Треньора изтрещя напълно
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Треньора изтрещя напълно
Любчо съвсем се е сбъркал вече. С какви опълченски схеми излиза само той си знае. Цял късмет е, че не загубихме втория мач. Едва ли друг отбор е излизал със схема 4-6-0 срещу отбор, който превъзхожда. Като гледам какви непоставени отбори ни чакат и Литекс малко ме хваща съмнението, че ще продължим напред.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Re: Треньора изтрещя напълно
pomiqrat написа:Любчо съвсем се е сбъркал вече. С какви опълченски схеми излиза само той си знае. Цял късмет е, че не загубихме втория мач. Едва ли друг отбор е излизал със схема 4-6-0 срещу отбор, който превъзхожда. Като гледам какви непоставени отбори ни чакат и Литекс малко ме хваща съмнението, че ще продължим напред.
Пич загубихме ли мача снощи ? -не
остави любчо пенев да си върши работата така е преценил за този мач и така се е играл мача на тая нива за оране
- bigbonusprize
- Контакти:
Delux написа:pomiqrat написа:Любчо съвсем се е сбъркал вече. С какви опълченски схеми излиза само той си знае. Цял късмет е, че не загубихме втория мач. Едва ли друг отбор е излизал със схема 4-6-0 срещу отбор, който превъзхожда. Като гледам какви непоставени отбори ни чакат и Литекс малко ме хваща съмнението, че ще продължим напред.
Пич загубихме ли мача снощи ? -не
остави любчо пенев да си върши работата така е преценил за този мач и така се е играл мача на тая нива за оранеимай повече доверие на Любо,той е голям стратег,получихме гол защото Иван Караджов натрупан опит според мен затова ни вкараха
Любо голям стратег?!?! Да нямаш предвид чичо му?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
в момента бг тренерите са двама херо от амкар и никола костов металург донецк другото е пълнеж от всякъде
LEVSKI_FOREVER
zlatan написа:в момента бг тренерите са двама херо от амкар и никола костов металург донецк другото е пълнеж от всякъде
Стойчо Младенов е най-добрия !!!
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
И аз съм на мнение, че не може да се играе така срещу такива ливади. Излизаш с 2-ма даже 3-ма нападатели и ги мачкаш. Тия изпълнения да ги прави ако ни се падне отбор от сорта на Интер, Реал или Юнайтед. А за треньори най добрия в момента няма работа. Става дума за Димитър Пенев. Миналата година с отбор съставен предимно от юноши щеше да стане шампион. Да ама на него не се даде кредит на доверие, а след първия мач багажа и да си ходи. За мен в момента най правилно е да се върне Димитър Пенев.
[center]
[/center]

[/center]- david_villa
- Контакти:
Генерал Йешич или Стойчо! Или ги атакуваш и мачкаш, или стратегия, при Любо не намирисва на нито едно от двете...
Delux написа:Пич загубихме ли мача снощи ? -не
остави любчо пенев да си върши работата така е преценил за този мач и така се е играл мача на тая нива за оранеимай повече доверие на Любо,той е голям стратег,получихме гол защото Иван Караджов натрупан опит според мен затова ни вкараха
Като страничен наблюдател - за мача с Левски Любо Пенев пак излезе с доста предпазлива тактика (двама десни защитника) и може би затова загуби. Наистина не е много сериозно срещу отбор като Дери да излизаш без нападатели. Това би било приемливо само, ако всички са контузени и се закърпва положението. Гледах и първия мач - ами в наказателното поле на противника влизаше единствено Руй Мигел. Как да се получи изненада, как да се вкара гол? И най-слабата защита срещу един нападател ще се справи. Не случайно и гола дойде след далечен удар. То и във втория мач, доколкото прочетох така е станало. Но докога? Само с изстрели извън наказателното поле не знам някой отбор да е стигнал далеч. Учудващото е, че Любо, който е бивш нападател, не намира точната формула именно в нападение. Сега, като чета и евентуалните съперници на ЦСКА, ако не се промени нещо съществено в играта, честно казано не виждам как ще ги преодолеят. Иначе - успех и дано това са били най-слабите мачове, а занапред да се подобрява представянето!
- Sleepwalker
- Контакти:
Като стана дума за треньори,защо забравяте Кольо Спасов от Черно море?Човека сглоби един силен и постоянен отбор,само дето не можа да им донесе късмет...Един Илиян Илиев също не е за изхвърляне,но все пак не е треньор за по-голям отбор от средняк в А група!Лично мнение.

А бе, верно ли теренът на Дери бил крив бе? Направо се втрещих, като разбрах... 
Когато си прост, то е завинаги!