Тази мисъл ми хрумна, когато прочетох за факта, че нашият клуб не се е разплатил с "Пирин" за футболиста. Малко след като стана ясно това, излезе новината, че в Борисовата градина очакват голмайстора на украинското първенство Ковпак.
Делев стана любимец на повечето фенове на ЦСКА (и на мен вкл.) заради скромността и желанието му, но Любо Пенев май не гледа на него с "добро око", след като още преди седмици е бил заявил, че младокът действа много индивидуално и надали ще е основна ед. в състава му. Ръководството на клуба знае, че на привържениците няма да им хареса напускането на Спаско, но изведнъж се оказва, че не били платили.
При положение, че има сериозна конкуренция в отбора, а и сега вероятно ще дойде играч, който е извел клуба си в Украйна почти до класиране в Европа, дали въобще ще платят на "Пирин", въпреки твърденията, че до сряда всичко ще е уредено? Може ли това да е ход, с който да търсят смекчаване на ситуацията около отказа им от него?
И ако го вземат, дали наистина ще му се даде шанс за изява или просто ще бъде пълнеж, какъвто бяха всъщност над дузина футболисти в последната година?
Иска ли още ЦСКА Спас Делев?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- david_villa
- Контакти:
- POPCORN
- Контакти:
Re: Иска ли още ЦСКА Спас Делев?
david_villa написа:Тази мисъл ми хрумна, когато прочетох за факта, че нашият клуб не се е разплатил с "Пирин" за футболиста. Малко след като стана ясно това, излезе новината, че в Борисовата градина очакват голмайстора на украинското първенство Ковпак.
Делев стана любимец на повечето фенове на ЦСКА (и на мен вкл.) заради скромността и желанието му, но Любо Пенев май не гледа на него с "добро око", след като още преди седмици е бил заявил, че младокът действа много индивидуално и надали ще е основна ед. в състава му. Ръководството на клуба знае, че на привържениците няма да им хареса напускането на Спаско, но изведнъж се оказва, че не били платили.
При положение, че има сериозна конкуренция в отбора, а и сега вероятно ще дойде играч, който е извел клуба си в Украйна почти до класиране в Европа, дали въобще ще платят на "Пирин", въпреки твърденията, че до сряда всичко ще е уредено? Може ли това да е ход, с който да търсят смекчаване на ситуацията около отказа им от него?
И ако го вземат, дали наистина ще му се даде шанс за изява или просто ще бъде пълнеж, какъвто бяха всъщност над дузина футболисти в последната година?
брат иска го ама няма паре хахах.то не може всеки ден да дават по 300 бона за еди какво си.и те са г озакасали Титан

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- Victor Apostolov
david_villa написа:Тази мисъл ми хрумна, когато прочетох за факта, че нашият клуб не се е разплатил с "Пирин" за футболиста. Малко след като стана ясно това, излезе новината, че в Борисовата градина очакват голмайстора на украинското първенство Ковпак.
Ако дойде този от Украйна аз ставам трамвай и ще ви возя без пари!!!!
Mного интересна тема наистина! Но според мен ЦСКА не се е отказал от СПАС ДЕЛЕВ и ще остане при нас.. Дано не си прав...
- POPCORN
- Контакти:
Victor Apostolov написа:david_villa написа:Тази мисъл ми хрумна, когато прочетох за факта, че нашият клуб не се е разплатил с "Пирин" за футболиста. Малко след като стана ясно това, излезе новината, че в Борисовата градина очакват голмайстора на украинското първенство Ковпак.
ставай трамвай тогава.
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Victor Apostolov написа:david_villa написа:Тази мисъл ми хрумна, когато прочетох за факта, че нашият клуб не се е разплатил с "Пирин" за футболиста. Малко след като стана ясно това, излезе новината, че в Борисовата градина очакват голмайстора на украинското първенство Ковпак.
Кажи кой номер да видя дали ше ми вършиш работа

От ЦСКА или от "Левски", ние сме преди всичко БЪЛГАРИ! Нека не позволяваме да ни разделят и насъскват едни срещу други!
- david_villa
- Контакти:
Ще изровя темата от нафталина, въпреки, че инфото е от "Дон Галфон", май има нещо вярно...
ЦСКА със сигурност ще се откаже от Спас Делев, ако отборът отпадне още от Дери Сити в турнира за Лига Европа, разбра ***.eu. Червените босове все още не са платили нито стотинка по трансфера на Пирин Благоевград и няма да го направят поне докато не мине реванша с ирландците след седмица. Босовете от Титан АС били категорични, че няма смисъл да се правят излишни разходи по привличането на нови играчи, ако тимът прекрати толкова рано своето евроучастие в ЕКТ.
Както е известно, Спас Делев не е картотекиран за мачовете от Лига Европа именно защото в червената каса няма достатъчно пари и не е започнало плащането по неговия трансфер. Това значи, че играчът може да последва съдбата на своя бивш съотборник Херман Пиетробон и да се завърне в Пирин. Припомняме ви, че вчера червените победиха трудно Дери Сити с 1-0 и ги очаква тежък реванш. Именно от неговия изход зависи и бъдещето на Делев в червения тим.
Подозирам, че дори и при отстраняване на "Дери", Пенев може и да попречи на трансфера, а и като го гледам много-много не харесва Спаско, наистина, дано не съм прав.
ЦСКА със сигурност ще се откаже от Спас Делев, ако отборът отпадне още от Дери Сити в турнира за Лига Европа, разбра ***.eu. Червените босове все още не са платили нито стотинка по трансфера на Пирин Благоевград и няма да го направят поне докато не мине реванша с ирландците след седмица. Босовете от Титан АС били категорични, че няма смисъл да се правят излишни разходи по привличането на нови играчи, ако тимът прекрати толкова рано своето евроучастие в ЕКТ.
Както е известно, Спас Делев не е картотекиран за мачовете от Лига Европа именно защото в червената каса няма достатъчно пари и не е започнало плащането по неговия трансфер. Това значи, че играчът може да последва съдбата на своя бивш съотборник Херман Пиетробон и да се завърне в Пирин. Припомняме ви, че вчера червените победиха трудно Дери Сити с 1-0 и ги очаква тежък реванш. Именно от неговия изход зависи и бъдещето на Делев в червения тим.
Подозирам, че дори и при отстраняване на "Дери", Пенев може и да попречи на трансфера, а и като го гледам много-много не харесва Спаско, наистина, дано не съм прав.
Спас Делев
Немога да разбера кви ги върши поредното ни ръководство все още не са платили някви 150000 евро за Делев все свободни агенти се взимат и вобще в нашия футбол ако не разберат че футбола трябва да е индустрия да се влагат много пари няма как да стане справка Турция и Гърция.
Re: Спас Делев
Важното е да се опитат да минат метър.ако стане номера чудесно.Ако не стане тоггава ще го мислим
Re: Спас Делев
По принцип това с номера е тарикатско, ама преди около 14 месеца не стана...
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.