От ЦСКА ще поискат УЕФА да картотекира по служебен път Тодор Тимонов, Николай Манчев и Апостол Попов. Тримата играчи, идващи от Ботев Пд, не получиха разрешение от БФС това да стане по каналния ред.
От „Армията” още в началото на тази седмица са сезирали европейската футболна централа за естеството на случая. След като получиха уверение от родните чиновници в петък сутрин, че всичко около картотеките им ще бъде наред, а няколко часа по-късно получиха отказ от СТК, на ЦСКА не им остава нищо друго освен да се обърнат директно към УЕФА.
От Борисовата градина са проверили, че подобна процедура със служебно картотекиране е напълно възможна и не е прецедент в УЕФА.
Идеята е Тимонов да получи права да играе още в първата среща срещу Дери Сити в четвъртък от 20 часа на ст. „Васил Левски”.
Останалите двама по принцип все още не са готови за игра – Манчев е с контузия, а Апостол Попов не е натрупал достатъчно тренировки, за да бъде ползван пълноценно от треньора Любослав Пенев.
ЦСКА ЩЕ ИСКА СЛУЖЕБНО РЕШЕНИЕ ОТ УЕФА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
ЦСКА ЩЕ ИСКА СЛУЖЕБНО РЕШЕНИЕ ОТ УЕФА

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
Re: ЦСКА ЩЕ ИСКА СЛУЖЕБНО РЕШЕНИЕ ОТ УЕФА
С две-три думи казано:
Играчите нямат картотека за България, но ще имат за ЕКТ, защото от УЕФА, ще преценят, че те вече нямат договор с "Ботев", нищо, че той все още не е разтрогнат, по никакъв начин.Нищо, че няма дори решение на Международният спортен арбитраж, понеже няма обръщане от страна ЦСКА към него.Па и да има, делата не се решават от днес за утре.
Толкова ли са ви наивни шефовете, или вие наивно им вярвате, както и на Томов преди това.Значи, УЕФА ще направи служебни картотеки, след изтичане на срока за картотекиране, само защото ЦСКА са евробоецът на България и няма как да им се откаже

Играчите нямат картотека за България, но ще имат за ЕКТ, защото от УЕФА, ще преценят, че те вече нямат договор с "Ботев", нищо, че той все още не е разтрогнат, по никакъв начин.Нищо, че няма дори решение на Международният спортен арбитраж, понеже няма обръщане от страна ЦСКА към него.Па и да има, делата не се решават от днес за утре.
Толкова ли са ви наивни шефовете, или вие наивно им вярвате, както и на Томов преди това.Значи, УЕФА ще направи служебни картотеки, след изтичане на срока за картотекиране, само защото ЦСКА са евробоецът на България и няма как да им се откаже

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
И от Папата да искат решение
Да не забравят да му обяснят обаче, че за всичко са им виновни Левски.
Да не забравят да му обяснят обаче, че за всичко са им виновни Левски.
Обаче рогата са адски активни днес. Браво рогати. Злобейте. И след една седмица ни очаква "Все още знам какво нарпави миналото лято".Римейк заснет в Баку/София

MuroCSKA написа:Обаче рогата са адски активни днес. Браво рогати. Злобейте. И след една седмица ни очаква "Все още знам какво нарпави миналото лято".Римейк заснет в Баку/София![]()
![]()
Какво общо има това с темата?Защо намесваш служебните картотеки, които надали се раздават като предизборни бюлетини, и предстоящият мач в Баку?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Дано да ги картотекират.Тази година Ботев ще се преименува на ЦСКА.Дали Цска ще се спаси от изпадане това ще покаже времето.Според мен 4ервените ще уредят отново 10 ма4а,както миналия сезон и това ще им помогне да влязат в щестицата на България.
Кашчей написа:MuroCSKA написа:Обаче рогата са адски активни днес. Браво рогати. Злобейте. И след една седмица ни очаква "Все още знам какво нарпави миналото лято".Римейк заснет в Баку/София![]()
![]()
Какво общо има това с темата?Защо намесваш служебните картотеки, които надали се раздават като предизборни бюлетини, и предстоящият мач в Баку?
Спомняш ли си миналото лято как злобяхте и се кефихте и ни ебавахте за лиценза? И после дойде БАТЕ? Да не стане и сега така - много знате за картотеките и не млъквате, но да няма после ново БАТЕ, този път азарбайджанско.Защото не си гледате вашето отборче, което трудно връзва някаква смислена игра, а сте тръгнали да се ебавате с нас. Виж в тема за ЦСКА, колко от вас пишат простащини. Та за това намесих предстоящият Ви мач. Ситуацията много напомня за тази от миналото лято

