ЦСКА София - зимна селекция 2015/2016

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

ЦСКА София - зимна селекция 2015/2016

Мнениеот Teo » 17 ное 2015 20:12

Пускам тема, дано и ръководството на форума в лицето на нашите добри модове я направят и важна в която да си коментираме изцяло приходящите и изходящите футболисти в нашия клуб за тоя сезон. Както знаете при нас в това ниво на футбола си имаме постоянно отворен процес на трансфери.
@ Ако отстраним Созопол, мисля, че Ицо Янев ще трябва да подсили отбора за да може да се борим пролетта в финалните битки по пътя към купата, защото на 1/2 и финала няма лесни отбори, а в първенството според мен нещата са ясни в крайна сметка даже в момента сме с мач по-малко, а пролетта играем с всички що годе ''конкуренти'' на Армията :idea:
@ Според мен отбора има нужда от централен защитник, също така ляв и десен, в средата поне две имена, крила си имаме достатъчно. Може би един вратар, защото Господинов не ми вдъхва доверие за алтернатива на Стоян... нищо лично към момчето.

petko.h.markov
Контакти:

Re: ЦСКА София - зимна селекция 2015/2016

Мнениеот petko.h.markov » 17 ное 2015 20:17

Teo написа:Пускам тема, дано и ръководството на форума в лицето на нашите добри модове я направят и важна в която да си коментираме изцяло приходящите и изходящите футболисти в нашия клуб за тоя сезон. Както знаете при нас в това ниво на футбола си имаме постоянно отворен процес на трансфери.
@ Ако отстраним Созопол, мисля, че Ицо Янев ще трябва да подсили отбора за да може да се борим пролетта в финалните битки по пътя към купата, защото на 1/2 и финала няма лесни отбори, а в първенството според мен нещата са ясни в крайна сметка даже в момента сме с мач по-малко, а пролетта играем с всички що годе ''конкуренти'' на Армията :idea:
@ Според мен отбора има нужда от централен защитник, също така ляв и десен, в средата поне две имена, крила си имаме достатъчно. Може би един вратар, защото Господинов не ми вдъхва доверие за алтернатива на Стоян... нищо лично към момчето.

И тази зима така пазарувахте сериозно,после пръст в устата.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 17 ное 2015 20:20

Петко няма да е като тази пролет спокойно(и като доста предишни :lol: )... при нас нивото е такова, че ние диктуваме правилата на играта :idea:
@ Контузията на Сашко Бранеков ме притеснява, защото с него се чувства стабилност в защита :idea:

petttto
Контакти:

Мнениеот petttto » 17 ное 2015 20:27

:) А защитата е важна

Изображение

Изображение

ico49
Контакти:

Мнениеот ico49 » 17 ное 2015 20:34

то не се знае къде ще бъдем вие за селекция правите теми направете тема защо гришата мълчи и не казва нищо.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 17 ное 2015 20:37

ico49 написа:то не се знае къде ще бъдем вие за селекция правите теми направете тема защо гришата мълчи и не казва нищо.

Стига с тая Гриша... да мислим за футбол! :idea:
@ Оставете хората работят... тоя които плямпа много, нищо не прави :idea:

ico49
Контакти:

Мнениеот ico49 » 17 ное 2015 20:41

ама ако играем в а окръжна каква селекция ние нужна а .

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 ное 2015 20:42

За какви трансфери иде реч, след като ЦСКА е аматьорски отбор и трансфери не може да прави?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 17 ное 2015 20:46

Кашчей написа:За какви трансфери иде реч, след като ЦСКА е аматьорски отбор и трансфери не може да прави?!

Кашо както искаш си го дефинирай... ако имаш да кажеш нещо по зимната селекция, бих коментирал, за останалото оффтопик :idea:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 ное 2015 21:00

Teo написа:
Кашчей написа:За какви трансфери иде реч, след като ЦСКА е аматьорски отбор и трансфери не може да прави?!

Кашо както искаш си го дефинирай... ако имаш да кажеш нещо по зимната селекция, бих коментирал, за останалото оффтопик :idea:

Селекцията в аматьорските групи е постоянно отворена, защото футболистите са без трудови договори и за тях трансферни суми не се плащат. Не виждам защо специално за зимна говориш. Ако футболист пожелае да ви напусне може да го стори във всеки един момент, както и ако някой пожелае да стане от професионалист-аматьор. Вие първо вижте дали ще го бъде отборът след зимната пауза и едва тогава мислете за селекция. Като чета понякога в темите за мачовете-че то вие имате най-добрият отбор у нас, от всички групи и май нови не ви трябват, поне на етап В група.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”