ЦСКА ЩЕ ИСКА СЛУЖЕБНО РЕШЕНИЕ ОТ УЕФА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

BGarmy
Контакти:

ЦСКА ЩЕ ИСКА СЛУЖЕБНО РЕШЕНИЕ ОТ УЕФА

Мнениеот BGarmy » 25 юли 2009 15:28

От ЦСКА ще поискат УЕФА да картотекира по служебен път Тодор Тимонов, Николай Манчев и Апостол Попов. Тримата играчи, идващи от Ботев Пд, не получиха разрешение от БФС това да стане по каналния ред.

От „Армията” още в началото на тази седмица са сезирали европейската футболна централа за естеството на случая. След като получиха уверение от родните чиновници в петък сутрин, че всичко около картотеките им ще бъде наред, а няколко часа по-късно получиха отказ от СТК, на ЦСКА не им остава нищо друго освен да се обърнат директно към УЕФА.

От Борисовата градина са проверили, че подобна процедура със служебно картотекиране е напълно възможна и не е прецедент в УЕФА.

Идеята е Тимонов да получи права да играе още в първата среща срещу Дери Сити в четвъртък от 20 часа на ст. „Васил Левски”.

Останалите двама по принцип все още не са готови за игра – Манчев е с контузия, а Апостол Попов не е натрупал достатъчно тренировки, за да бъде ползван пълноценно от треньора Любослав Пенев.
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ЦСКА ЩЕ ИСКА СЛУЖЕБНО РЕШЕНИЕ ОТ УЕФА

Мнениеот Кашчей » 25 юли 2009 15:39

С две-три думи казано:

Играчите нямат картотека за България, но ще имат за ЕКТ, защото от УЕФА, ще преценят, че те вече нямат договор с "Ботев", нищо, че той все още не е разтрогнат, по никакъв начин.Нищо, че няма дори решение на Международният спортен арбитраж, понеже няма обръщане от страна ЦСКА към него.Па и да има, делата не се решават от днес за утре.

Толкова ли са ви наивни шефовете, или вие наивно им вярвате, както и на Томов преди това.Значи, УЕФА ще направи служебни картотеки, след изтичане на срока за картотекиране, само защото ЦСКА са евробоецът на България и няма как да им се откаже :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
napolitan
Контакти:

Мнениеот napolitan » 25 юли 2009 15:45

И от Папата да искат решение
Да не забравят да му обяснят обаче, че за всичко са им виновни Левски.

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Мнениеот MuroCSKA » 25 юли 2009 15:54

Обаче рогата са адски активни днес. Браво рогати. Злобейте. И след една седмица ни очаква "Все още знам какво нарпави миналото лято".Римейк заснет в Баку/София :) :) :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 юли 2009 15:57

MuroCSKA написа:Обаче рогата са адски активни днес. Браво рогати. Злобейте. И след една седмица ни очаква "Все още знам какво нарпави миналото лято".Римейк заснет в Баку/София :) :) :)

Какво общо има това с темата?Защо намесваш служебните картотеки, които надали се раздават като предизборни бюлетини, и предстоящият мач в Баку?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 25 юли 2009 16:00

Дано да ги картотекират.Тази година Ботев ще се преименува на ЦСКА.Дали Цска ще се спаси от изпадане това ще покаже времето.Според мен 4ервените ще уредят отново 10 ма4а,както миналия сезон и това ще им помогне да влязат в щестицата на България.

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Мнениеот MuroCSKA » 25 юли 2009 16:00

Кашчей написа:
MuroCSKA написа:Обаче рогата са адски активни днес. Браво рогати. Злобейте. И след една седмица ни очаква "Все още знам какво нарпави миналото лято".Римейк заснет в Баку/София :) :) :)

Какво общо има това с темата?Защо намесваш служебните картотеки, които надали се раздават като предизборни бюлетини, и предстоящият мач в Баку?

Спомняш ли си миналото лято как злобяхте и се кефихте и ни ебавахте за лиценза? И после дойде БАТЕ? Да не стане и сега така - много знате за картотеките и не млъквате, но да няма после ново БАТЕ, този път азарбайджанско.Защото не си гледате вашето отборче, което трудно връзва някаква смислена игра, а сте тръгнали да се ебавате с нас. Виж в тема за ЦСКА, колко от вас пишат простащини. Та за това намесих предстоящият Ви мач. Ситуацията много напомня за тази от миналото лято :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 юли 2009 16:07

MuroCSKA написа:
Кашчей написа:

Спомняш ли си миналото лято как злобяхте и се кефихте и ни ебавахте за лиценза? И после дойде БАТЕ? Да не стане и сега така - много знате за картотеките и не млъквате, но да няма после ново БАТЕ, този път азарбайджанско.Защото не си гледате вашето отборче, което трудно връзва някаква смислена игра, а сте тръгнали да се ебавате с нас. Виж в тема за ЦСКА, колко от вас пишат простащини. Та за това намесих предстоящият Ви мач. Ситуацията много напомня за тази от миналото лято :)

Пич, ти си поредният силно заблуден фен, който смята, че който не е от ЦСКА е от Левски и обратното :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Приеми, че поради лични причини, нито един софийски отбор не ми харесва, което си е истината де.Аз изказвам мнение, подкрепено с нещо, а ти нападаш, с изтъркани лафове, които нямат нищо общо с действителността.Я ми покажи кой Министър-председател се е застъпил за отбор, нарушил правилници и закони, и за кой отбор става дума!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Мнениеот monster1011 » 25 юли 2009 16:08

MuroCSKA написа:
Кашчей написа:

И 8 батета да има ние играхме вие гледахте на плейстейшъна , после ви бихме и станахме шампиони. Батетата ги остави, всичкия ни клубен футбол е гола вода. Ама нещо от 12 год насам Левски все е с по-голям коефициент в УЕФА (а той е обективна математическа формула за последните 5 сезона), въпреки батета, жилини, милини, олимпии и т.н. пак сме по-добри в европа от вас

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Мнениеот MuroCSKA » 25 юли 2009 16:14

[quote="Кашчей

Пич, ти си поредният силно заблуден фен, който смята, че който не е от ЦСКА е от Левски и обратното :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Приеми, че поради лични причини, нито един софийски отбор не ми харесва, което си е истината де.Аз изказвам мнение, подкрепено с нещо, а ти нападаш, с изтъркани лафове, които нямат нищо общо с действителността.Я ми покажи кой Министър-председател се е застъпил за отбор, нарушил правилници и закони, и за кой отбор става дума![/quote]
Ебах това застъпване :)
Само ЦСКА има дългове, така ли? Аре стига глупости. Много интересно как лицензираха Ботев. та те нямат пари за гориво до София... И кой се е застъпил? Че едвам се измъкнахме да не ни изхвърлят във В група. Тая тема е мнооого дълга и няма как да я обсъдим тука. Знаеш, че повечето енща у анс са по втория начин и според интересите на дадени хора...

Върни се в “ЦСКА”