Тоя пич няма как да умре за мен, поне докато аз съм жив. Така че тук ще си пиша за него, защото винаги ми е бил любимец.
Така и така отварям тема, сега ще ви кажа за един мой спомен, на който присъствах лично:
Годината е към 91 или някъде там, вече не помня точно, мача е Ботев-ЦСКА, играе се в Пловдив, на Христо Ботев. Мача трябва да завърши хикс-и двата отбора ги устройва! Да, ама не и........Туньо

Помня че към средата на второто Марата вкара един гол от джумаята, както се казва в майненско и нещата се объркаха. Нашите почнаха да пускат жълто-черните от всякъде да нахлуват и тамън да изравнят и.....Туньо на пътя на топката. Играеше сам срещу 21 + 3-мата съдии ......и успя, копелето

Докато Паро(май той беше вече треньор) не го извади към 80+ минута, та Ботев в самия край успя да изравни. За мен това му е най-силният мач в историята, който съм му гледал, при това имах късмета да го следя от близко. Уникална машина беше! Заслужаваше да играе в Барса, но го прецакаха. Имаше и една интересна история с екипа на Бетис срещу Барцата на Ицо....за един бас, потърсете я в нета-има я.