MuroCSKA написа:Кашчей написа:MuroCSKA написа:Обаче рогата са адски активни днес. Браво рогати. Злобейте. И след една седмица ни очаква "Все още знам какво нарпави миналото лято".Римейк заснет в Баку/София![]()
![]()
Спомняш ли си миналото лято как злобяхте и се кефихте и ни ебавахте за лиценза? И после дойде БАТЕ? Да не стане и сега така - много знате за картотеките и не млъквате, но да няма после ново БАТЕ, този път азарбайджанско.Защото не си гледате вашето отборче, което трудно връзва някаква смислена игра, а сте тръгнали да се ебавате с нас. Виж в тема за ЦСКА, колко от вас пишат простащини. Та за това намесих предстоящият Ви мач. Ситуацията много напомня за тази от миналото лято
Пич, ти си поредният силно заблуден фен, който смята, че който не е от ЦСКА е от Левски и обратното

Приеми, че поради лични причини, нито един софийски отбор не ми харесва, което си е истината де.Аз изказвам мнение, подкрепено с нещо, а ти нападаш, с изтъркани лафове, които нямат нищо общо с действителността.Я ми покажи кой Министър-председател се е застъпил за отбор, нарушил правилници и закони, и за кой отбор става дума!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- monster1011
- Контакти:
MuroCSKA написа:Кашчей написа:MuroCSKA написа:Обаче рогата са адски активни днес. Браво рогати. Злобейте. И след една седмица ни очаква "Все още знам какво нарпави миналото лято".Римейк заснет в Баку/София![]()
![]()
И 8 батета да има ние играхме вие гледахте на плейстейшъна , после ви бихме и станахме шампиони. Батетата ги остави, всичкия ни клубен футбол е гола вода. Ама нещо от 12 год насам Левски все е с по-голям коефициент в УЕФА (а той е обективна математическа формула за последните 5 сезона), въпреки батета, жилини, милини, олимпии и т.н. пак сме по-добри в европа от вас
[quote="Кашчей
Пич, ти си поредният силно заблуден фен, който смята, че който не е от ЦСКА е от Левски и обратното
Приеми, че поради лични причини, нито един софийски отбор не ми харесва, което си е истината де.Аз изказвам мнение, подкрепено с нещо, а ти нападаш, с изтъркани лафове, които нямат нищо общо с действителността.Я ми покажи кой Министър-председател се е застъпил за отбор, нарушил правилници и закони, и за кой отбор става дума![/quote]
Ебах това застъпване
Само ЦСКА има дългове, така ли? Аре стига глупости. Много интересно как лицензираха Ботев. та те нямат пари за гориво до София... И кой се е застъпил? Че едвам се измъкнахме да не ни изхвърлят във В група. Тая тема е мнооого дълга и няма как да я обсъдим тука. Знаеш, че повечето енща у анс са по втория начин и според интересите на дадени хора...

Приеми, че поради лични причини, нито един софийски отбор не ми харесва, което си е истината де.Аз изказвам мнение, подкрепено с нещо, а ти нападаш, с изтъркани лафове, които нямат нищо общо с действителността.Я ми покажи кой Министър-председател се е застъпил за отбор, нарушил правилници и закони, и за кой отбор става дума![/quote]
Ебах това застъпване

Само ЦСКА има дългове, така ли? Аре стига глупости. Много интересно как лицензираха Ботев. та те нямат пари за гориво до София... И кой се е застъпил? Че едвам се измъкнахме да не ни изхвърлят във В група. Тая тема е мнооого дълга и няма как да я обсъдим тука. Знаеш, че повечето енща у анс са по втория начин и според интересите на дадени хора...