре успех

Потребителски аватар
buhinho
Контакти:

Мнениеот buhinho » 07 авг 2009 23:26

Angoff написа:Немога да разбера,какво ви бърка треньора на ЦСКА...той е жива легенда на клуба и ще получи кредит на доверие,колкото му трябва уверявам ви...ние феновете на ЦСКА сме благодарни на легендите си и никога не тръгваме срещу тях...а легенди на клуба ни дал господ,имаме в тонове...човека е заслужил най-малко този си кредит на доверие!!!

И как си правите от 2 официални мача изводи за отбора не ми е ясно...най-малко сте седнали пък да гледате ЦСКА-Дери Сити целия мач...отново злобата ви е определяща в мнението ви за ЦСКА,и още нещо,защо е тази омраза,към Любослав Пенев ???

Никога през живота си не е казал обидна дума за отборчето ви а,като футболист на националния отбор е направил достатъчно за да го уважавате...но явно,защото е от ЦСКА и е направил голямо име в Европа ви пречи адски много...отново прочутата подуенска злобарщина !!!

И преди да ми изтълкувате изречената фраза от него "Който ме уважава ме уважава,който не ме да духа супата" (не виждам нищо лошо в тая фраза...освен,че явно се виждате в ролята на духачи за да реагирате така) ще ви припомня как ГЪЗЪТ на Наско Сираков светна и лъсна пред агитката на Левски...но явно това е благороден жест за сметка на фразата изречена от Любо...!

Напълно те подкрепям и мисля, че Любо има какво да даде на ЦСКА и работи модерно.. може би и над това, което сме свикнали да виждаме в България и затова решенията му изглеждат странни на някои. Аз обаче подкрепям напълно-голям цесекар с доста модерни виждания за играта!
... and You'll Never Wall Alone...

Върни се в “ЦСКА”